Şimdi Ara

Guitar Hero [PS4] Ana Konu 20 Ekim 2015 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
10
Favori
19.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e.caglar

yapı kredi ile mi çektiniz bende bir iki kere ole yaptı ama her alışverişte oluyor mu emin olamadım

Finansbank kullandım ben
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim
  • 28 aralıkta Amazondan 69 dolara (kargo ile 85 dolar) aldığım guitar herom bugün elime geçti. Artık tvde kapışırız arkadaşlar :)
  • oyunu ne kadara aldığınızdan daha önemli bir sorun var

ONLINE ÇALIŞMIYOR HEP KAPALI

30-40 şarkı çalıp oyunu bitirip gitarı kenar süsü yapmak isteyen aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam modeminizde bir sorun var muhtemelen. Etiketlediğim arladaşta bu sorun yüzünden bir süre online a giriş yapamadı.Daha sonra modemini değiştirdi sorun çözüldü bildiğim kadarıyla. Yoksa ben oyunu çıktığı günden beri oyunuyorum. Her gün de online modlara giriyorum. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Hocam modeminizde bir sorun var muhtemelen. Etiketlediğim arladaşta bu sorun yüzünden bir süre online a giriş yapamadı.Daha sonra modemini değiştirdi sorun çözüldü bildiğim kadarıyla. Yoksa ben oyunu çıktığı günden beri oyunuyorum. Her gün de online modlara giriyorum. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.

Airties 5650 ile giriş yapamıyordum tüm oyunlara sorunsuz girerken yalnız dükkandaki TP-LINK marka ttnet'in verdiği modemi evime getirdim şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • Amazon.com da oyun 49 $ a düşmüş.

• beyler oyunu nereden ne kadara aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

beyler oyunu nereden ne kadara aldınız

64 $ + 15 $ kargo parası. 234 TL tutmuştu o günkü döviz kuru ile.

amazon.com' dan.
  • elegantt E kullanıcısına yanıt
    Fransa'dan 75 Euro ya aldım.

• Guitar Hero Live 1.05 update geldi.
    299 mb.

Bakalım ne güncellemesi bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Guitar Hero Live 1.05 update geldi.
    299 mb.

Bakalım ne güncellemesi bu..

Umarım 20 level üstü gelmiştir.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Bakabildin mi ne yenilikler var ?

• Merhaba, İzmir Bornova'da Guitar Hero oynayabileceğimiz stüdyosu olan ve baterisi, gitarı bozuk olmayan kaliteli bir mekan bilen varsa söyleyebilir mi? Gittiklerimiz heo çürük çıktı. Şimdiden teşekkürler.

• Acaba trde 2 gitarlı satan bir yer var mı? Muğladayım kargo da olsun

• Büyük hevesle aldığım fakat vakit darlığı sebebiyle oynayamadıgım Guitar Hero Live oyununu gitarıyla birlikte satıyorum. Sadece 3 saat denendi. Kutu içeriği eksiksiz. Fiyat 280 tl. Yer İstanbul/Ümraniye

• Dragonforce eklenmis oyuna yalniz advanced de patliyorum cok zor. Meshur Ttfaf parcasi mevcut ama cok zor eski serilerde Expert de caliyordum bu parcayi ama bu sefer imkansiz olmus Hyperspeedsiz zaten imkansiz. Guzel sevindim bu parcanin eklenmesine 3.channel olarak gozukuyor tam bakamadim psn de bakim var sanirim online dan atiyor butun oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

Merhaba, İzmir Bornova'da Guitar Hero oynayabileceğimiz stüdyosu olan ve baterisi, gitarı bozuk olmayan kaliteli bir mekan bilen varsa söyleyebilir mi? Gittiklerimiz heo çürük çıktı. Şimdiden teşekkürler.

Kendim sahip olduğum işletmem var. Gitarlarım zaten sorunsuz hepsi yeni sayılır, baterileriminde tüm sensörleri çok taze ama gün içerisinde hardcore oyuncular aşırı sert vurdukları için sorun olabiliyor ama müşterilerimden herhangi olumsuz bir yorum almıyorum. Cihazlarımı haftada en az iki kez kontrol ederim. Reklam yapmak istemiyorum ama bunuda söylemek sorundayım. Google'a -guitar hero bornova- yazarsanız çıkan ilk sayfadaki işletmedir.

• Arkadaşlar gh live ps4 şu anda amazonda kargo dahil 64 dolar. Bende araştırdım mağazalarda 400tl 2.ellerine 300 yazmışlar sahibindende. hadi yenisini anladım 400tl ancak neden 2. elleri çok pahalı? neticede buradaki 2. el satan kişi amazondan daha garanti değil. heleki yurtdışından gelen ürünleri yeni diye satanlara hiç güvenmiyorum. 1 haftalık 3 saat oynadım diyenler bana tam tersine hiç güven vermiyor.

1- sizce amazondan almalı mıyım? yeni gh live gitar+oyun=kargo gümrük dahil 64usd. 192TL kapı teslim.
    2- veya gh live yerine rock band4 mü alınmalı? kargo dahil fiyatlar= gitar+oyun=79usd, gitar+oyun+davul=250usd, oyun+gitar+davullar+ziller=299usd (250usd ve 299usd gümrük dışında)
    3- (bu arada gümrük vergisi sınırı 150 usd veya 75euro diye biliyorum değişmediyse doğrumu bu bilgi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 4 Şubat 2016; 2:31:15 >
  • mehmet2576 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba play 24 çıkıyor ilk o mu acaba? ve de bizim gittimigiz yerde mesela blue druma vurduğun zaman bütün hepsi algılıyordu kanser olucaktım az kalsın. eğer o ise bayağı ünlü ve puanları yüksek bir yermiş kesinlikle oraya geliriz bundan sonra

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.