Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpkhan

quote:

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu nedenle belki bu soru sorulmuştur daha önce eğer tekrarlıyorsam mazur görün... guitar hero wt un pc için tek baterisi ortalıkta pek yok malumunuz. ben gitar olarak ps3 gitarı kullanıyorum xpadder la tuşları çevirerek. acaba ps3 baterisini de xpadder la pc ye uygun hale getirebilir miyim? ben olabileceğini düşündüm ama emin olamadım. cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...

bu soruya cevap verebilecek kimse yok mu ya!

hocam xpadder kullanmana gerek bateri için pc ye tak çalıştır. direk görüyor zaten. kaldıki ben bateri ile pc de frets of fire bile oynayabiliiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu nedenle belki bu soru sorulmuştur daha önce eğer tekrarlıyorsam mazur görün... guitar hero wt un pc için tek baterisi ortalıkta pek yok malumunuz. ben gitar olarak ps3 gitarı kullanıyorum xpadder la tuşları çevirerek. acaba ps3 baterisini de xpadder la pc ye uygun hale getirebilir miyim? ben olabileceğini düşündüm ama emin olamadım. cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...

bu soruya cevap verebilecek kimse yok mu ya!

hocam xpadder kullanmana gerek bateri için pc ye tak çalıştır. direk görüyor zaten. kaldıki ben bateri ile pc de frets of fire bile oynayabiliiyorum

çok teşekkür ettim hocam:)

• Selamlar

Guitar Hero 5 seti var elimde , Aynı zamanda Rock Band 2 oyunu,

Şimdi problemim şöyle GH setle Rock band oynamaya kalktığımda gitar davul ve mikrafon hepsini tanıyor ama enteresan bir şekilde oyunu oynamaya başlarken davulu seçemiyoruz. Şöyle anlatmak gerekirse 1 numarada gitar gözüküyor , 2 numarada mikrafon için ps kolu ,3 numarada davul diyelim. Mikrofonu davulla kontro ediyorsunuz ama dovulu oyuna sokamıyorsunuz. PS kolu gözükmesine rağmen etkisiz kalıyor.

Varmıdır bir çözümü baktım birazda karışık yazmışım.

bu arada Türkçe şarkıların olduğu bir oyun yapılsa kendi adıma pek rabet edermiydim bilmiyorum ama ne satardı be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solid1980

Selamlar

Guitar Hero 5 seti var elimde , Aynı zamanda Rock Band 2 oyunu,

Şimdi problemim şöyle GH setle Rock band oynamaya kalktığımda gitar davul ve mikrafon hepsini tanıyor ama enteresan bir şekilde oyunu oynamaya başlarken davulu seçemiyoruz. Şöyle anlatmak gerekirse 1 numarada gitar gözüküyor , 2 numarada mikrafon için ps kolu ,3 numarada davul diyelim. Mikrofonu davulla kontro ediyorsunuz ama dovulu oyuna sokamıyorsunuz. PS kolu gözükmesine rağmen etkisiz kalıyor.

Varmıdır bir çözümü baktım birazda karışık yazmışım.

bu arada Türkçe şarkıların olduğu bir oyun yapılsa kendi adıma pek rabet edermiydim bilmiyorum ama ne satardı be.

Merhabalar,davulu veya mikrofonu ilk önce tanıtmayı denerseniz belki işe yarayacaktır

• gh 6 gitarının şekli dışında diğer gitarlardan pek farkı olacak mı ? birde psnde ozzy'nin şarkı paketi var mı varsa hangi oyunlar için var
  • cok belirgin bir farkı yok, yalnızca dokunmatik kısım yok, orada pil olacak, gitarın govdesi cok daha ince ve sıkısık olucak icindeki devreler falan olarak, etrafı tamamen estetik, bu yuzden govde cok degisik sekillere girebilicek etrafı degisebildigi icin (simdiki faceplate'ler gibi ama sekli degisiyor)...

edit: ozzy pack'i hatırlamıyorum ama black sabbath pack'i var gh5 icin istersen =)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crasah -- 22 Temmuz 2010; 8:56:00 >
  • şu anda gh world tourum var, shoptodan metallicayı siparişe dicem , şu yeni oyun çıktığındada spotçudan alıcam. spotçularda metallica çok pahalıya satılıyor oyuna şarkı indirmek ne kadar bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 22 Temmuz 2010; 12:41:50 >
  • tek sarkı 2 dolar, pack 5 dolar olması lazım hatırladıgım kadarıyla...

gh metallica o konuda cidden cok ilginc bi oyun, cıkalı ne kadar zaman oldu, son baktıgımda feza'da en pahalı muzik oyunuydu halen ehueh, ucuzlamıyor bildigin lol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crasah

tek sarkı 2 dolar, pack 5 dolar olması lazım hatırladıgım kadarıyla...

gh metallica o konuda cidden cok ilginc bi oyun, cıkalı ne kadar zaman oldu, son baktıgımda feza'da en pahalı muzik oyunuydu halen ehueh, ucuzlamıyor bildigin lol...

packin içinde kaç şarkı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crasah

cok belirgin bir farkı yok, yalnızca dokunmatik kısım yok, orada pil olacak, gitarın govdesi cok daha ince ve sıkısık olucak icindeki devreler falan olarak, etrafı tamamen estetik, bu yuzden govde cok degisik sekillere girebilicek etrafı degisebildigi icin (simdiki faceplate'ler gibi ama sekli degisiyor)...

edit: ozzy pack'i hatırlamıyorum ama black sabbath pack'i var gh5 icin istersen =)...

rock band 2 için var mıdır olmazsa rb2 alacağım baktım o packe pek sevdiğim şarkılar yok
  • @zekiabiyes, bir pack'de 3 sarkı var...

@brnk, rock band'de var ozzy sarkıları, tam soylemek gerekirse;

Crazy Babies, Diggin' Me Down, I Don't Wanna Stop, Let Me Hear You Scream, No More Tears, Soul Sucker var...

rock band'in stock sarkılarını cok sevmiyorum ben, fret dizilisleri falan da gh kadar guzel gelmiyor bana, ama dlc istiyorsan rock band almak en mantıklısı, su haliyle gh kapısamıyor bile rock band'le dlc konusunda... bu arada bildigim kadarıyla tum rock band dlc'leri hem rb1, hem rb2 ile de calısıyor ama emin degilim, yanlıssa biri duzeltir eheh...

edit:

http://en.wikipedia.org/wiki/Complete_list_of_downloadable_songs_for_the_Rock_Band_series

burada tum rock band dlc'lerinin listesi var bu arada, isine yarayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crasah -- 23 Temmuz 2010; 9:26:36 >

• son bir soru daha sorayım bu kramer gitarı nasıldır acaba les paula göre, tüm gh ve rb oyunlarında çalışır mı birde

http://www.aralgame.com/asp/product/1830/THE-BEATLES-ROCK-BAND-GITAR-HEDIYE

bunu alacağım olmazsa sadece stokta bu var kramer gitarıda yeni gördüm ilk defa orjinal değil heralde tam anlamadım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 24 Temmuz 2010; 1:09:43 >

• Oyunumuzun 1. bölgeye ait, yani dlcye uygun olduğunu nereden anlayabiliyoruz?
  • arkasında yazar ufacık... "Licensed for distribution in North America and Mexico..." yazıyorsa 1. bolgedir...
  • arkadaşlar selam,

guitar hero oyunu alıcam ama sadece davul unu istiyorum ben, gittigidiyorda bir davul var ama 6 tane vurma yeri var, 5 tane olanlardan arıyorum, rock band de var sanırım onlardan, yardımcı olursanız sevinirim
  • normalde guitar hero davulu 5'li, rock band davulu 4'lu, ayrıca rock band davuluna ekstra zil falan takılabiliyor, o bahsettigin 3. parti bir davula benziyor...
  • Ya arkadaşlar uzun süredir GH set almak istiyorum oyun farketmez en uygun nerede bulabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

arkadaşlar selam,

guitar hero oyunu alıcam ama sadece davul unu istiyorum ben, gittigidiyorda bir davul var ama 6 tane vurma yeri var, 5 tane olanlardan arıyorum, rock band de var sanırım onlardan, yardımcı olursanız sevinirim

merhaba hocam seninle daha önce takaslarımız olmuştu hatırlamışsındır. elimde kullanılmamış sıfır bateri var kabul edersen eğer sana elden satayım detayları pm olarak yolluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

son bir soru daha sorayım bu kramer gitarı nasıldır acaba les paula göre, tüm gh ve rb oyunlarında çalışır mı birde

/>

http://www.aralgame.com/asp/product/1830/THE-BEATLES-ROCK-BAND-GITAR-HEDIYE

bunu alacağım olmazsa sadece stokta bu var kramer gitarıda yeni gördüm ilk defa orjinal değil heralde tam anlamadım ama

• Selam herkese bir sorum olacak.Bende Guitar Hero 5 var.Bugün bir pack indirdim ve yükledim fakat oyunda gözükmüyor bunun sebebi nedir.Birde GH Metallica almayı düşünüyorum oynayan arkadaşlar söyleyebilir mi ? oyun sizce nasıl alınmaya değer mi ? şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.