Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gri

quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs
    Gitar almak isteyen arkadaşlar var ise ps3 World Tour gitarı + metallica faceplate i 100TLye satıyorum ürünün linki aşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_37214246/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37214246

İkidir görüyorum ilanı zaten bunu arıyorum ama ay sonuna denk geldi :D benim maaş yatana kadar sen 30 kere satarsın kanımca :D

Hocam ilanı çekmek üzereyim neredeyse satılmadı bir türlü. Millet sadece gitarı 100den veriyor ben üstüne bir de metallica faceplate veriyorum yine de gitmiyor. Şans işi. İlanı çekebilirim çünkü ben de o ücretin üzerine biraz daha koyup forumdan RB2 gitarı alacağım gitmemiş olursa .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gri

quote:

Gitar almak isteyen arkadaşlar var ise ps3 World Tour gitarı + metallica faceplate i 100TLye satıyorum ürünün linki aşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_37214246/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37214246

İkidir görüyorum ilanı zaten bunu arıyorum ama ay sonuna denk geldi :D benim maaş yatana kadar sen 30 kere satarsın kanımca :D

Hocam ilanı çekmek üzereyim neredeyse satılmadı bir türlü. Millet sadece gitarı 100den veriyor ben üstüne bir de metallica faceplate veriyorum yine de gitmiyor. Şans işi. İlanı çekebilirim çünkü ben de o ücretin üzerine biraz daha koyup forumdan RB2 gitarı alacağım gitmemiş olursa .

Kader kısmet :D en güzeli ve en çok arananı WT gitarı valla satılmamış olması çok enteresan galiba o gitar bana kalacak nihohoh :D

• Precision mod ne işe yarıyor bir türlü çözemedim. Tam olarak bilen var mı?
  • arkadaşlar, başıma yeni gelen bir olayı anlatmak ve bir şey danışmak istiyorum.

Amerikadan gelen bir arkadaşıma PS2'im için bir guitar hero gitarı siparişi verdim. alet geldi. yanında da guitar hero 5 oyunu ile (90 dolar para ödedim ikisine)... gitar, konsola kablosuz olarak bağlanıyor. konsol üzerindeki usb girişine bir adaptör takılıyor ve böylece olay kablosuz oluyor. zaten gitarda da kablo yok.
    neyse, gelen orijinal oyun gayet güzel çalışıyor gitarla. fakat daha önce, internetten indirdiğim guitar hero 2 ve 3 te, bu uzaktan kumanda aparatının üzerindeki ışık yanmıyor ve gitar da çalışmıyor.

danışmak istediğim olay şudur, acaba gitar, oyunların kopya olduğunu anladığı için mi çalışmıyordur? yardımcı olabilirseniz ve fikrinizi söylerseniz çok makbule geçer.

saygılarımla.
  • PS2'de kopya hiç oynamadığım için emin değilim ama büyük ihtimalle kopya olduğu için çalışmamıştır gitar. Aşağıdaki linkte resmi enstrüman - oyun uyumluluk listesi var, GH 5 gitar ile GH 2 ve GH 3 oyunlarının PS2 uyumlu olduğunu belirtiyor.

http://www.rockband.com/compatibility

Guitar Hero 5 gitarı mı yoksa World Tour gitarı mı çıktı acaba? (Merakımdan sordum, GH 5 gitarlı Band hero bundle alma niyetim var da, yoksa uyumluluk açısından ikisi de aynı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modestie

PS2'de kopya hiç oynamadığım için emin değilim ama büyük ihtimalle kopya olduğu için çalışmamıştır gitar. Aşağıdaki linkte resmi enstrüman - oyun uyumluluk listesi var, GH 5 gitar ile GH 2 ve GH 3 oyunlarının PS2 uyumlu olduğunu belirtiyor.

http://www.rockband.com/compatibility

Guitar Hero 5 gitarı mı yoksa World Tour gitarı mı çıktı acaba? (Merakımdan sordum, GH 5 gitarlı Band hero bundle alma niyetim var da, yoksa uyumluluk açısından ikisi de aynı)

sanırım kopya olduğu için okumuyor. ama ben de emin değilim. verdiğin sitede, senin de söylediğin gibi, uyumlu görünüyor. bunun için ayrıca teşekkür ederim...

world tour gitarını bilmiyorum. ama bana gelen büyükçe bir kutuydu. içinden hem gitar, gitarın altından, özel bölmeden de guitar hero 5 oyunu çıktı. gitarın arkasında şöyle yazıyor: "wireless controller for ps2 & ps3" ... hemen yanında da büyük puntolarla "guitar hero" "band hero"... umarım bu bilgiler işine yarar, zira yukarıda da belirttiğim gibi world tour gitarının ne olduğunu bilmiyorum. ama istersen bi ara gitarın resmini çekip, pm'den sana gönderebilirim...

PEKİ ŞİMdide yeni bir sorum olacak... (haliyle :) ) ... bu adaptörün oyunları orjinal gibi görmesini sağlayacak bir varyant mevcut mudur???

herkese şimdiden teşekkürler...

saygılarımla.

• Pc ile uyumlu guitar hero davulu nerden bulabilirim ? yada ps3 ile uyumlu bulup usb dönüştürücü zımbırtı ile bişeyler yapabilirmiyim
  • Arkadaşlar merhaba

metallica fanatiğiyim. ve gh metallica uyumlu gitar ve ya davul arıyorum. gh hakkında fikrim yok . uygun olarak fiyat nedir.

oyunlarla takas yapan olur mu(fnr4 - cod5-vs.)

uygun satış yapan yer var mı. set istemiyorum sadece davul ve ya gitar. yurtdışı düşünmüyorum. teşekür ederi üstatlarım
  • Gh world tour gitarimin strum bar kismi bozuldu sadece bass gitar olarak islev goruyor yani asagi dogru calismiyor Tamir yapan bir yer var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir sey soracagim;cahilligimi bagislayin.
    PC Guitar Hero:World Tourla beraber gelen gitar,PS3te calisir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Tek bir sey soracagim;cahilligimi bagislayin.
    PC Guitar Hero:World Tourla beraber gelen gitar,PS3te calisir mi?

Çalışır. Yalnız XPadder diye bir uygulama lazım. Bu uygulama sayesinde tuşları klavyedekilerle eşlersiniz ve çalıştırırsınız (Shift yeşil fret, z kırmıı fret gibi)
  • Guitar hero 5 65 liraya satıyorum 2 gün oynadım sıkıldım veya gh metallica ile takaslamak istiyorum
  • Ps2 üzerinde gh5 gitarı ile sorun yaşamanız garip benim ps2 üzerinde çift kramer gitarı ile gh1 den rock band'e kadar hepsi sorunsuz çalışıyor.

Ancak şöyle bir durum varki bildiğim kadarıyla ps2 için üretilen gitar alıcıları ps2 gamepad soketine takılıyor usb arabirimi kullanan gitarlar ps3 versiyonuna ait.
    Elinizdeki gitar ps3 gitarı olabilir bu gitarın ps2 uyumu olduğuda yazılıyordu ancak seçici davranması muhtemel olabilir.
  • bu koonuyu yeni gördüm...
    daha öncede guitar hero oyunlarını oynuyordum ama les paul gitarım vardı ve para sıkıntısından dolayı sattım geçenlerde piranha legend diye ps3/ps2/wii uyumlu bi gitar aldım kırmızı renkli bi gitar burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum siz siz olun bu gitardan sakın almayın bukadar kelitesiz bişe olamaz yaa
  • arkadaşlar bişey sorcam kadıköy yazıcıoğlu iş hanında gh bateri bulabilirmiyiz ya da gitar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

Arkadaşlar merhaba

metallica fanatiğiyim. ve gh metallica uyumlu gitar ve ya davul arıyorum. gh hakkında fikrim yok . uygun olarak fiyat nedir.

oyunlarla takas yapan olur mu(fnr4 - cod5-vs.)

uygun satış yapan yer var mı. set istemiyorum sadece davul ve ya gitar. yurtdışı düşünmüyorum. teşekür ederi üstatlarım

arkadaşlar gh ve rockband oyunlarıyla uyumlu gh metallica için drum arıyorum. piyasası nedir bilen vaesa yardım ederse sevinirim bir de hangisi alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 12 Şubat 2010; 10:54:41 >

• selam arkadaşlar.Guitar hero için drum bundle alıcam ama yok
    hiç bir yerde ne bimeks ne bişe ankaradayım varsa bilen ya da satan alıcıyım bilginize.ikinci el alınmayacaktır.
  • Davul setini satıyorum arkadaşlar, mesajlarınızı pm olarak atarsanız sevinirim, bu başlığı takip edememiş olabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_37813522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37813522
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan91

arkadaşlar bişey sorcam kadıköy yazıcıoğlu iş hanında gh bateri bulabilirmiyiz ya da gitar???

Bulabilirsiniz, gitarı tek başına satan yerler var. Yazıcıoğlu'na bugün baktım ve World Tour gitarını 140TL'ye buldum, belki forumun 2. el bölümünde daha uygun fiyata satanlar da vardır...

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü
  • Gittigidiyorda 90 küsüre satanlar var.Belki elden alırsanız dahada indirim yaparlar.Gitar satmak isteyen varsa talibim bu arada.Fiyat vermekten korkmayın:D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.