Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metallica oyunu + full set (gitar,davul,mikrofon) almaya sonunda karar verdim.Kadıköy yazıcıoğlu civarında hepsini kaça bulabilirim (tavsiye olarak dükkan ismi de verirseniz sevinirim). 2.el almaya pek sıcak bakmıyorum.çünkü cafede oynadığımız davulun turuncu zili çok zor algılıyordu.bana da öyle birşey denk gelmesinden korkuyorum.
    bir de band hero diye bir şey var ama onu 400-450 civarına alınca bir de metallica oyunu almam gerekecek sanırsam.
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkkürler
  • ben forumdan bi ark. dan aldım kargoda geliyor şu an resimdekilerin hepsi

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü
  • hocam dizdin seti hayırlı olsun bakalım. benim ps3 de bu pazartesi inşallah alıcam. gelecek aya da kısmetse metallica almayı planlıyorum :)
  • hayırlı olsun aldıgın gibi oniyalım artık ya :)
  • arkadaşlar merhaba

biz mağazada ara sıra demo makinaya koyup oynuyoruz. guitar hero 5, guitar hero metallica, band hero ve dj hero var. Ayrıca kablolu bir gitar var. oynarken çok uzun zamandır böyle eğlenmediğimi farkettim ve almaya karar verdim.

hangi gitarı almam lazım, en güncel, en güzel gitar hangisi? hangi gh oyunlarını tavsiye edersiniz? en zevk alacağım versiyon nedir? yoksa direk dj hero mu almam lazım?

teşekkürler
  • sana tavsiyen world tour metallica gitarlarını alman hem daha şık hemde tüm oyunlarla uyumlu rockband açısından. Oyunlara bakarsakda world tour alabilirsin ama internette pek oyniyan yok online oyuncu çok zor bulunuyor. Metallica her daim online oyniyacabilecegin ve çok güzel bir oyun. Guitar Hero 5 almanı tavsiye etmem çünkü pek kullanışlı degil ve serileri tamamlamak istiyorum diyorsan al tabiki. Legend of rock da alabilirsin internet kullanıcısı çok sıralamak gerekirse
    1. Metallica
    2. World Toru
    3. Legend Of Rock
    4. Smash Hits
    bunları sırasıyla al :)
  • o sıra şöyle olmalıydı:

GH: M
    GH : LoR
    GH : SH
    GH : WT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 14 Aralık 2009; 12:32:13 >
  • cevaplar için teşekkürler, ben de zaten araştırmalarım sonucunda world tour gitarına karar vermiştim. şimdi asıl mesele bu gitarı nereden en uygun fiyatlı bulurum? oyunlu veya oyunsuz? piyasası nedir? kaça almam lazım

tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

hayırlı olsun aldıgın gibi oniyalım artık ya :)

teşekkürler
  • Beyler GH5 var elimde oyunu 1-2 kez oynadım. Metallica ile takas etmek istiyorum.
  • dayanabilirsen ebaydan veya yurt dışından alırsan çok daha uyguna alırsın. Amerikadan alacağın ürün 1 ay içerisinde geilyor ingiltereden aladıgın ürün 5 gün içinde uzak dogudan aladıgın 2-3 hafta içerisinde geliyor. World tour band aldım gümrükde dahil 350 liraya almıştım oyunda dahil
  • quote:

dayanabilirsen ebaydan veya yurt dışından alırsan çok daha uyguna alırsın. Amerikadan alacağın ürün 1 ay içerisinde geilyor ingiltereden aladıgın ürün 5 gün içinde uzak dogudan aladıgın 2-3 hafta içerisinde geliyor. World tour band aldım gümrükde dahil 350 liraya almıştım oyunda dahil

Dayanmak problem değil de ürünün kaybolmasından falan korkarım sonuçta maaşlıyız bir kere alacak gücüm var açıkçası :) sizce en problemsiz nereden almalıyım link verebilir misiniz?
  • vallahi ben ebaydan almıştım. Kaybolma korkusunu bende yaşadım ama sorunsuz bir şekilde elime geçti. Playstation formunda bir sürü site var sendit.com falan play-asia.com , ebay.com, ebay.co.uk buralardan bakabilirsin komple band olarak veya tek tek oyunların sadece metallica hariç hepsini ebaydan aldım sorunsoz olarak geldi hatta bazılarından 2 şer tane almışım jelatininde duruyor :)
  • Yeni bir herocu daha geldiDün band hero oyununun baterisi,gitarı ve mikrofonu geldi.Şmdk ben gh metallica alsam bu ekipman onda çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSe

Yeni bir herocu daha geldiDün band hero oyununun baterisi,gitarı ve mikrofonu geldi.Şmdk ben gh metallica alsam bu ekipman onda çalışır mı?

dostum nerden kaça aldın.ben de düşünüyorum da almayı ucuzunu kovalıyoruz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: antemortem81

quote:

Yeni bir herocu daha geldiDün band hero oyununun baterisi,gitarı ve mikrofonu geldi.Şmdk ben gh metallica alsam bu ekipman onda çalışır mı?

dostum nerden kaça aldın.ben de düşünüyorum da almayı ucuzunu kovalıyoruz ama

Dostum ya bana hediye geldi istanbuldan geldi amaNeyse ben sorarım en kısa zamanda yazarım buraya...

• quote:

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin tabikide guitar heronun tüm oyunlarını alarak oyniyabilirsin. Bu arada ben sadece oyununu almayı düşünüyorum oyunla ilgili düşüncelerini yazarsan sevinirim almaya degermi deymezmi :)
  • Arkadaşlar bu zamana kadar Arcade makinalarda takıldım belli bir dönem ama artık bir bundle almak istiyorum. Ancak bu konuda 3 seçeneğim var. 2'si Shopto'dan ve biri Türkiye'den.

Sizce "Guitar Hero 5(Bundle) + Metallica Faceplate + Guitar Hero 5 T-Shirt" veya ekstra hediyesi olmadan Guitar Hero: Metallica bundle mı almak daha mantıklı; ikisi de aynı fiyat. Ayrıca Metallica Bundle için 155 lira uygun mudur size göre?

Ürünlerin linkleri:
    http://getir.net/ffl
    http://getir.net/ffk

• quote:

quote:

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin tabikide guitar heronun tüm oyunlarını alarak oyniyabilirsin. Bu arada ben sadece oyununu almayı düşünüyorum oyunla ilgili düşüncelerini yazarsan sevinirim almaya degermi deymezmi :)

Hocam öncelikle sağol:)Oyun gayet güzel(ilk oyun oldğu için olabilir ama güzel)Şimdilik kolayda oynuyorum.Ama bateriyi daha yapmış değilimOyunda Fall out boydan lily allen a kadar birçok sanatçı var.Zaten yakında vidyoya çekicem onuda buraya koyarım

• Selam beyler bayanlar .. aradım aradım bulamadım ya kördüm ya gerçekten yok .. gh : metallica için death magnetic şarkı paketini indirmek istiyorum ama bazı aldığım bilgilere göre pal makinede olmuyor oyunun birinci bölge olması lazım gibi şeyler .. bunlar ne kadar doğru bilgisi olan var mı .. ben de ki oyun oyun birinci bölge ps3'de pal .. acaba alsam elimde patlar mı 20$ ? alan duyan bilgisi olan kullanan filan varsa bi haber etsin teşekkürler ..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.