Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla forumda Guitar Hero oyunu ile ilgili 1. sayfada bile yaklaşık 10 tane yardım konusu açılmış.

Bu da tabiki forumda kirlilik yaratmaktadır.

Sorusu olan arkadaşların bu başlık altında sorularını sorup daha kolay cevap alacağını umduğumdan, böyle bir konu açtım.

İnşallah herkese yardımcı olmaya çalışacağız bu konu altından:)

• Seni mi kırcaz, ilk soru benden.

Guitar hero smash hitste bütün şarkıları çaldım ama kariyerde hala %68 olarak gösteriyor, neden?
  • Eline sağlık @QuAnTuM-C. Bu başlık altında yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.
  • @westblood kariyerde çıkan tüm bonus şarkıları çalmayı dene vede tüm zorluk seviyelerini bitir.Ayrıca tüm şarkıları çaldığına emin ol:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 2 Ağustos 2009; 18:25:53 >
  • van halen oyunu noldu?
  • sen tası tarağı satmadımıydın
  • Maksat yardımcı olmak olm

@westblood van halen oyunu çıkacak büyük bir ihtimal ancak kesin bir tarih verilmiş değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel konu olmuş.

İkinci soru benden olsun ?

Kramer gitar mı daha iyi , yoksa WT gitarı mı ( dokunmatik tuşları olan) ?
  • iyi-kötü kavramı kişiye göre görecelidir bence.
    Ama bana sorarsanız dokunmatik tuşları kullanmak acayip zor ki kullanmak isteseniz bile baya süre pratik yapmanız gerekli.Görünüş itibariylede güzel bir gitar(WT gitarı).

Kramer gitardan kastının GH3 veya Aerosmith gitarı olduğunu farzediyorum.O da güzel ama WT gitarı şekil itibariyle biraz daha karizmatik olduğundan alınabilir:)
  • Evet WT gitarı daha karizmatik kalıyor Kramer'e göre.

Kramer çok sade.
  • WT'un gitarında slash yerindede strum yapıp çalabilirsiniz ama hızlı gelen notalarda çok önermiyorum
  • Diğer başlıkta bir arkadaşımızın şöyle soruları var. Yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: FranticTr

Merhabalar Ps3 almayı düşünüyorum Uni-rock 2009 festivalinde bi çadırda guitar hero oynanıyordu deli gibi 1 bateri 2 gitar bende aynen evime bunlardan almak istiyorum oyun çok hoşuma gitti ama aklıma takılan bir çok soru var cevaplarsanız çok sevinirim.

Öncelikle gitar-davul seçimi bazı yazılar okudum kafam karıştı dokunmatik olanlar varmış vah görevi görüyormuş falan gh5 çıkıcakmış onun bekleyin onun ayrı gitar davul seti çıkacak falan deniyor.Benim almayı düşündüğüm World tour sanırım.

Ben teknofiyat a göz gezdirdim biraz
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081367&CS_Category=_PS3_OYUN795&CS_Catalog=_OYUN___HOBI
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081374&CS_Category=_PS3_OYUN795&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

şöyle bir 2li yaptım hem guitar hero metallica hem gitarı hemde davul gh5 çıkınca onların gitarı davulu mu olacak onları mı beklemeliyiz daha mı iyi olacaklar kafam karıştı lütfen yardım edin

Ha birde ps3 slim falan çıkacakmış teknik açıdan bir yeniliği olacak mı yeni ps3 ün ? özellikleri aynıysa beklemeye değmez yani ? onu merak ediyorum çok teşekkürler

• gh ile tam ilgisi yok ama lcd tvnin çözünürlük desteği çok önemlimi oyunların grafiğini görmekte? benim lcdtv 1366X768 çözünürlüğü destekliyoda, samsung le40s81bx modeli, eski bi model. diyorum tv eski tam grafikleri göremiyomuyum acaba
  • Bana göre GH3 gitarıyla GHWT gitarı arasındaki teknik ayrıntılardan daha önemlisi GHWT gitarının Rock Band serisiyle de kullanılabiliyor olmasıdır, diğer gitar ise kullanılamıyor, GH5 gitarı ise eskisinin biraz daha geliştirilmiş olarak geliyor, bariz bir farkı yok, aceleniz yoksa çıktığında fiyat-özellik karşılaştırması yaparak alınabilir.

@westblood,

Kullandığın TV 720p'yi sorunsuzca gösterebilir çözünürlüğü itibariyle ki Guitar Hero oyunlarının hepsi zaten 720p'de çalışıyor, hatta ben 1080p'de çalışan PS3 oyunu görmedim desem yeridir, kısaca oyunlarda Full HD gereksiz aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Diğer başlıkta bir arkadaşımızın şöyle soruları var. Yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: FranticTr

Merhabalar Ps3 almayı düşünüyorum Uni-rock 2009 festivalinde bi çadırda guitar hero oynanıyordu deli gibi 1 bateri 2 gitar bende aynen evime bunlardan almak istiyorum oyun çok hoşuma gitti ama aklıma takılan bir çok soru var cevaplarsanız çok sevinirim.

Öncelikle gitar-davul seçimi bazı yazılar okudum kafam karıştı dokunmatik olanlar varmış vah görevi görüyormuş falan gh5 çıkıcakmış onun bekleyin onun ayrı gitar davul seti çıkacak falan deniyor.Benim almayı düşündüğüm World tour sanırım.

Ben teknofiyat a göz gezdirdim biraz
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081367&CS_Category=_PS3_OYUN795&CS_Catalog=_OYUN___HOBI
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081374&CS_Category=_PS3_OYUN795&CS_Catalog=_OYUN___HOBI

şöyle bir 2li yaptım hem guitar hero metallica hem gitarı hemde davul gh5 çıkınca onların gitarı davulu mu olacak onları mı beklemeliyiz daha mı iyi olacaklar kafam karıştı lütfen yardım edin

Ha birde ps3 slim falan çıkacakmış teknik açıdan bir yeniliği olacak mı yeni ps3 ün ? özellikleri aynıysa beklemeye değmez yani ? onu merak ediyorum çok teşekkürler

Arkadaşımızın sorununa şöyle cevap verebilirim.

Öncelikle Guitar Hero almayı düşündüğünüzden ötürü sizi tebrik ederim.Gitar seçimi aslında çok önemli sayılmaz.World Tour gitarı görünüş itibariyle gerçekten güzel bir gitar birde dokunmatik tuşları var gerçi pek kullanılmıyor da.

Bateri konusunda ise;dostum eğer set almaya karar vermiş isen beklemeye hiç gerek yok.Bir PS3 ve bir Full Band Guitar Hero World Tour seti alırsın,keyfine bakarsın.

PS3 konusunda ise;Ağustos ayı sonunda ps3 yaklaşık 100 dolar ucuzlayacak diyorlar.Bende onu bekliyorum almak için.İndirim gelmezsede sağlık olsun.Mutlaka alınması gereken bir alet.Kolay gelsin umarım kararlarını vermede yardımcı olmuşumdur.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: eto82
    Bana göre GH3 gitarıyla GHWT gitarı arasındaki teknik ayrıntılardan daha önemlisi GHWT gitarının Rock Band serisiyle de kullanılabiliyor olmasıdır, diğer gitar ise kullanılamıyor

Bu dediğiniz PS3 için geçerli herhalde yoksa Les Paul Xbox'ta her oyunda gayet güzel çalışıyor. Eğer böyle farklılıklar varsa bu konunun aynısını Xbox forumuna da açmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

Orijinalden alıntı: eto82
    Bana göre GH3 gitarıyla GHWT gitarı arasındaki teknik ayrıntılardan daha önemlisi GHWT gitarının Rock Band serisiyle de kullanılabiliyor olmasıdır, diğer gitar ise kullanılamıyor

Bu dediğiniz PS3 için geçerli herhalde yoksa Les Paul Xbox'ta her oyunda gayet güzel çalışıyor. Eğer böyle farklılıklar varsa bu konunun aynısını Xbox forumuna da açmak lazım.

Uyumluluk listesine baktığımızda GH 3 gitarının Rock Band oyunlarına uyumluluğunun olduğunu görüyoruz.Xbox ile Ps3 arasında en azından GH serisi olarak pek fark yok denilebilir.İyi akşamlar
  • Beyler bu Metallica oyununda Metallica nın haricinde başka şarkılarda varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Beyler bu Metallica oyununda Metallica nın haricinde başka şarkılarda varmı ?

Evet Metallica grubu haricinde diğer şarkılarda bulunmakta:)
  • Sayın yöneticilerimizden ricam şu:Bu konuyu hem XBOX bölümünde hemde PS3 bölümünde gösterebilmek mümkün mü?XBOX bölümüne baktım oradada Guitar Hero oyunu ile ilgili bir sürü konu var.

Eğer iki taraftada gösterebilirsek bu konuyu Guitar Hero başlıklarından 'Ana Konu' lar hariç kurtulmuş,kirliliği önlemiş oluruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.