Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ

Guitar hero les paul gitarı almayı düşünüyorumda bu gitar ps3 gitarı ama ben ps2 de de oynamak istiyorum.bu gitarın çevirici ile ps2 de çalısır mı ?

Çalışmaz diye düşünüyorum hocam ama PS2 konusunda bilgili değilim çalışadabilir yani
  • bana kesin cevap lazım ona göre alıcam tessekürler
  • ps2 guitar hero world tour + gitar almak istiyorum. internette araştırdım fiyatlar neredeyse ps2 kadar :D
    en ucuzu nerde acaba 0 olarak? bir de oyunu 2gitarla oynayabilr miyim?
  • pm yollamıştım size. cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetec -- 6 Ağustos 2010; 18:51:11 >
  • Arkadaşlar 2. bölge GH 5 gitarı ile 1. bölge GH Metallica oyunu arasında uyum sorunu yaşanır mı?
  • bende worldtour gitarıyla GH5 ve metallica aldım soracağım çok soru var, öncelikle star power otomatik çalışıyor bunun ayrı varmı yoksa tuşmu bozuk acaba
  • Beyler GH Legends Of Rock oyununda Bateri desteği var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Beyler GH Legends Of Rock oyununda Bateri desteği var mı acaba ?

Yok hocam, gitar sadece.
  • Bugün yazıcıoğlu'da 65tlye kontorland gitar gördüm. ps2-ps3-pc-wii uyumlu. Acaba aranızda bu gitarı kullanan birileri var mıdır, yorumlarınız nelerdir?
    Bide duyduğuma göre Metallica'da böyle yan sanayii gitarlar çalışmıyormuş, acaba doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

Oyunların birinci bölge olması şart. Hesabın oluşturulması, oyunların alınması vs. tüm işleri ben hallederim. Siz paradan haber verin
    Metallica Death Magnetic Full Album her üç oyunda da çalışıyor ama diğer eklentiler GH Metallica ve WT de çalışmıyor. (Activision' a mail atıp doğrulattım) Zaten sırf death magnetic dahi yarı fiyatına geldiği için pek bir kaybınız olmuyor aslında.

Aşağıdaki ilk dört kesin yer alacak eklentiler, son iki ise 5' te 3 çoğunlukla, GH III için olan herhangi başka iki pack ile değiştirilebilir.
    6 eklenti yaklaşık 75 tl ediyor, kişi başı 15 tl. Eğer 5 kişi olmazsak sadece Metallica Death Magnetic Full Album ve Coldplay Track Pack alabiliriz. Bu şekilde yaklaşık 13 tl ediyor kişi başı ücreti.

Alınacak eklentiler :

1. Metallica Death Magnetic Full Album (GH III+ WT+ Metallica) 18$
    2. Coldplay Track Pack (GH III) 6.25$
    3. Motörhead Track Pack (GH III) 6.25$
    4. Foo Fighters Pack (GH III) 6.25$
    5. Gitar Virtuoso Track Pack (GH III) 6.25$
    6. Companion Track Pack (GH III) 6.25$

Katılımcılar

1.hinolma
    2.Büyük İskender

• Arkadaşlar ben bir hafta önce guitar hero 5 set aldım 2 gün düzgün oynadıktan sonra ps3 alıcısı Bateriyi görmemeye başladı ama gitar çalışıyor alıcıyı gittim değiştirdim ama yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKENOBİ
    bana kesin cevap lazım ona göre alıcam tessekürler

piranha marka gitarlar wil ps2 ve ps3 tede çalışıo
  • arkadaşlar ps3 les paul gitarı ve metallica oyunumu satıyorum ilgilenenler

http://forum.donanimhaber.com/m_42288169/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42288169
  • smash le great.. aynı oyunlar sakın 2 oyunu almayın sadece 1 tanesini almanız yeterli olur karşılıklı oynayabilirsinizde.
  • arkaşlar benim cok komik bir sorunum var guitar hero metallica oynuyordum eski pc de xp idi sonra yeni makina aldım win7 geldi oyunu tekrar kurdum sorunsuz calıştı fakat dandirik bir gitarım vardı crayz guitar sanırım (kontorland) bir turlu calışmıyor win7 tanıyor onunda nasıl tanıdığını tam anlayamadım ama xbox joistik olarak goruyor. ama gitarla baglantı kuramıyorum. normalde calışması lazım diyorlar ama bir turlu gitar baglantı kuramıyor yardımlarınızı bekliyorum
  • Selam arkadaşlar. Çok temiz durumda ve garantisi devam eden Gibson gitarım ve 3 GH oyunum satılıktır.

http://resim.donanimhaber.com/m_42300849/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42300849
  • beyler ben online oynamak istiorumda bunun için nasıl bir siteye filan üye olmam lazım yani bana lazım olan şey benim gibi guitar hero oynayan insanlar bunları nereden kolaylıkla bulabilirim?

PSN : McPierrot
  • elimde world tour ve metallica var

duyduğuma göre bu oyunlardan birinde bir kod varmış diğer oyuna şarkıları kopyalıyormuş .bunu nasıl yapıyoruz?

2. sorum ise psnden şarkı indirirken tek bir şarkının fiatı nedir ? paket olarak satılıyormuş galiba bu paketlerin fiatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

elimde world tour ve metallica var

duyduğuma göre bu oyunlardan birinde bir kod varmış diğer oyuna şarkıları kopyalıyormuş .bunu nasıl yapıyoruz?

2. sorum ise psnden şarkı indirirken tek bir şarkının fiatı nedir ? paket olarak satılıyormuş galiba bu paketlerin fiatı nedir ?

İkisi arasında import yapamazsın.World Tour GH5'e ve WH GH:WoR'a aktarılıyor.Metallica sadece GH:WoR'a aktarılabiliyor.GH:WoR'da Shop/Special Offers kısmından kodu girerek yapabiliyorsun.GH5'te de sanırım Music Store kısmından oluyordu.

PSN'den tek şarkı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 1.5-2£ arası bir fiyatta ama paketler daha karlı oluyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.