Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canozgur

Legends of Rock'ta 5.bölümün sonundaki gitar atışmasında bir türlü galip gelemiyorum; devamlı teller kopuyor, şarkıyı bitiremiyorum. Notaların üzerinden bazen yıldırım, makas gibi resimlerle beraber bazende çözemediğim garip şekiller var. Bu şarkıyı nasıl bitirebilirim, notaların üzerindeki resimlerin anlamı nedir? Yoksa bazılarını almamam mı lazım?

Oynayalı epey vakit geçti, hangi işaretin neye karşılık geldiğini tam hatırlamıyorum ama bunları toplayıp gitarı yukarı kaldırınca karşı tarafa tel kopması, zorluk seviyesi artışı, renklerin yer değiştirmesi, karşı tarafın işaretini çalma gibi pislikler yapabiliyorsun Tabi karşı taraf da aynılarını sana yapabiliyor. Bunları düzeltmek için de kopan telin rengine devamlı basmak, whammy'yi sürekli sallamak gibi aksiyonlarda bulunabiliyorsun. Bunlar zaten "Battle Mod" un özellikleri.
    O bölümü geçmek için benim kullandığım taktik de işaretleri toplayıp 3 tane olana kadar biriktirmek (3 taneden sonrası birikmiyor yanlış hatırlamıyorsam) ve bunları şarkının sonuna doğru zorlaştığı yerlerde peşpeşe karşı tarafa yollamak. O zaman elemanın göstergesi kırmızıya iniyor ve biraz şans ve kasışla kolayca yenebiliyorsun. Bir de bazen karşı taraf tam bu işaretlerden toplayacakken onun telini filan koparabilirsen, kendi işaretini toplayamıyor ve sana da gönderemiyor. Ancak bunu 1-2 tane yedek işaret topladıktan sonra yapmanı tavsiye ederim, zira şarkının sonuna doğru bunlara yoğun bi şekilde ihtiyacın oluyor

• "Whammy'yi sürekli sallamak"tan kasıt nedir? Topladığımız işaretleri karşı tarafa nasıl yolluyoruz? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozgur

"Whammy'yi sürekli sallamak"tan kasıt nedir? Topladığımız işaretleri karşı tarafa nasıl yolluyoruz? Teşekkürler...

Bu uzun notalarda whammy efekti yapmak için kullanılan metal bir çubuk var ya, onu öne-arkaya başparmakla sallamak gerekiyor. İşaretleri de önce star power gibi toplayıp, star power gibi gitarı yukarı kaldırmak gerekiyor.

PSN'den beni ekle istersen bi ara oynayalım, bi yandan anlatırım. PSN: ebasaranuk
  • kadıköyde sıfır gh metallica oyun + gitara 235 tl dediiler. Bir ara medimarkt de kampanyada 150 tl idi sanırsam.onu kaçırdık. 150 ye alınabilecekken 235 baya kazık duruyor. en azından 180 civarı bulabileceğim bir yer biliyor musunuz.bir de metallica gitarının les paul yada diğer gitarlardan artıları var mı?yoksa les paul da iş görür mü
  • Quantum-c kardeşim,
    benim birkaç sorum olacak.

1-) şarkıyı çalarken bazen normal notaların içi diğerlerine göre daha bir parlak oluyor.Örneğin normal kırmızı nota geliyor, içi beyaz parlıyor.Çalınca bişey olmuyor ama puanı mı etkiliyor acaba?

2-) GH: WT de sololar için şarkının en olmadık yerinde dokunmatiğe geçmek gerekiyor ama ben beceremiyorum pek.yani strum ları sol el ile kullanırken birden solo lar geliyor bende sağ ile çalmaya çalışıyorum ama sonuç....
    Kolay bir yolu veya önerebileceğin birşey var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • merhaba, elimde pc versiyon guitar hero world tour gitarı var. ben bu gitarı ps2 de kullanabilir miyim bunu merak ettim. bütün ps2 versiyonu olan guitar herolar ile çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zantanriyar

1-) şarkıyı çalarken bazen normal notaların içi diğerlerine göre daha bir parlak oluyor.Örneğin normal kırmızı nota geliyor, içi beyaz parlıyor.Çalınca bişey olmuyor ama puanı mı etkiliyor acaba?

Bu notalar önceki notayla birbirine bağlı oluyor yani bir önceki notadan sonra tekrar sağ elle penaya vurmadan sadece sol elle nota geçişi yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

kadıköyde sıfır gh metallica oyun + gitara 235 tl dediiler. Bir ara medimarkt de kampanyada 150 tl idi sanırsam.onu kaçırdık. 150 ye alınabilecekken 235 baya kazık duruyor. en azından 180 civarı bulabileceğim bir yer biliyor musunuz.bir de metallica gitarının les paul yada diğer gitarlardan artıları var mı?yoksa les paul da iş görür mü

Merhaba ben haftasonu kadıköyden iki tane gitar aldım toplam 185 TL kredi kartına 3 taksit(nakitte daha da indirim yapıyorlar) Aldığım gitarlar hem ps2 hem de ps3 te çalışıyor(özellikle öyle aradım 3-4 ay içinde ps3 alacağım şuanda ps2 var elimde)
    Guitar Hero 5 oyununu da orjinal ebayden aldım kargo dahil 22 dolara aldım ayın 10unda sipariş verdim 19unda elimdeydi.

iki gitar ve orjianl guitar hero 5 oyunu toplam 220 TLye geldi.

• MErhaba,

tek bateri en ucuza su an da nerde bilen var mı? prenses de 249 a gordum fena gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

MErhaba,

tek bateri en ucuza su an da nerde bilen var mı? prenses de 249 a gordum fena gelmedi bana.

Shopto'da Rockband baterisini yaklaşık 80 liraya satıyorlar ama sadece ingiltere'ye gönderiyorlarmış Oradan gelecek ve onu taşıyabilecek bir babayiğit bulmak lazım
  • arkadaşlar psn ye ekledim bir kaç arkadalı ama bir türlü oynama imkanı olmadı oyun çevirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

MErhaba,

en uygun bu fiyata bulabilirsin zaten türkiyede
  • basarane1 cevap için teşekkürler..

2.sorum için yardımcı olabilecek var mı?
  • bateride star power nasıl acılıo?
  • Orijinalden alıntı: Mrtk2

bateride star power nasıl acılıo?

zillere aynı anda vurman gerekiyor

zantanriyar
    2-) GH: WT de sololar için şarkının en olmadık yerinde dokunmatiğe geçmek gerekiyor ama ben beceremiyorum pek.yani strum ları sol el ile kullanırken birden solo lar geliyor bende sağ ile çalmaya çalışıyorum ama sonuç....
    Kolay bir yolu veya önerebileceğin birşey var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

bunun için herhalde bir çok kişi bir şey geliştirmiştir ama sende oldugu gibi ben halen bir şey geliştirmiş degilim. Bu arada dikkat etmeniz gereken en önemli kısım elleriniz veya parmaklarınız tekli ikem strum bardan çalarsanız orada tutukluk yapabiliyor. O yüzden ben iptal bir şekilde strum barı kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofazli -- 29 Kasım 2009; 23:09:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

arkadaşlar psn ye ekledim bir kaç arkadalı ama bir türlü oynama imkanı olmadı oyun çevirelim

Evet ofazli ile oynamayı denedik ama invite göndermemize rağmen birbirimizi göremedik. Hatta ben Metallica ve World Tour'da online kimseyi bulamıyorum arattığımda . Legends of Rock'da ise online sorunsuzca oynayabiliyorum. Metallica ve World Tour'da online oynayabilen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarane1

quote:

arkadaşlar psn ye ekledim bir kaç arkadalı ama bir türlü oynama imkanı olmadı oyun çevirelim

Evet ofazli ile oynamayı denedik ama invite göndermemize rağmen birbirimizi göremedik. Hatta ben Metallica ve World Tour'da online kimseyi bulamıyorum arattığımda . Legends of Rock'da ise online sorunsuzca oynayabiliyorum. Metallica ve World Tour'da online oynayabilen var mı??

ben metallicada baya bir online oynadım sorunsuz olarak acaba psn ülkelerinemi bakıyorki bende bir usa var birde uk var denemek lazım ama. Legend of rock hiç online denemedim açıkçası bir günde onu deniyelim :)

• quote:

ben metallicada baya bir online oynadım sorunsuz olarak acaba psn ülkelerinemi bakıyorki bende bir usa var birde uk var denemek lazım ama. Legend of rock hiç online denemedim açıkçası bir günde onu deniyelim :)

Ben UK ile girmiştim, bi ara aynı psn ile tekrar deneyelim bari. Gerçi ikimiz de Tr'den bağlanıyoruz sonuçta görebilmesi lazım ama, bilemedim. Legends of rock da fena olmuyor, hiç yoktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarane1

quote:

Ben UK ile girmiştim, bi ara aynı psn ile tekrar deneyelim bari. Gerçi ikimiz de Tr'den bağlanıyoruz sonuçta görebilmesi lazım ama, bilemedim. Legends of rock da fena olmuyor, hiç yoktan iyidir

Karşı komşumdada aynı sorunları yaşayıp duruyorduk bazı zaman oluyordu bazı zaman olmuyordu bir deniyelim akşama olmadı :) diger psn yi hatırlıyımda :)

• quote:

Karşı komşumdada aynı sorunları yaşayıp duruyorduk bazı zaman oluyordu bazı zaman olmuyordu bir deniyelim akşama olmadı :) diger psn yi hatırlıyımda :)

Girebilirsem deneyelim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.