Bildirim
Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (13. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hafta sonun GH:Metallica geliyo.Sonunda -
Saturn Bayrampaşa'da GH: Metallica ve Les Paul PS3 bundle olarak 159 liraya satılıyor, bilginize. -
Gamepad ile oynan bir oyunu var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Wassermann
Saturn Bayrampaşa'da GH: Metallica ve Les Paul PS3 bundle olarak 159 liraya satılıyor, bilginize.
TeşekkürlerAma ben ggde 75 liraya buldum.Zaten gitarda vardı
-
Arkadaşlar selam,
Bana guitar hero metallica + gitar lazım uygun bir fiyat arıyorm. Eğer bulamazsam 2. tercihim Guitar Hero world tour + gitar olacak. Yardım edebilecek olan var mı? -
beyler shoptoya stoğa girmiş metallica 45 küsüre çektim hemen -
arkadaşlar banada gitar + metallica oyunu lazım.en uygun fiyata nerden bulabilirim.les paul gitar olmayacak ama.
yurtdışı alışveriş sitelerinden gelmezmi acaba.fiyatı çok pahalı değil oyun fiyatına gitarlar var? -
D&R ve Teknosa mağazalarına baktım oyun ne yazıkki yok... Aral ile görüştüm onlarda net bişey söylemiyorlar gelip gelmeyeceğine dair. Ebaydan alıp beklemekte istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hildor_85
D&R ve Teknosa mağazalarına baktım oyun ne yazıkki yok... Aral ile görüştüm onlarda net bişey söylemiyorlar gelip gelmeyeceğine dair. Ebaydan alıp beklemekte istemiyorum.
Senin mesajından iki mesaj önce yazdım oraya. Saturn Bayrampaşa 159 lira Metallica + Les Paul gitar. -
Wassermann çok sağol abi dikkat etmemişim kusra bakma bi mağazayı arayayım hala stoklarında vardır iisallah -
Bimekste gördüm de 169 liraya les paul gitar + guitar hero 5 oyunu var .Almak isteyen arkadaşlar alabilir iyi fiyat -
arkadaşlar gh;wt aldım dual guitar . içinden bir normal birde les paul modeli gitar çıktı normal olanı sorunsuzca bağlayabiliyorum ama les paul olan sorun çıkarıyor hiç bağlanmıyor,piller falan yeni ne yapacağım yardım -
bazı oyunlar les paul u desteklemiyor sorunun oradan kaynaklanıyor olabilir google de bir arat istersen -
bu les paul gitarını satsam alan çıkar mı.ben çalıştıramadım.amerikadan geldi.orjinal.ben çalıştırım diyen varsa haberiniz olsun.istanbuldayım. -
Les paul gitar Rock band (2si 110 tl ikinci el ) hayatımda ılk deneyımım oldu bu tur oyunlarda cok basarısızım ama zamanla duzelıcegıne ınanıyorum oynamaya calısırken ınanılmaz zevk alıyorum supermis. -
yaw bimeksten band hero super bundle almıştım. Önceleri baterinin pedalı temassızlık yapıodu. 2 hafta sonra tümden gitti. Tüm kutuyu paketleyip bimekse geri vermek zorunda kaldım Kargoladılar. 1-2 haftaya değişim olcak inş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erengy
yaw bimeksten band hero super bundle almıştım. Önceleri baterinin pedalı temassızlık yapıodu. 2 hafta sonra tümden gitti. Tüm kutuyu paketleyip bimekse geri vermek zorunda kaldımKargoladılar. 1-2 haftaya değişim olcak inş.
dostum büyük ihtimalle pillerde sorun vardır. başka pille denedin mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: gD
quote:
Orijinalden alıntı: Erengy
yaw bimeksten band hero super bundle almıştım. Önceleri baterinin pedalı temassızlık yapıodu. 2 hafta sonra tümden gitti. Tüm kutuyu paketleyip bimekse geri vermek zorunda kaldımKargoladılar. 1-2 haftaya değişim olcak inş.
dostum büyük ihtimalle pillerde sorun vardır. başka pille denedin mi ?
Pille alakalı olacağını sanmıyorum,daha önce bu tür sorunlarla karşılaşmış arkadaşlarımızda var.Değişim olur kesinlikle.İyi günler. -
controller settingsi denedin mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X