Şimdi Ara

Guitar Hero [PS4] Ana Konu 20 Ekim 2015 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
10
Favori
19.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu düello olayını kaldırdılar sanırım. 3 gündür giriyorum hiç denk gelmedim. Ayrıca level 20 olmama rağmen oyun trophy vermedi. Sanırım bu trophy de bug var.

Bir de advanced mod da hyperspeed isteyenler Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall şarkısını bir çalsınlar derim. Cuk oturmuş bu şarkıya.
  • Amazonda 69.99 a düşmüş almak isteyenler kaçırmasın 270 tl civarına geliyor kargo dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de amazondan iki gün önce siparişimi verdim 70 dolara :) kargo ile 85 dolara geliyor. Yola çıktı bakalım hayırlısı ile gelsin inşallah aranıza bomba gibi katılacağım :)

• burakcan42 B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. Benim kargo tahmin edilenden gec geldi ondan kargoyu ucretsiz verdiler. Soyledikleri tarihe kadar gelmezse live chatten iletisime gecin
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Rivals modeu kaldirmislar bir sureligine cok fazla sikayet geldigi icin.

https://www.youtube.com/watch?v=_OlDzOxbuE0
  • 18 level olduktan sonra score chaser diye bir power up açılıyor. Bunu seçtiğiniz de max multiplier değeri 9x oluyor. Yalnız bu da diğer power up lar gibi sayılı geliyor. Yenilenek için coinsle satin almak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Hayirli olsun hocam. Benim kargo tahmin edilenden gec geldi ondan kargoyu ucretsiz verdiler. Soyledikleri tarihe kadar gelmezse live chatten iletisime gecin

By güzel bilgi için çok teşekkür ederim hocam :) şu aralar uçuşlarda sıkıntılar var yılbaşı ve ocak ayı yoğunluğunu da dikkate alırsak benimki de geç gelir gibi geliyor bana..

• 1.04 güncellemesi gelmiş. Detay bilen var mı?

• merhaba arkadaşlar oyun nasıl almayı dşünyorum 350 tl burda ne diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

merhaba arkadaşlar oyun nasıl almayı dşünyorum 350 tl burda ne diyorsunuz

merhaba,

ben dün amazon.com'dan, bir arkadaşım da amazon.de ' den sipariş verdi. 250 gibi bir ücrete geliyor, kargo ile birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhaaa

quote:

merhaba,

ben dün amazon.com'dan, bir arkadaşım da amazon.de ' den sipariş verdi. 250 gibi bir ücrete geliyor, kargo ile birlikte.

burda almak istememin sebebi hem kargo beklememek hemde taksit imkanı olması amazonda taksit yok diye biliyorum
  • Merhaba arkadaslar ps3 icin olan gitar ps4 de calisirmi bilginiz varmi bu konuda

• Arkadaşlar hangi zorlukta oynuyorsunuz ben baya zorlanıyorum regular zorluk seviyesinde. casual da çok kolay geliyor hayatımda hiç gitar kullanmadım bu yüzden mi zorlanıyorum acaba gitar çalanlar için daha mı kolay oluyor çalması birde expert te çalanların videolarına bakıyorumda yıllarca çalışsam çalamam gibi geliyor o zorlukta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzzayim -- 6 Ocak 2016; 15:07:11 >
  • quote:

quote:

quote:

merhaba,

burda almak istememin sebebi hem kargo beklememek hemde taksit imkanı olması amazonda taksit yok diye biliyorum

aynen benim bildiğim de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzayim

Arkadaşlar hangi zorlukta oynuyorsunuz ben baya zorlanıyorum regular zorluk seviyesinde. casual da çok kolay geliyor hayatımda hiç gitar kullanmadım bu yüzden mi zorlanıyorum acaba gitar çalanlar için daha mı kolay oluyor çalması birde expert te çalanların videolarına bakıyorumda yıllarca çalışsam çalamam gibi geliyor o zorlukta

Ben Advanced seviyesinde oynuyorum şuan parçasına göre %96 altını çalmıyorum. Expert için televizyonum maalesef MS değeri yüksek olduğu için riff atmama izin vermiyor algılama sorunu var ne kadar ayar yapsamda oyun için maalesef işlemiyor. Gitar çalmayıda hiç bilmiyorum yalnız diğer serilerin hepsini oynamıştım onun verdiği alışkanlık var biraz alışma süresi hergün 1-2 saat aralıklarla oynarak gelişirsiniz çok rahat.

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Ben amazondan tek çekim aldım ardından kartımın taksit kolay sistemi ile ürünü 6 taksite böldürdüm 10-15 tl faiz biniyor bu şekilde yalnız 215'e almıştım kargo değil, taksitle 230 tl oldu yine çok uyguna gelmişti. Kartınızın taksitlendirme özelliğini kullanabilirsiniz eğer var ise.

• Amazon.com'da indirime girmiş yeniden. 70 dolar + 15,48 dolar kargo. 50 dolarlık gift card'a 10 dolar indirim kampanyasına tabi iseniz 225 liraya çiçek gibi fiyat valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzayim

Arkadaşlar hangi zorlukta oynuyorsunuz ben baya zorlanıyorum regular zorluk seviyesinde. casual da çok kolay geliyor hayatımda hiç gitar kullanmadım bu yüzden mi zorlanıyorum acaba gitar çalanlar için daha mı kolay oluyor çalması birde expert te çalanların videolarına bakıyorumda yıllarca çalışsam çalamam gibi geliyor o zorlukta

Ben Advanced seviyesinde oynuyorum şuan parçasına göre %96 altını çalmıyorum. Expert için televizyonum maalesef MS değeri yüksek olduğu için riff atmama izin vermiyor algılama sorunu var ne kadar ayar yapsamda oyun için maalesef işlemiyor. Gitar çalmayıda hiç bilmiyorum yalnız diğer serilerin hepsini oynamıştım onun verdiği alışkanlık var biraz alışma süresi hergün 1-2 saat aralıklarla oynarak gelişirsiniz çok rahat.

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Ben amazondan tek çekim aldım ardından kartımın taksit kolay sistemi ile ürünü 6 taksite böldürdüm 10-15 tl faiz biniyor bu şekilde yalnız 215'e almıştım kargo değil, taksitle 230 tl oldu yine çok uyguna gelmişti. Kartınızın taksitlendirme özelliğini kullanabilirsiniz eğer var ise.

Alıştırma yaparak kendimi geliştirmeye çalışayım ozaman ben teşekkür ederim cevabınız için

• Amazon'dan almıştım geçtiğimiz gün elime ulaştı ancak oyunu oynamaya başladığımda lanet olası double strum sıkıntısının olduğunu fark ettim. Yukarı doğru strum yaparken sorun yok ancak aşağı doğru yaparken tek strum atmama rağmen 2 veya daha fazla basmışım gibi tepki veriyordu bazen de hiç algılamıyordu. Aldıktan sonra araştırdım oyunu oynayan kesimin 4'de 1'inin yaşadığı bir durummuş, garantiye verip bire bir değişim ile yeni aldıkları gitarlarda da benzer problemler yaşayan olmuş hatta. Daha önce de GH5 ile 3 defa yaşadığım bu sorunun yeni nesilde düzelmiş olduğunu umarak alma hatasına düştüm ve yine gelip beni buldu problem. Amazon'a tekrar göndermek dünyanın masrafı ve vakit kaybı olacağı için kendim açıp baktım, strum mekanizması ciddi anlamda aşırı sıkıştırılmış fabrikasyon sırasında. Hatta öyle sıkmışlar ki devreyi tutan yerler aşınmış, aynı zamanda devreye bağlı lehimlerden birinin kendiliğinden kopmuş olduğunu fark ettim. Sıkıştırılmış vidaları gevşetince daha iyi sonuçlar almaya başladım ancak o zaman da algılamamaya başladı lehim yüzünden. Kendimce biraz uğraştım ancak lehimi halletsem de strum sorununu düzeltemedim, muhtemelen mekanizmasında da bir problem var. Anlayacağınız gitar vefat etti, bana da verdiğim $85 üzerine soğuk su içmek kaldı. Araştırırken gitarlarda gözlenen çeşitli sorunlara denk geldim, bir çok kişi sıkı tuş sorunundan bahsetmiş vs. Buradaki fiyatları göz önüne alınca hala kardayım amazondan indirimli fiyata 2 tane gh buradaki fiyatına denk geliyor ancak bir daha alır mıyım bilmiyorum. Durum şu ki gitar ciddi anlamda kalitesiz ve özen gösterilmeden üretilmiş, firmaya bu konuda yakınan kullanıcılara da activision'ın verdiği tek cevap "gitari doğru kalibre ettiğinizden emin misiniz?", yani adamların problemi kabul ettiği bile yok. Gitar değiştirmekten bıkıp parasını geri isteyen insanlar bile mevcut. Tabi ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bir durum yok, ben ilk olarak arkadaşımda oynadım oyunu ve gitarı taş gibiydi, forumda sorun yaşamayan kişiler de mevcut. Ben sadece yurtdışından alacaksanız aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Amazon'a geri yollayabilirdim sonuçta göndermek için harcadığınız parayı geri veriyorlar size ancak aynı problemi tekrar yaşama ihtimali olduğu için uğraşmak istemedim.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    yapı kredi ile mi çektiniz bende bir iki kere ole yaptı ama her alışverişte oluyor mu emin olamadım
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    yapı kredi ile mi çektiniz bende bir iki kere ole yaptı ama her alışverişte oluyor mu emin olamadım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.