Şimdi Ara

Guitar Hero [PS4] Ana Konu 20 Ekim 2015 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
10
Favori
19.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kariyer modunda advanced seviyesinde tum parcalari 5 yildiz yaptim sonunda ama experte gecemedik hala acayip fark var arasinda. Hyperspeed gelirmi diye bekliyorum bakalim :)

Live modundada 12 level oldum sanirim 20 level maximum umarim bunu arttirirlar. Premium modunda SOAD in oyunda olmayan parcalarni caldim BYOB, LONELY DAY, AERIALS gercekten keyif veriyor bildigimiz parcalari calmak. Umarim premium moduna Metallicada eklenir. Ben bi DLC bekliyorum zaten Metallica icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Rock Band ın export olayını diğer oyunlara da getirdiği iyi olmuş. Ancak Lego RB yok sanırım Elimde RB 2 ile o vardı. RB 2 yi aktarırım artık. Online da getirmeleri gerek, eksik kalıyor oyun.

Bu arada Gh Live da kapışmalarda kazanan taraf olursanız , kazandığınız xp 2 ile çarpılıyor. Ancak coins yine normal şekilde alıyorsunuz.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Premium modunda çaldığınız show kısmı 7-10 gün arayla yenileniyor. Hepsini takip edemedim bende. Oyunun ilk çıkış haftası Avenged Sevenfold vardı. Yani Metallica gelse de bu show lara aynı şekilde en fazla 10 gün duracaktır.

Evet 20 level max live modunda. Ben advanced a alışmak için 2. kanala giriyordum hep. Şarkılar biraz daha indie tarzı olduğu için rahat oluyordu. Gerçi o kadar alıştım deyip diğer kanala geçtiğimde Metal Odysey diye programa denk gelmiştim. Dream Theater, Pantera , Megadeth üstüste gelmişti , oyundan soğumuştum Expert için de bu dediğim 2. kanaldan başlamak daha mantıklı bana kalırsa.
  • Sol el ayari sarkidayken gitarin ustundeki hero powerin yanindaki yuvarlak pause tusuna basinca menude lefty flip yazisi cikiyor. Onu on'a getirirseniz solak ayari yapilmis oluyor
  • ennucuz nereden alabiliriz

• Amazondan getirttirebilirsiniz
  • Guitar upgrade bolumundekiler ne ise yariyor bilen var mi ?

• Mail adresini aktive için yazı çıkmıştı daha sonra yapmak için geçmiştim şuan nasıl aktif edeceğimi bulamıyorum, internet sitesine girdiğimde 0 puan gözüküyor. Bilgisi olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam o yapılan upgradeler live modunda daha çok puan toplamamıza yarıyor. 4 ayrı özellik var o kısımda ve her ugrade in 3 kademesi var. Bunlar sabit olarak ilk kademe 6000 , 2. kademe 9000 ve 3. kademe 15000 coins karşılığında açılıyor.

En baştaki geliştirme ; şarkı esnasında kenarda kaç tane start power biriktirebileciğiniz konusunda. Bunu arttırdıkça 2-3-4 diye kenarda startpower ları biriktiriyorsunuz.

2. sıradaki geliştirme de ; ardarda doğru notalara bastığımızda , skor çarpanı 2,3 diye yükselmeye başlıyor. Bu çarpanlara ulaşmak için başlangıçta 10 nota üstüsüte basmamızı istiyor. Bu upgrade i geliştirdikçe 10 notalık seri 9-8 diye azalıyor ve daha erken çarpanları arttırıyor. (Bu dediğim 10 rakamını kafadan attım tam olarak bilmiyorum)

3. sıradaki geliştirme ; başlangıçta bu kenardaki çarpan olayı maximum 4 e çıkıyor. Bu upgrade in her bir kademesini açtığınızda , çarpan 5-6-7 diye açılmış oluyor.

4. sıradaki geliştirme ; her bastığınız doğru nota daha fazla puan alıyorsunuz. 1 nota 50 puansa bu upgrade in her seviyesinde b nota başına alınan puan artıyor. Kaç olduğuna ben de dikkat etmedim.

Soldan sağa doğru sıraladım. Şimdi upgrade lerin isimleri aklımda değil. Bir de level 19 a geldiğinizde Chase multiplier diye bir özellik açılıyor. Ben de daha ne olduğunu anlamış değilim. Kenar da bir kral tacı duruyor. İnternetten bakar, bulursam yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Hocam o yapılan upgradeler live modunda daha çok puan toplamamıza yarıyor. 4 ayrı özellik var o kısımda ve her ugrade in 3 kademesi var. Bunlar sabit olarak ilk kademe 6000 , 2. kademe 9000 ve 3. kademe 15000 coins karşılığında açılıyor.

En baştaki geliştirme ; şarkı esnasında kenarda kaç tane start power biriktirebileciğiniz konusunda. Bunu arttırdıkça 2-3-4 diye kenarda startpower ları biriktiriyorsunuz.

2. sıradaki geliştirme de ; ardarda doğru notalara bastığımızda , skor çarpanı 2,3 diye yükselmeye başlıyor. Bu çarpanlara ulaşmak için başlangıçta 10 nota üstüsüte basmamızı istiyor. Bu upgrade i geliştirdikçe 10 notalık seri 9-8 diye azalıyor ve daha erken çarpanları arttırıyor. (Bu dediğim 10 rakamını kafadan attım tam olarak bilmiyorum)

3. sıradaki geliştirme ; başlangıçta bu kenardaki çarpan olayı maximum 4 e çıkıyor. Bu upgrade in her bir kademesini açtığınızda , çarpan 5-6-7 diye açılmış oluyor.

4. sıradaki geliştirme ; her bastığınız doğru nota daha fazla puan alıyorsunuz. 1 nota 50 puansa bu upgrade in her seviyesinde b nota başına alınan puan artıyor. Kaç olduğuna ben de dikkat etmedim.

Soldan sağa doğru sıraladım. Şimdi upgrade lerin isimleri aklımda değil. Bir de level 19 a geldiğinizde Chase multiplier diye bir özellik açılıyor. Ben de daha ne olduğunu anlamış değilim. Kenar da bir kral tacı duruyor. İnternetten bakar, bulursam yazarım.

Tesekkur ederim dostum lvl 14 oldum suan da coins gercekten zor birikiyor ortalama 150 coins veriyor parca basi 10 parcada 1500 coins ediyor bu upgradelerden birini yapmaya kalksak 40 parca calmamiz gerekicek minimum.

Hocam level 14 olana kadar birikmiş olması gerek coinslerin. Token aldıysan tabi bilemem. Ben bütün coinslerimi upgrade lere yatırdım. Şu an son 1 upgrade kaldı onu da aldım bitiyor. Sonrasında gitar yollarına geçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Hocam level 14 olana kadar birikmiş olması gerek coinslerin. Token aldıysan tabi bilemem. Ben bütün coinslerimi upgrade lere yatırdım. Şu an son 1 upgrade kaldı onu da aldım bitiyor. Sonrasında gitar yollarına geçeceğim

6000e 10 play aldim dostum taksit yapmadilar tek cekim dediler fiyat cazip geldi kazikmi yedik

Neyse artik token yerine channeldan devam edelim bedavaya en azindan coins kasana kadar. Bu arada bu x7 ye kadar cikartan upgrade hangisiydi ?

Edit: Tamamdir 3.siradakiymis aksam ondan alayim bari 12k coins vardi elimde enson :) sagolasin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 26 Aralık 2015; 13:53:16 >

Tokenler cidden çok pahalı oluyor coins hesabıyla. 1 şarkı 600 coins e denk geliyor. 600 coins için 4 şarkı çalmak gerek.

Hocam o upgrade i aldığınız gibi X 7 olmayacak bilginiz olsun. İlk 6000 lik upgrade i alınca x5 göreceksiniz. X7 görmek için tüm upgradelerini açmak gerek. Bu da 30000 coinsçik ediyor.

• Dostlar bir şey danışmak istiyorum size. Oyunu açtığımda ilk ekranda '' Press any button on guitar control '' ekranında gitardaki tuşlara basıyorum fakat geçmiyor. Gitarda sadece 1 numaralı ışık yanıyor ve power düğmesi de çalışıyor ama diğer tuşlar etkisiz. Bunun nedeni nedir bir bilginiz var mı ?
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç böyle birşey başıma gelmedi. Gitarı ilk aktif ettiğinizde bu kontrolleri kim kullanıyor diye soruyor orda oyunu açtığınız kullanıcıyı seçtiniz değil mi ?
    Birde oyunda 1 nolu tuş onay tuşu 2 nolu tuş ise geri çıkma tuşu. Siyah buttonlardan sap kısmına en yakın olan 1 nolu olması lazım. Ona basınca giriş yapıyor.

• Hero power aciklamarini bilen varmi bir kacini anlamadim ama ?

• Psn de bulunan arkadaşınla karşılıklı kapışamıyormuyuz yaw?

Level13 üm artık hep 2. Kanalda çalıyorum:)

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Halletim dostum sorun bendeymiş açma tuşuna basınca hangi kullanıcı için kullanıcaksınız kısmında tekrardan o tuşa basıyordum meğersem 1 e basıcakmışız :D bu arada şarkı açma işlemi nasıl oluyor bir bilginiz var mıdır ?
  • Ikinci kanal level atlamak acisindan cok iyi oluyor. Premium showlardan da Weezer live showunu caldim o da guzeldi. Yarin yenilenecek zaten. Ben de coinleri play almak icin kullaniyordum artik upgradeler icin sakliyayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Ikinci kanal level atlamak acisindan cok iyi oluyor. Premium showlardan da Weezer live showunu caldim o da guzeldi. Yarin yenilenecek zaten. Ben de coinleri play almak icin kullaniyordum artik upgradeler icin sakliyayim

Bu aralar bende 2.kanal da takılıyorum şu upgradelerin hepsinin 1'er seviye atladıkdan sonra %80 hep 1. sırada bitiriyorum yani çok büyük etki ediyor kesinlikle upgrade yapın.

Expert'e geçmek istiyorum buna televizyonum maalesef izin vermiyor input lag çok az da olsa hissettiriyor kendisini ve bu sebeple riff atamıyorum expert parçalarda çok nota kaçıyor. Bakalım şimdilik Advanced ile gidiyoruz ama ya TV değişeceğim ya da monitor için kablo alıp onda oynayacağım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.