Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox lılar çok şanslı çünkü ps3 'te guitar hero'nun herhangi bir oyununun demosu yok deliricem.. iki dakika test bile edemiyoruz. ayrıca metallica oyununu gamepad ile oynayamıyormuşuz yahu, set almak şart oldu ama artık ne zaman alırım allah bilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

xbox lılar çok şanslı çünkü ps3 'te guitar hero'nun herhangi bir oyununun demosu yok deliricem.. iki dakika test bile edemiyoruz. ayrıca metallica oyununu gamepad ile oynayamıyormuşuz yahu, set almak şart oldu ama artık ne zaman alırım allah bilir...

yukarda yazmıştım US psn de iki demo var
  • quote:

xbox lılar çok şanslı çünkü ps3 'te guitar hero'nun herhangi bir oyununun demosu yok deliricem.. iki dakika test bile edemiyoruz. ayrıca metallica oyununu gamepad ile oynayamıyormuşuz yahu, set almak şart oldu ama artık ne zaman alırım allah bilir...

Gamepad le sadece mic olarak kullanılıyor guitar herode onun harici kullanamıyorsun

Amorph

Davul biraz zor ama dikkat et normal bateri çalar gibi abandıgın zaman 1-2 ay içinde dagılıyor :) cross a aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

van halen demoyu boşuna indirdim mikrofonsuz oynanmıyor

mikrofonsuz oynanıyor, gitar olması kafi.
  • Ya benimde bi sorum olucak. Geçenlerde bimeksten guitar hero les paul gitar ile beraber the beatles oyunu satın aldım. İnternette PS3 les paul gitarının PCde de çalıştığı yazıyodu. Bende pcde denemek istedim, taktım usb sini vs.. ancak oyuna girmek istediğimde (guitar hero world tour) oyun kendi kendine kapandı ve hata raporu verdi. Belki yun karşılamıyordur dedim, bende guitar hero III'ü yükledim. Oyun açılırken hata raporu gelmedi karşıma ancak gitarıda görmedi... Oyun açıldığında gitardaki tuşlara basıyorum vs. ancak hiçbir şey olmadı. Acaba bilgisayara ek olarak patch gibi birşey mi yüklemem gerekiyor yoksa PS3 gitarı PC de çalışmıyor mu? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

Gamepad le sadece mic olarak kullanılıyor guitar herode onun harici kullanamıyorsun

Amorph

Davul biraz zor ama dikkat et normal bateri çalar gibi abandıgın zaman 1-2 ay içinde dagılıyor :) cross a aman dikkat

Sağol uyarın için, dikkat etmeye çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Band Hero Super Bundle içeriğinde tek gitar mı var iki gitar mı var?

tek gitar vardır. 1 bateri 1 mic 1 oyun ve 1 gitar var

Evet öyle hocam 1 gitar 1 bateri 1 mic ve oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

gamepad ile oynanmıyor demek istemiştim, diğer demo oynandığı halde bu neden oynanmıyor anlamadım
  • quote:

van halen demoyu indiren oldumu içerik nasıl, ben aerosmith demoyu indirmiştim 5 şarkı var, battle, co-op yapılabiliyor, gamepad ile oynuyorum zor ama çok zevkli

birde şu "star power ready" dolduğunda ne olduğunu anlamadım bilen varmı?

star power ready dolduğunda gitarın sapını yukarı kaldır
  • Guitar Hero Aerosmith demosu PSN'den kaldırılmış olduğu için artık indiremiyor. Ancak daha önce ilgili demoyu indirmiş insanlar -silmiş olsalar dahi- tekrar aynı hesapla Login olarak indirebiliyorlar. Dolayısıyla biz bir tek Van Halen'a kalmış oluyoruz... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

quote:

van halen demoyu indiren oldumu içerik nasıl, ben aerosmith demoyu indirmiştim 5 şarkı var, battle, co-op yapılabiliyor, gamepad ile oynuyorum zor ama çok zevkli

birde şu "star power ready" dolduğunda ne olduğunu anlamadım bilen varmı?

star power ready dolduğunda gitarın sapını yukarı kaldır

teşekkürler gitar aldığımda yaparım, şimdi deli gibi ps2 oyunlarını indirip oynuyorum 3 günde 1ile 2' yi bitirdim sıra 3 de

• Herkese merhaba;

Playstation 3 (slim 250 gb), Guitar hero world tour (ve Beatles Rock Band), gitar, bateri, mikrofon aynı anda bağlamak için usb çoğaltıcı nereden bulabilirim? (gittigidiyordan ve googledan aradım ancak bulamadım)

Bu arada; küçük bir bilgi: Rock Zero III marka gitar, (fiyatı makul), PS2'de World tour ve Rock Band 2, PS3'te World Tour ve Beatles Rock band, hatta PC'de Frets on Fire oyunlarında sorunsuz çalışmaktadır. Solo tuşları da çalışıyor, uzun notalar için whammy bar mevcut ama star power özelliği yok.
  • Modestie gitarın ps3 baglantı kısmının yani alıcının altında usb girişleri var zaten davulu ona bağlıyorsun mikrofounu da ikinci usbye ben böyle oynuyorum ps3de.

Su bahsettiğin rock zero gitar nedir nerden aldın 2 gün sonra bozulurmu biraz anlatırsan sevinirim...
  • gh:Legends of Rock için bonus şarkıları store'dan indirirsem bu şarkıları GH:5'te veya metallica'da çalabilirmiyim ??
  • Gitar - mikrofon veya bateri; ikisini aynı anda bağlayabiliyorum, geçen akşam kuzenlerim geldi, gitar - bateri - mikrofon üçünü (hatta beatles'ta çift mikrofon olabiliyor) bir arada usb'den takıp oynayamadık.

Rock Zero III gitarı yazın gittigidiyor'dan almıştım, belki Tahtakale ve Yazıcıoğlu'nda bulunabilir, googledan aratmıştım, ing. bir yorumda rock band 1 gitarından daha kullanışlı olduğunu yazmış bir oyuncu, Guitar hero gitarlarını kullanmadığım için bilmiyorum. PS2'de ve PS3'te en az 20 saat kullanmışımdır bu gitarı, herhangi bir sorun çıkmadı hiç. (GH'da star power yok yalnız dediğim gibi.)

http://urun.gittigidiyor.com/ps2-ps3-pc-uyumlu-gitar-HAVUZ-HEMEN-KARGO_W0QQidZZ21316441

• quote:

Orijinalden alıntı: garezil

Modestie gitarın ps3 baglantı kısmının yani alıcının altında usb girişleri var zaten davulu ona bağlıyorsun mikrofounu da ikinci usbye ben böyle oynuyorum ps3de.

Su bahsettiğin rock zero gitar nedir nerden aldın 2 gün sonra bozulurmu biraz anlatırsan sevinirim...

Nasıl yani, bateri için ayrı alıcı yok mu? Ben GH3 gibson gitarıyla oynuyorum, ayrıca bateri almayı düşünüyorum, bağlantı problemi olur mu? USB çoklayıcıyla oynarım diye düşünüyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Gitarı 1. controller olarak tanıtırsan hallolacağını tahmin ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyNcNsLu

GH World Tour oyuncusuyum. Gitarın boynunu sağ elle tutmak anormal midir?

benim bir arkadaş da öyle oynuyor, ayarlardan left flip seçince pek sorun olmuyor yalnız star power toplamak için gitarı aşağı indirmek biraz garip oluyo
  • quote:

ahanda benim aradığım grup burasıymış yahu.. gh: metallica almayı çok istiyorum. o oyuna sahip olanlar biraz tecrübelerini yazabilir mi? ayrıca maalesef gitarım yok ve o gitarlı bundle seti alacak kadar paramda yok. sadece oyunu alsam, joistick'le oynasam çok mu yazık etmiş olurum oyuna?

GH Metallica'nın şarkı listesi hem Metallicanın en popüler ve bence en güzel şarkılarını hem de Metallica tarafından özel olarak seçilmiş farklı gruplara ait parçaları içeriyor. Oyunun bence diğer en önemli özelliği de grup üyelerini ve hareketlerini birebir modellemiş olmaları. HD ekran ve 5.1 ses sisteminde oyun çok tatmin edici oluyor

• guıtar hero 5 ps2 ve xbox360 da gamepad ile oynanıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.