slm umi world tour u almanı tavsiye ederim. Ebaydanda düşünüyorsan ebay.co.uk dan bir bak oradan daha kısa sürede geliyor ama gittigidiyordanda fiyatlara bakmayı ihmal etme ben oyunların nerede ise çogunu gittigidiyordan aldım çünkü 5-10 lira fark var bir bak derim
çok teşekkür ediyorum ofazli. ebaydan almaya çalıştım ama türkiye ye satış olmadığından yapamadım.. gittigidiyor da uygun birşey bulamadım henüz yoksa dediğin gibi bende oradan düşünüyordum.. tekrar ilgin çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ofazli
gitar ne gitarı les mi yoksa world tourmu
İkisi arasında ki fark ne ?
bazı oyunlar uyumluluk sorunu olabiliyor. Guitar heronun resmi sitesinde bu listeyi yada forumda bu listeyi bulabilirsin. Bildigim kadarı ile les le rock band oyniyamıyorsun
GH5 de mikrofonun nasıl ayarlanacağını anlatabilir misiniz?
selam arkadaşlar, bu ürünü buldum ama gitarının ne olduğundan emin olmadığım için sormak istedim.. eğer GH 5 gitarı ise fiyat iyi mi? yanındaki oyun da cabası? ne dersiniz alınır mı? tüm oyunları oynamak istiyorum çünkü.. alıpta memnun olan var mı?
GH5 de mikrofonun nasıl ayarlanacağını anlatabilir misiniz?
beyler guitar hero wii davulu ps3 e uyar mı ? Acil cevap bekliyorum!!!
arkadaşlar bi sorunum var benim guitar hero 5 gitarıyla ilgili.10 ay falan oldu alalı.gitarin strum bar mı deniyo tam bilmiyorum o aşağı yukarı tık tık yaptığımız şey aşağı yapınca çalışmıyo.herkes de öyle çalıyo bildiğim kadarıyla aşağı tık tık yapınca işlemiyo ama ters tarafa yapınca çalışıyo.ters tarafa yaparakda hiç rahat çalınmıyo aşağı çat çat diye ne güzel çalıyoduk.bunun bi çaresi varmı yoksa gitar yalama mı olmuş bozulmuşmu? expertte çalıyorum ayrıca çok hızlı ve sert vurduğum zamanlar oluyodu o yüzden işlememesi mümkünmü? çünkü herkes gibi aşağı doğru kullandım bende strum barı? yardımcı olursanız çok sevinirim hani gitarin içini aç şöyle şöyle yap düzelt falan gibi bi imkan varsa söyleyin lütfen şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: kodoman71
arkadaşlar bi sorunum var benim guitar hero 5 gitarıyla ilgili.10 ay falan oldu alalı.gitarin strum bar mı deniyo tam bilmiyorum o aşağı yukarı tık tık yaptığımız şey aşağı yapınca çalışmıyo.herkes de öyle çalıyo bildiğim kadarıyla aşağı tık tık yapınca işlemiyo ama ters tarafa yapınca çalışıyo.ters tarafa yaparakda hiç rahat çalınmıyo aşağı çat çat diye ne güzel çalıyoduk.bunun bi çaresi varmı yoksa gitar yalama mı olmuş bozulmuşmu? expertte çalıyorum ayrıca çok hızlı ve sert vurduğum zamanlar oluyodu o yüzden işlememesi mümkünmü? çünkü herkes gibi aşağı doğru kullandım bende strum barı? yardımcı olursanız çok sevinirim hani gitarin içini aç şöyle şöyle yap düzelt falan gibi bi imkan varsa söyleyin lütfen şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki switch'te sorun olmuştur büyük ihtimal.İçini falan açmaya kalkma,Aral'ın servisine ver.Değiştirmek için kullanılan switch'ler Türkiye'de yok çünkü.Benim de ilk gitarda aynı sorun vardı,Aral'ın servise verdim,tamir ettiler,şu an güzelce çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ɛnslaved
quote:
Orijinalden alıntı: kodoman71
Aşağıdaki switch'te sorun olmuştur büyük ihtimal.İçini falan açmaya kalkma,Aral'ın servisine ver.Değiştirmek için kullanılan switch'ler Türkiye'de yok çünkü.Benim de ilk gitarda aynı sorun vardı,Aral'ın servise verdim,tamir ettiler,şu an güzelce çalışıyor.
cevabın için teşekkürler.aral'dan almadım ben oyunu yalnız bimeksten aldım ve bimeks içinde garanti belgesini kaybettim galiba.aral'ın servisi alırmı gitarımı ve aral nerde bilmiyorum ben onuda söyler misin?ve diyelim verdik ne kadar süre içerisinde verdiler sana gitarı? teşekkürler şimdiden
Bimeks'in sattığı ürün Aral'dan mı geliyor,bilemiyorum,onu aldığın yere sor istersen.Kendileri getirmiyorsa Aral'ın getirdiği oyundur.Garanti belgenin olmamasından sıkıntı olabilir,faturayı bulabilirsen iyi olur.Ben Ankara'dan MNG Kargo ile Aral'a yollamıştım,MNG ile anlaşmalılar alıcı ödemeli yolluyorsun.Bir haftada gitarı bana geri yollamışlardı.0212 630 80 20 numarasından daha detaylı bilgi alabilirsin.
selam arkadaşlar, bu ürünü buldum ama gitarının ne olduğundan emin olmadığım için sormak istedim.. eğer GH 5 gitarı ise fiyat iyi mi? yanındaki oyun da cabası? ne dersiniz alınır mı? tüm oyunları oynamak istiyorum çünkü.. alıpta memnun olan var mı?
yok mu cevap?
Ben teknosadan aynı paketten aldım gh3 les paul gitar veriyorlar.Oyun olarak bazen yazan olmuyor ben sevmeme rağmen band hero almak zorunda kaldım
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu nedenle belki bu soru sorulmuştur daha önce eğer tekrarlıyorsam mazur görün... guitar hero wt un pc için tek baterisi ortalıkta pek yok malumunuz. ben gitar olarak ps3 gitarı kullanıyorum xpadder la tuşları çevirerek. acaba ps3 baterisini de xpadder la pc ye uygun hale getirebilir miyim? ben olabileceğini düşündüm ama emin olamadım. cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...
mantık olarak olabilir ama denemek lazım
valla denemek lazım evet ama emin olmadan alamam malesef illa ki vardır denemiş olan bi zatı muhterem
Arkdaşlar merhaba bende world tour davul var ama bvir zil malesef çatladı neredne değşiim yapabilirim bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: alpkhan
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim bu nedenle belki bu soru sorulmuştur daha önce eğer tekrarlıyorsam mazur görün... guitar hero wt un pc için tek baterisi ortalıkta pek yok malumunuz. ben gitar olarak ps3 gitarı kullanıyorum xpadder la tuşları çevirerek. acaba ps3 baterisini de xpadder la pc ye uygun hale getirebilir miyim? ben olabileceğini düşündüm ama emin olamadım. cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...
bu soruya cevap verebilecek kimse yok mu ya!
quote:
Orijinalden alıntı: canpakoy
Arkdaşlar merhaba bende world tour davul var ama bvir zil malesef çatladı neredne değşiim yapabilirim bilgisi olan var mı?
Ebayden bakabilirsin en kolay ve ucuz yollu olarak bulabilecegin yer orası gibime geliyor. ebay.co.uk dan bakarsan 4-5 gün içerisinde ürün elinde olur. benimde acil olarak hem bir gitar hemde wii gitar almam lazım