Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <<<<<<<<ya şu oyunda neden mikrofon istiyor ne kadar saçma ne yapmalıyım benim ki guitar hero 5 mikrofon olmadan sadece oyun konsoluyla oynanılmıyor mu ? ........
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • gh5 + gitar almak istesek neden fiyatlar uçuyor böyle. illa ydışı mı sipariş etmek lazım?
  • büyük paket ile kargo masrafını göze alabilirsek tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc123

<<<<<<<<ya şu oyunda neden mikrofon istiyor ne kadar saçma ne yapmalıyım benim ki guitar hero 5 mikrofon olmadan sadece oyun konsoluyla oynanılmıyor mu ? ........

Hayır. Guitar Hero 5 oyununu gamepad ile oynayamazsın.
  • bimeks web sitesinde van halen + gitar 160 tl gibi bir rakam görünüyor. alan duyan bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirmaster

bimeks web sitesinde van halen + gitar 160 tl gibi bir rakam görünüyor. alan duyan bilen var mı?

Evet doğrudur.Yalnız gitarın les paul gitar olduğunu düşünüyorum.Yine de bimeksi arayıp öğrenmek gerekir ilk önce.
  • slipknot istiyoruz
  • quote:

bimeks web sitesinde van halen + gitar 160 tl gibi bir rakam görünüyor. alan duyan bilen var mı?

Evet doğru. Bimeks bu aralar iyi indirimler yaptı. Geçen hafta indirim yapmıştı. Rock Band Super Bundle 240 liraya geliyordu. Bateri gitar mikrofon oyun. Kaptım hemen.
  • ps 2 de guitar hero 5 i oynayamıyorum hata veriyor az ilerledikden sonra cd değiştirdim yine aynı fakat guitar hero aerosmith i rahatlıkla oynayabiliyorum bir ayar falan mı yapılması lazım bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Evet doğrudur.Yalnız gitarın les paul gitar olduğunu düşünüyorum.Yine de bimeksi arayıp öğrenmek gerekir ilk önce.
    Bende lespaul arıyorum ele oturması filan daha hoş sonrasında alırım başka gitar ama metallica seti yok alıcam ama yok bakınıyorum yok

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=430276176674

Yaptığım kayıtlar.

Bu arada not düşeyim: Klavyeyle çaldığım için ilk 3 nota (yeşil, kırmızı, sarı) ve 1-2-4 numaralı notalar (yeşil, kırmızı, mavi) maalesef klavye yüzünden aynı anda işlemiyor. Şarkıda da 1-2 defa bu notalar aynı anda geliyor, o yüzden oraları es geçmek zorunda kaldım.

Pull Me Under ve Hotel California'yı youtube'a upload edemedim, yayınlamadılar. Facebook linki verdim o yüzden.

Pull Me Under'ı upload ediyorum henüz bitmedi.

• Bu hafta alıcam ama düzgün set yok maalesef çıldırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Pull Me Under kaydım:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=430519796674

Dante facebook'tan izlemiştim daha öncesinde.İyi çalıyorsun baya.Lanet olsun senin kadar ilerleyemedik daha.

Verse 1 bölümü adamın dötünden kan akıttırır acayip zor orayı çalmak.Bilmiyorum ama nedense orada acayip takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 18 Mayıs 2010; 15:12:16 >

• Ya aslında gitar olsa orası o kadar zor değil. işin püf noktası işaret parmağını yeşillerden hiç çekmene gerek yok. paso strum yapacaksın, olayı o oranın. 02.40 da başlayan The Depths 2 ile neredeyse hiç farkı yok yani. maviler kırmızılar ikişer tane geliyor anlık koyup çekeceksin ikinci parmağı oraya. klavye ile strum'ı tam tutturmak zor oluyor, ya çok hızlı basıyorsun ya da yetişemiyorsun. gitara alıştığımdan strum olayında tökezliyorum bazen.

asıl üzerinde çalışılması gereken o anlık gelen sololar bence. çok çok zor oraları. 2-3 hafta çalışmam gerek orayı sorunsuz çalmak için ama üşenirim şimdi sağol bu arada

ekleme: bir de verse 2 zorluyor yav solodan farksız orası da neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Mayıs 2010; 15:24:19 >

• Bilgisayarda mı çalıyordun senNe bileyim ben seni XBOX 360'de çalıyorsun sanıyorum

Pull me Under'ı çok önce çalmıştım bir ara tekrar deneyeyim.Son şarkı idi zannedersem World Tour'da...Expert %100 akar yani
  • Xbox da gitarı kırdım zamanında o kadar kullanmaktan. pc de klavye tuş olayını gitar mantığıyla yapmışlar çok benziyor. 1-2-3-4-5 tuşları notalar, aşağı yukarı ok tuşları da strum. klavyeyi gitar gibi tutup çalınca gitara çok benziyor, zaten gitara alıştığımdan bunda da zorlanmadım pek.

ama gitar istereem!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Xbox da gitarı kırdım zamanında o kadar kullanmaktan. pc de klavye tuş olayını gitar mantığıyla yapmışlar çok benziyor. 1-2-3-4-5 tuşları notalar, aşağı yukarı ok tuşları da strum. klavyeyi gitar gibi tutup çalınca gitara çok benziyor, zaten gitara alıştığımdan bunda da zorlanmadım pek.

ama gitar istereem!!

HD 5870 alacağına bi gitar alaydın keşke

• 5870 in yeri ayrı

http://www.facebook.com/video/video.php?v=430745201674

custom song. harika bir şarkı. 3. denemem henüz yeni çözdüm custom şarkı atma olayını manyak şarkılar yapmışlar çok da doğru nota dizilimleri.
  • Bu son çıkan "Van Halen" di sanırım. Niye pek tutmadı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.