Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkito

Gittigidiyorda 90 küsüre satanlar var.Belki elden alırsanız dahada indirim yaparlar.Gitar satmak isteyen varsa talibim bu arada.Fiyat vermekten korkmayın:D

Bahsettiğiniz 90 liralık gitarlar orijinal World Tour gitarı mı yoksa yan sanayi mi?
  • arkadaslar 5 gün önce D&R'den aldıgım gh 5 gitar bundle'ını satıyorum, garantili...

http://forum.donanimhaber.com/m_37825958/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37828124
  • Yazıcıoğlu'ndan 150 TL bayılıp GH:World Tour gitarı aldım.İçinden ARAL garanti belgesi çıktı imzalı.Nakit veremedim Kredi kartı olunca fiyat arttı tabi.Yurtdışındaki fiyatları görünce verdiğim paraya üzülüyorum ama başka türlü alma imkanıda olmuyor.GH:Metallica çok hızlı geldi bana.Parçaları çalamıyorum.Diğer seriler daha mı yavaş?

Not: "Easy" mod takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 16 Şubat 2010; 15:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito

Yazıcıoğlu'ndan 150 TL bayılıp GH:World Tour gitarı aldım.İçinden ARAL garanti belgesi çıktı imzalı.Nakit veremedim Kredi kartı olunca fiyat arttı tabi.Yurtdışındaki fiyatları görünce verdiğim paraya üzülüyorum ama başka türlü alma imkanıda olmuyor.GH:Metallica çok hızlı geldi bana.Parçaları çalamıyorum.Diğer seriler daha mı yavaş?

Not: "Easy" mod takılıyorum

Hayırlı olsun. Easy çok da hızlı değil aslında, expert'i açın o zaman hızlıyı görün. İşin şakası bir yana oyunun hızına bir süre sonra alışılıyor, bunun için bazen biraz zaman gerekebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Hayırlı olsun. Easy çok da hızlı değil aslında, expert'i açın o zaman hızlıyı görün. İşin şakası bir yana oyunun hızına bir süre sonra alışılıyor, bunun için bazen biraz zaman gerekebiliyor.

Sağol Sarp Umarım alışırım..
  • zamanla alışırsın, hemen harda falan oynabilsen anormal olurdu zaten
  • Aral herhalde şu an GH5 bundle seti dışında hiçbir GH parçasını Türkiye'ye getirmiyor.Tek gitar falan Ankara'da bulmak imkansız neredeyse...
  • arkadaşlar eskişehir de guitar hero metallica turnuvası yapıcam
    yarışma guitar vs guitar guitar&bateri vs guitar&bateri şeklinde olucak
    ama tüm oyuncuları aynı zorluk seviyesinde yarıştırarak puanlama yapmak gerkiyor
    o zamanda kategoriler çoğalıyo yarışmacı sayısı azalıyor
    tüm oyuncuları tek zorluk seviyesinde nasıl yarıştırabilirim yada
    bu turnuvayı nasıl yapmalıyım tam kararı verebilmiş değilim bu da ilanı
    http://www.facebook.com/event.php?eid=317140563976&index=1
  • arkadaşlar uzun zamandır guitar hero serisini oynuyordum fakat antalyaya tasındım ve burda o kültür yok hiçbir cafede oyunu bile bulamıyorum. Ben de ps3 ve gitar-davul kitlerini almaya karar verdim. Yurtdışından 250 gb slim ps3 aldım şimdi sıra oyunlar ve davulda sormak istediğim tüm şarkıları çalabilmek için bütün guitar hero,rock band vs. oyunlarını almak zorundamıyım yoksa birini alarak diğer oyunlardaki şarkıları netten yükleyebilirmiyim? Ayrıca world tour davuluna fazladan bir pedal alarak twin şeklinde kullanmam mümkünmüdür? şimdiden teşekkürler...
  • gitar
  • arkadaşlar het zaman ki gibi oyunuu açtım ama oyun menüsünden oyunuma girdim.Herşey güzel giderken oyunun içindeki action falan reklamlarıda basıp geçtim ama press any button to rock için yazan yerde itleniyor kalıyor bateride gitarda..metallica da da aynı anlamadım gitti çok mutsuzum.normalde çalışıyor oyuna gel mi kalıyor öyle ne kadar saçma:S yardım lütfenn
  • Merhaba,

guitar hero bateri aldım. Pad lerden cıkan ses beni biraz rahatsız ediyor.. 1-2 yerde Pad silencerd iye bir sey duymustum. Yurt içi veya yurtdısı önerebileceğiniz birsey var mı?
  • Bant ile peçeteyi yapıştır belki hafifler ses.Şaka bi yana Türkiye'de bulunmaz sanırım onlar mecburen ebay'e bakacaksın.

Bu arada imzamdaki kırmızı yazıya dikkatinizi çekerim.

TEK GİTAR PS2 SATIYORUM.(ps3 'e oluyormu net bilgim yok ama oluyor diye biliyorum.)
    Bu hafta satmam lazım sonisphere bileti almak için.

Bursa içi elden verebilirim , şehir dışına gönderme konusunda fikrim yok.
    Daha önce internetten alışveriş yapmadığım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 7 Mart 2010; 11:57:04 >
  • ps3 için en iyi gitar hangisi arkadaşlar ? xbox 360ta rock band gitarım vardı fena değildi.

les paul almayı düşünüyorum.tavsiye önerisi olan var mı? performans ve şekil olarak.
  • Millet Guitar Hero almak istiyorum gitar setiyle beraber sizce hangi oyunu alayım ??

Ayrıca Psn den şarkı da satın alacağım 80 lerin ve 90 ların şarkıları var mı ?
  • @ Yımah

İlk Gh deneyimin olacaksa GH III set ile başla. Oyunda biraz ustalaşınca da Metallicaya geç diyecem ama metallicayı olabildiğince sona saklamakta fayda var çünkü sonrasında hiçbir oyundan zevk alamıyorsun. Müthiş oyun.

Benim de bir sorum var arkadaşlar. Elimde Rock Zero diye bir amrkadan yan sanayii gitar var. Bununla şu ana kadar RB Beatles da dahil olmak üzere tüm oyunları oynayabildim. Oynadığım en eski oyun GH III idi ve sorun çıkmadı. Geçen shopto dan Rock Band aldım fakat oyun gitarı tanımıyor ve klasik mikrofon takın uyarısını veriyor.

Bunu nasıl aşarız? Eğer aşamıyorsak herhangi bir orjinal Gh gitarı ile oynamamız mümkün müdür? Yoksa illa ki RB gitarı mı olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

@ Yımah

İlk Gh deneyimin olacaksa GH III set ile başla. Oyunda biraz ustalaşınca da Metallicaya geç diyecem ama metallicayı olabildiğince sona saklamakta fayda var çünkü sonrasında hiçbir oyundan zevk alamıyorsun. Müthiş oyun.

Benim de bir sorum var arkadaşlar. Elimde Rock Zero diye bir amrkadan yan sanayii gitar var. Bununla şu ana kadar RB Beatles da dahil olmak üzere tüm oyunları oynayabildim. Oynadığım en eski oyun GH III idi ve sorun çıkmadı. Geçen shopto dan Rock Band aldım fakat oyun gitarı tanımıyor ve klasik mikrofon takın uyarısını veriyor.

Bunu nasıl aşarız? Eğer aşamıyorsak herhangi bir orjinal Gh gitarı ile oynamamız mümkün müdür? Yoksa illa ki RB gitarı mı olmalı?
    Peki 80lerin veya 90ların PSN den satın alabileceğim şarkıları var mı ?

• Sanırım GH III için o dönem şarkıları, paketleri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

Sanırım GH III için o dönem şarkıları, paketleri mevcut.
    Sorularımı yanıtladığın için teşekkürler

Edit: Psn den eklentiere baktım 80 lerin şarkıları Gh 5 için var , bu eklentiler bütün oyunlarda geçiyor mu ? Yoksa sadece o oyun için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 2 Nisan 2010; 19:25:37 >
  • Arkadaşlar yok mu ankara da GH: Metallica satan?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.