Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basarane1

quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

van halen demoyu boşuna indirdim mikrofonsuz oynanmıyor

mikrofonsuz oynanıyor, gitar olması kafi.

Gitarı 1. controller olarak tanıtırsan hallolacağını tahmin ediyorum..

yanlız bende gitar yok gamepad ile olmuyor sanırım

ben de GH Metallica' nın gamepad ile çalışıp çalışmadığını merak ediyorum, bir yerde çalışmadığını okumuştum sanki ama kesin bilgisi olan bir arkadaş varsa iyi olur

• gh metallica gamepad ile calısmıyor.headset kulaklıklı mıkrofon ile sad ece sarkı sozlerını soyleniyor.(karaoke).gitar şart. Ayrıca benim sorumada yardımcı olan bir arkadas olursa cok sevinirim. GH 5(ps2 xbox360) Gamepad ile oynanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: basarane1

Geçen gün forumdan bir arkadaş GH Metallica'yı online oynamak için Nat Type ın (1,2 ve 3 olabiliyormuş) davet eden ve edilende aynı olması gerektiğini söylemişti. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Nat Type nedir, nasıl değiştirilir, değiştirilince ne oluyor, vs. bilgilendiren olursa sevinirim.

Evet dostum o bendim. Nat type benim bildiğime göre internet hızı yada bağlantısıyla alakası yani interneti laglı ve yavaş olanlar 3, orta hız ve lagsız olmayanlar 2 oluyordu ama 1'i bilmiyorum. Nat type 3 olanlar 2 ye döndürmeleri için internette guide'ler ve youtube da videolar var. "Nat type 3 olsa ne olur, olmasa ne olur?" derseniz birşey olmaz, ama Nat type 2 olan biriyle online oynayamazsınız. Başıma bizzat geldi o yüzden söylüyorum

NAT Type'ı sonunda 2'ye getirdim ama GH Metallica'da yine pek fazla kişi göremiyorum. Bazen 1 kişi bulabiliyorum ama çoğu zaman kimseyi bulamıyor
    ofazli bi ara müsait olunca yine deneyelim, bayadır giremiyodum ben..

• ben müsaitim nezaman istersen :) deniyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

gh metallica gamepad ile calısmıyor.headset kulaklıklı mıkrofon ile sad ece sarkı sozlerını soyleniyor.(karaoke).gitar şart. Ayrıca benim sorumada yardımcı olan bir arkadas olursa cok sevinirim. GH 5(ps2 xbox360) Gamepad ile oynanıyormu?

yine aynı şekilde ya senden mic istiyecek yada head set kulaklık mic i ile oyniyacaksın aynı
  • arkadaslar ben guitar hero metallica orijinal ps2 versiyonunu ariyorum (pal) elinde olup da satmak isteyen varsa benimle irtibata geçebilir mi? (sadece oyun lazim, gitar fln gerekmiyor)
  • Şu sıralar haberdar olduğunuz herhangi bir Guitar Hero,daha da önemlisi gitar kumanda promosyonu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɛnslaved

Şu sıralar haberdar olduğunuz herhangi bir Guitar Hero,daha da önemlisi gitar kumanda promosyonu var mıdır?

bir tek bimeksde internetten alım yaptıgın zaman %18 lik bir indirim oldugunu biliyorum oyunlarda buna dahil ama başka varmı bilemiyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki linkteki davulu açık arttırmada kazandım, sizce fiyat nasıl? ps3 için wireless davul. ikinci el ama bir sorunu yok gibi görünüyor. Daha uyguna bulamam herhalde değil mi?

http://urun.gittigidiyor.com/Guitar-Hero-ve-Rock-Band-icin-davul-seti_W0QQidZZ23275769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 11 Ocak 2010; 22:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

quote:

Şu sıralar haberdar olduğunuz herhangi bir Guitar Hero,daha da önemlisi gitar kumanda promosyonu var mıdır?

bir tek bimeksde internetten alım yaptıgın zaman %18 lik bir indirim oldugunu biliyorum oyunlarda buna dahil ama başka varmı bilemiyorum

Bimeks'i arattım ama tek gitar stoklarında yok gibi görünüyor.GH:Metallica ve 5 oyun olarak elimde var şu an,o yüzden bundle almak istemiyorum.Pahalı zaten bundlelar...
  • sadece gitar alacaksan ozaman ebaydan bakman daha mantıklı ebay.co.uk dan bakarsan 1 hafta içerisinde elinde olur
  • shopto'da şu an gh: metallica oyununda anormal indirim var. 22 sterlin civarına geliyor oyun ancak haliyle yanında gitar yok. fiyat nasıl ? ayrıca dışardan ucuza gitar bulabilir miyiz bu oyuna ?
  • Gitarı Türkiye'den ikinci el falan alabilirsin istersen. Tek oyunların tam fiyatlarını bilmiyorum ama GH 5 sadece oyunu 96 TL'ye aldı arkadaş.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorph -- 20 Ocak 2010; 18:21:31 >
  • ya şu anda fight night round 3'te de indirim var zor tutuyorum kendimi bu iki oyunu almamak için.. metallica+fg 3 kargo dahil 48 sterline geliyor. ulan ps3.. kırılamadın gitti yaa!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki linkteki davulu açık arttırmada kazandım, sizce fiyat nasıl? ps3 için wireless davul. ikinci el ama bir sorunu yok gibi görünüyor. Daha uyguna bulamam herhalde değil mi?

http://urun.gittigidiyor.com/Guitar-Hero-ve-Rock-Band-icin-davul-seti_W0QQidZZ23275769

Mrb Cimbomlu arkadaş;

Davul hasarsız - sorunsuz - temiz ise normal fiyat gibi. Ben de Rock band - Guitar hero PS3 - PS2 için davul seti Gittigidiyor'da satış ilanı verdim, 154 tl. - kargo ücretsiz.

PS2 - PS3 davulu PC'de GH world tour'da deneyen var mı? Satışa çıkardığım Rock band 1 bateriyi usb'den pc2e bağladım, Win. Vista tanıdı, tuşlar - pad'ler çalıştı ama oyun olmadığı için deneyemedim.

• http://www.guitarherostore.com

Bu siteden Türkiye'ye gönderi var mı? Mükemmel faceplates var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

quote:

Bimeks'i arattım ama tek gitar stoklarında yok gibi görünüyor.GH:Metallica ve 5 oyun olarak elimde var şu an,o yüzden bundle almak istemiyorum.Pahalı zaten bundlelar...

kadikoyde satıyorlar o tarz seyleri.

• fiyat uygun, alıcak olanlar için iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs
    Gitar almak isteyen arkadaşlar var ise ps3 World Tour gitarı + metallica faceplate i 100TLye satıyorum ürünün linki aşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_37214246/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37214246

İkidir görüyorum ilanı zaten bunu arıyorum ama ay sonuna denk geldi :D benim maaş yatana kadar sen 30 kere satarsın kanımca :D
  • Sayın ustalar,

PS2 için alma aşamasındayım ama asıl ps2 amacın guitar hero. PS2 için uyumlu gitar var mı? Varsa her oyuna uyar mı? Önerileriniz nedir ps2 için?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.