selamlar arkadaşlar.. 2 gün önce GH5 aldım bugün şarkı indirmek için shopa girdiğimde no downloadable content for your region yazdı. Bunun için yapabileceğim birşey var mı acaba? Sorun nedir?
Bir de çok merak ettiğim strum nası yapılıyor? :D
türk psn'iyle giriyorsan olabilir... ingiltere yada amerika hesabınla dene derim...
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
quote:
Orijinalden alıntı: ilkeamasya
selamlar arkadaşlar.. 2 gün önce GH5 aldım bugün şarkı indirmek için shopa girdiğimde no downloadable content for your region yazdı. Bunun için yapabileceğim birşey var mı acaba? Sorun nedir?
Bir de çok merak ettiğim strum nası yapılıyor? :D
türk psn'iyle giriyorsan olabilir... ingiltere yada amerika hesabınla dene derim...
benım psn hesabım usa ama banada aynı uyarıyı verdi :(
bu arada gh5 mevcut bendede psn:joricho
arkadaslar ben de haftasonu media markt'ın kampanyasında bundle almıstım. eve geldigimde önce gitarla basladım sonra bir de bateriyi denyeyim dedim baslangıcta calıstı daha sonra ben bateriyi kullanmadım ama playstation'a takılan alıcının ucunda gitar alıcısı takılıydı ve gitar sorunsuz calısıyordu. gitarla calarken bir ara bateriye baktım üxerindeki baglantı ısıgı yanıp sönüyor arada bir geri geliyordu(yani mesela 2 numaralı controller olarak gözüküyordu.) Neyse bugun bateriye geri döneyim dedim ancak ne yaptıysam bir türlü baglanmadı. Her cesit kombinasyonu denedim bir alıcısına bastım bir baterinin tusuna bastım ama olmadı. Bu arada gene bateri alıcısının altındaki mikrofon ve gitar sorunsuz calısıyor. Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Bir türlü baglanmadı hevesim kursagımda kaldı, yardım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: bataktakm
arkadaslar ben de haftasonu media markt'ın kampanyasında bundle almıstım. eve geldigimde önce gitarla basladım sonra bir de bateriyi denyeyim dedim baslangıcta calıstı daha sonra ben bateriyi kullanmadım ama playstation'a takılan alıcının ucunda gitar alıcısı takılıydı ve gitar sorunsuz calısıyordu. gitarla calarken bir ara bateriye baktım üxerindeki baglantı ısıgı yanıp sönüyor arada bir geri geliyordu(yani mesela 2 numaralı controller olarak gözüküyordu.) Neyse bugun bateriye geri döneyim dedim ancak ne yaptıysam bir türlü baglanmadı. Her cesit kombinasyonu denedim bir alıcısına bastım bir baterinin tusuna bastım ama olmadı. Bu arada gene bateri alıcısının altındaki mikrofon ve gitar sorunsuz calısıyor. Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Bir türlü baglanmadı hevesim kursagımda kaldı, yardım lütfen.
belkı bateriyi hareket ettirdiğinde tusların oldugu bolum oturmamıs olabılır cıkarıp tekrar bı takıp dene ıstersen..
nintendo wii guitar hero 5 şarkı indirmek ücretli mi ve nasıl indiriliyor teşekkürler
Ben Guitar hero'yu ilk 2005'te oynamistim, 5 sene sonra gecen hafta guitar hero metallica aldim. Metallica iyi ama iki elin parmaklarini gecmiyor guzel sarkilarin sayisi... Arastirdim biraz, 10-15 tane farkli oyun yapmislar. her oyunda 50 kusur sarki icinden 5 tane guzel sarki var, digerleri tirt. Sonra internette baktim sarki ekleniyormus, o da parayla... Hadi parasini bosver metallica oyunu icin dlc bulamadim psn'de.
Benim sevdigim sarkilar ve sarkicilar soyle mesela asagi yukari: Back in Black, johnny b. goode, jailhouse rock, line and sinker, hells bells, banana pancakes, Kashmir, avril lavigne, black eyed peas, its my life, Smells like teen spirit, Hotel california, fire starter, behind blue eyes, linkin park, green day su an ilk aklima gelenler. Hepsini almaya kalksan bi ps3 parasi ediyor, boyle sacma sey olurmu allahaskina?!
Bu isin cozumu var mi? Siz nasil hallediyorsunuz? 5 tane guzel sarki icin 50-100 lira parasi neyse veriyormusunuz? DLC gruplari goruyorumo nasil oluyor anlamadim...
@ Vanity Fair
Psn den indirilen içerikler 5 farklı alete kadar indirilip yüklenebiliyor. Böylece kullanıcılar bir araya gelip içeriğe 5te1 fiyatına sahip olabiliyor.
Benimde bir sorum var. Bende bu tür oyunları oynamak istiyorum. Biraz araştırdım çeşitli gitarlar mevcut. Guitar Hero nun resmi gitarları arasında en kullanışlısı ve güzeli hangisi? Araştırırken birde Logitech in gitarını gördüm. Gayet şık birşeye benziyor.
Kardeşim yurtdışına çıkacak ve tamda benim askerliğim biterken dönecek. Acaba ona ısmarlatsa mı bu logitech i?
katafalk hocam guitar hero nun orjinal gitarları arasında en iyisi strut kasa olan bu gitar hero world tour la beraber çıkarılmış gitarlar. logitech gitar hiç kullanmadım ama şöyle bir bilgi vereyim eylül ayında yeni oyun guitar hero warriors of rock gelicek bu oyunla beraber satışa sunulacak gitara da bir bak derim benim şimdiden gözüm kaldı gitarda :D
bu arada arkadaşlar online olarak oynayan arkadaşlar varsa ps3 te beraber band yapabiliriz. bende gitar mikrofon bateri mevcut.pek çok kişiyle oynadım nette ancak hiç türk oyunculara rastalamadım bugüne kadar. elimdeki oyunlar ; guitar hero 3 guitar hero world tour guitar hero smash hits guitar hero 5 guitar hero metallica guitar hero van halen birde rock band 2 ile lego rock band var ama hiç online denemedim.ben genelde haftasonları oynuyorum arkadaşlar eğer varsa oynamak isteyen eklesin. psn ender niko
@ TheUnderTaker-
Sağolasın. Zaten şimdi alamam herhalde. Askerden dönüşte düşünüyorum bir tane. Müzik enstrumanlarıyla aram pek iyi olmadı bugüne kadar. Ama zaten oyunlar, gerçek hayatta yaşamanızın imkansız yada çok zor olduğu duyguları size yaşatmak için değil mi?
Guitar Hero Metallica aldım fakat solak olduğum için strum bar galiba adı bunu kullanırken zorlanıyorum notaların yerni değiştirebiliyomuz yani sol gitar kullananlar için bi opsiyon yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-
katafalk hocam guitar hero nun orjinal gitarları arasında en iyisi strut kasa olan bu gitar hero world tour la beraber çıkarılmış gitarlar. logitech gitar hiç kullanmadım ama şöyle bir bilgi vereyim eylül ayında yeni oyun guitar hero warriors of rock gelicek bu oyunla beraber satışa sunulacak gitara da bir bak derim benim şimdiden gözüm kaldı gitarda :D
bu arada arkadaşlar online olarak oynayan arkadaşlar varsa ps3 te beraber band yapabiliriz. bende gitar mikrofon bateri mevcut.pek çok kişiyle oynadım nette ancak hiç türk oyunculara rastalamadım bugüne kadar. elimdeki oyunlar ; guitar hero 3 guitar hero world tour guitar hero smash hits guitar hero 5 guitar hero metallica guitar hero van halen birde rock band 2 ile lego rock band var ama hiç online denemedim.ben genelde haftasonları oynuyorum arkadaşlar eğer varsa oynamak isteyen eklesin. psn ender niko
bendede sendeki olan tüm yunlar var ama ekliyemedim ender niko olarak ofazli olarak eklermisin beni
quote:
Orijinalden alıntı: bilge545
Guitar Hero Metallica aldım fakat solak olduğum için strum bar galiba adı bunu kullanırken zorlanıyorum notaların yerni değiştirebiliyomuz yani sol gitar kullananlar için bi opsiyon yok mu
aslında var orada seceneklerde "lefty flip" diye bir secenek var o zaman notaların yerleri tam tersine dönüyor. Onu secersen strum barı sol elinle kullanabilirsin. Ben de solagım ama bilmiyorum iki türlü de calıyorum ben ama strum bar sag elle biraz zor oluyor haklısın.
sağol hocam sağlada çalınıyo tabii ama sol daha bi rahat yav
quote:
Orijinalden alıntı: ofazli
quote:
bendede sendeki olan tüm yunlar var ama ekliyemedim ender niko olarak ofazli olarak eklermisin beni
yanlış birşey yapmadıysam eğer ekledim hocam evet arkadaşlar başka varsa gelmek isteyen buyursun
arkadaşlar bugün oyunu almak için çoğu elektronik mağazaya gittim ama hiçbirinde bulamadım.size sormak istediklerim..
1) en çok hangi oyunu tercih edersiniz.. ben "Band Hero" veya "World Tour" düşünüyorum..
2)en ucuz nerede bulabilirim ve en önemlisi ebay dan nasıl alabilirm oradan alan varsa yardımcı olur mu ?
slm umi world tour u almanı tavsiye ederim. Ebaydanda düşünüyorsan ebay.co.uk dan bir bak oradan daha kısa sürede geliyor ama gittigidiyordanda fiyatlara bakmayı ihmal etme ben oyunların nerede ise çogunu gittigidiyordan aldım çünkü 5-10 lira fark var bir bak derim
Arkadaşlar Guitar Hero'nun PS2'de oynanışı iyi mi ?
Acayip eglenceli bir oyundu. Oyun için teşekkürler :) devamını muhakkak bekliyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ofazli
quote:
yanlış birşey yapmadıysam eğer ekledim hocam evet arkadaşlar başka varsa gelmek isteyen buyursun
Bugün inşallah forumdan bir arkadaşın önerisi ile gitar ve oyun alıyorum 72 TL.Sizce uygun mu ?