Şimdi Ara

Guitar Hero Metallica/WoR 'Online' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GH Metallica ve Legends of Rock var, expert gitar ve bass çalarım. Psn FenerIST.

Bu arada hazır bu kadar GH oyuncusu varken, Metallica-Death Magnetic Full Album almak isteyen varsa gelin ortak olalım.
  • Gençler benim dersim var 23 gibi eve gelicem. o saat sonrada çalabileceğimi pek düşünmüyorum.
    Size iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

GH Metallica ve Legends of Rock var, expert gitar ve bass çalarım. Psn FenerIST.

Bu arada hazır bu kadar GH oyuncusu varken, Metallica-Death Magnetic Full Album almak isteyen varsa gelin ortak olalım.

yoh be hacı :D böyle iyi
    seni eve geçince eklicem, oynarız aksam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Gençler bişi soram,
    Davulda (bende 4 pad li beatles davulu var, zil yok) star power nasıl açılıyor, bulamadım amk.

adamın teki demiş ki ;
    hit random notes and make sure you hit the green at the end! if you miss it, nothing will happen. you will have to wait until it shows up again to activate star power.

türkçesi : kafandan notalara vur ve en sounda yeşile vurduğundan emin ol, eğer kaçırırsan hiç bişey olmaz star powerin yeniden dolmasını beklersin gibi bişeyler söylemiş bi bak bakalım olcakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow763

quote:

GH Metallica ve Legends of Rock var, expert gitar ve bass çalarım. Psn FenerIST.

yoh be hacı :D böyle iyi
    seni eve geçince eklicem, oynarız aksam

Hafta içi vaktim olmuyor maalesef ama hafta sonu denk gelirsek oynarız. Death Magnetic' i bir dinle fikrin değişir
  • Beyler hala devam ediyosanız bu akşam yapalım wor?
  • arkadaşlar

PSN: ATAAA123

Edit: Guitar Hero: Metallica oynayabilirimmm ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Particle1 -- 12 Ağustos 2011; 14:46:36 >
  • quote:

Aslında Death Magnetic alınabilir bir kaç ortak bulunursa. Peki aldık diyelim ortak olduğumuz kişiye nasıl para vereceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

quote:

Aslında Death Magnetic alınabilir bir kaç ortak bulunursa. Peki aldık diyelim ortak olduğumuz kişiye nasıl para vereceğiz ?

Bankadan havale/eft ile para gönderilir, orası kolay
  • PSN:GorkyTR
    GH:Metallica ve WoR da medium seviyede gitar çalabiliyorum
    Bu arada Death Magnetic albümünü ben alabilirim
  • quote:

quote:

Aga nasıl 2.kick vay anasını ben daha 1 kick yapamıyorum millet 2.kicke yetişiyor.
    Ayrıca 2.kicki nereye taktın anlamadım?

Bendeki davul rockband le beraber geldi, yani 4 tane pad 1 tane kick var zil falan yok, zevk vermiyor pek.

Vay anasını ama sen bayağı çalıyordun yaw, sana bakmaktan nota kaçırdığım çok oldu, seri geliyor sorunsuz geçiyordun. vay anasını.

Bende 2yıldır falan takılıyorum ama çok fazla üstünde duramadığım için hızlanamadım henüz.
    Gitarda hard çalıyorumda cok kastırıyor bazen.

benim bateri guitar hero warriors of rock baterisi o yuzden arkasında 2 tane pedal girişi var :) ama bir tanesini fazla yüklenmekten bozuldu :D

Dostum 2. kick pedalını nerden aldın ya. Bulsam ben de alacağım da

• quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

quote:

quote:

Aga nasıl 2.kick vay anasını ben daha 1 kick yapamıyorum millet 2.kicke yetişiyor.
    Ayrıca 2.kicki nereye taktın anlamadım?

Bendeki davul rockband le beraber geldi, yani 4 tane pad 1 tane kick var zil falan yok, zevk vermiyor pek.

Vay anasını ama sen bayağı çalıyordun yaw, sana bakmaktan nota kaçırdığım çok oldu, seri geliyor sorunsuz geçiyordun. vay anasını.

Bende 2yıldır falan takılıyorum ama çok fazla üstünde duramadığım için hızlanamadım henüz.
    Gitarda hard çalıyorumda cok kastırıyor bazen.

benim bateri guitar hero warriors of rock baterisi o yuzden arkasında 2 tane pedal girişi var :) ama bir tanesini fazla yüklenmekten bozuldu :D

Dostum 2. kick pedalını nerden aldın ya. Bulsam ben de alacağım da

Geçenlerde Band Hero Bundle aldım, daha önce Rock Band Beatles Bundle im da vardı.
    Band hero nun davuluna betales in davulundaki kick i çıkarıp taktım.

2 kick aynı anda çalışıyor ama benım beyin tam algılayamıyor :)

• guitar hero wor ve band hero mevcut. metalika albumune ortak olabilirim.

psn : aiko1905
  • beyler gitar yada GH oyunu satan varsa bana ulaşabılır mı bateride olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.