Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bu son çıkan "Van Halen" di sanırım. Niye pek tutmadı?

Van Halen sadece belirli bir kesime hitap ediyor.Bence en güzeli Metallica idi
  • Belirli kesim derken? ne tarz müzik ki hiç oynamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 19 Mayıs 2010; 14:17:07 >
  • Arkadaşlar shopto'da mikrofon,gitar,bateri ve ghwt oyununu 82 euro'ya satıyorlar.Getirtmeye kalksam gümrüğe takılır mı?Takılsa bile vereceğim paraya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bu son çıkan "Van Halen" di sanırım. Niye pek tutmadı?

Van Halen sadece belirli bir kesime hitap ediyor.Bence en güzeli Metallica idi
    Van Halen sadece grubu sevenlere hitaben ancak oyunun mekanikleri daha bi oturmuş geldi bana ancak metallica gibisi yok.Bugun teknosadan 159ytl les paul gitar+alevli faceplate+band hero oyunu aldım Band heroyu sevmeyip ona muhtaç oldum en yakında metallica,legends of rock gibi serileri alıcam ve rayıma oturucam.Band hero şarkı çalması bana bi garip geldi ayar tutturamadım ya Gh metallicada sololarda cosuyorum ama

• @Büyük İskender
    Hocam Van Halen severlere hitap eden kesim diyelim..

@sauronsavurur

Hocam gümrüğe takılır.Almayın.
  • guitar hero seşim kararsızlıgı guitar hero 5 metallıca vanhalen smash hitshangi 2 sini tasiye edersiniz bugun direk alıcam trophy olması şart oyunlarda world tourun yoktu mesala gh3 de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkMkYn

guitar hero seşim kararsızlıgı guitar hero 5 metallıca vanhalen smash hitshangi 2 sini tasiye edersiniz bugun direk alıcam trophy olması şart oyunlarda world tourun yoktu mesala gh3 de yok
    Şimdi doğru konuşmak gerekirse metal seversen direk metallica,gh3 legend of rock tavsiye ederim karışık dersen smash hits tavsiye ediyorum.Van halen ,gh5 ve band hero =pop tarzı seviyorsan alırsın şansın varsa shopto yada sitelerden araştırıp al bazı oyunlar dükkanların yarısı fiyatında olabiliyorlar.gh metallica fiyatına shoptodan 2 oyun alınabiliyor.
    Yani tarzına göre seç al takaslarsın en kötü beğenmezsen ben gh metallica çalma olarak daha iyi buluyorum van halenda öyleyken band hero biraz daha saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: sauronsavurur

Arkadaşlar shopto'da mikrofon,gitar,bateri ve ghwt oyununu 82 euro'ya satıyorlar.Getirtmeye kalksam gümrüğe takılır mı?Takılsa bile vereceğim paraya değer mi?

Shopto bu tip aksesuarları yurt dışına göndermiyor diye biliyorum..
  • gh 5 online bir türlü giremiyorum sorun nerede olabilir ? easy dışında üst kademe zorluklarla başa çıkamıyorum zamanlamı olucak dersiniz saygılar.
  • quote:

gh 5 online bir türlü giremiyorum sorun nerede olabilir ? easy dışında üst kademe zorluklarla başa çıkamıyorum zamanlamı olucak dersiniz saygılar.
    Biraz alıştırma yapa yapa alışırsın usta merak etme direk gitar değilde bass çal o başlayanlar için oturtana kadar güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

quote:

gh 5 online bir türlü giremiyorum sorun nerede olabilir ? easy dışında üst kademe zorluklarla başa çıkamıyorum zamanlamı olucak dersiniz saygılar.
    Biraz alıştırma yapa yapa alışırsın usta merak etme direk gitar değilde bass çal o başlayanlar için oturtana kadar güzel oluyor

saol birde online soruma cevap alabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olanlardan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

quote:

saol birde online soruma cevap alabilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olanlardan
    Online olarakda bildiğim kadarıyla seviyene göre biri geliyor diye biliyorum bide psn kodun aynı olacak bende bölge 1 var oyun bölge 2 daha metallica ve legend of rock almadıgımdan psn almaya üşeniyorum band hero ile takılıyorum.

• psn kodu derken oynum 2 bölge psnem türkiye adına kayıtlı ingilteremi yapmam lazım.
  • quote:

psn kodu derken oynum 2 bölge psnem türkiye adına kayıtlı ingilteremi yapmam lazım.
    Oyun ve psn aynı bölge olmalı yoksa online yada dlc yapılmıyor diye biliyorum
  • saol degiştirmeyi deniyim olmassa yeni psn aççaz artık
  • Merhaba arkadaşlar, biraz hort gibi olacak ama konuyu bulmuşken yazayım. GH5im var elimde. DLC yapmak istediğim zaman bölgenize uymuyor diye bir sorun çıkartıyor bana. Ayrıca şarkı importu da yapmak istiyorum. World Tour şarkılarını indirmek için yayınlanan bedava bir paket var ancak girmeye kalktığımda hata veriyor. World Tour olan bir arkadaştan da kod rica edecektim şarkı importu için. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :DHoroHoro:D

Merhaba arkadaşlar, biraz hort gibi olacak ama konuyu bulmuşken yazayım. GH5im var elimde. DLC yapmak istediğim zaman bölgenize uymuyor diye bir sorun çıkartıyor bana. Ayrıca şarkı importu da yapmak istiyorum. World Tour şarkılarını indirmek için yayınlanan bedava bir paket var ancak girmeye kalktığımda hata veriyor. World Tour olan bir arkadaştan da kod rica edecektim şarkı importu için. Teşekkürler.
    Arkadaşım psn ve oyun bölgelerin uyumsuzsa uyarıyı alırsın onlara bir bak
  • Merhaba,

bugun metallica çalmak icin keyifle baterimin basına oturdum. ama bir baktım çalamıyorum :(. kırmızı davul nerdeyse uzerine cekicle vurunca algılıyor. yani nolduysa bir anda temassızlık yapmaya başlamış.

Daha önce boyle bir sorun yaşayan oldu mu?

yada bu cihazı tamir edebilecek bir yerler var mıdır istanbul da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

Merhaba,

bugun metallica çalmak icin keyifle baterimin basına oturdum. ama bir baktım çalamıyorum :(. kırmızı davul nerdeyse uzerine cekicle vurunca algılıyor. yani nolduysa bir anda temassızlık yapmaya başlamış.

Daha önce boyle bir sorun yaşayan oldu mu?

yada bu cihazı tamir edebilecek bir yerler var mıdır istanbul da?

Garantisi varsa tamir ettirebilirsiniz.
  • selamlar arkadaşlar..
    2 gün önce GH5 aldım bugün şarkı indirmek için shopa girdiğimde no downloadable content for your region yazdı. Bunun için yapabileceğim birşey var mı acaba? Sorun nedir?

Bir de çok merak ettiğim strum nası yapılıyor? :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.