Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün fransızlarla bir grup yaptık komple trophyler çok iyitdi :) %32 den %41 e çıktım :) çok güzeldi yaw bizlerde yapabilsek süper olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarane1

quote:

Orijinalden alıntı: ofazli

ben metallicada baya bir online oynadım sorunsuz olarak acaba psn ülkelerinemi bakıyorki bende bir usa var birde uk var denemek lazım ama. Legend of rock hiç online denemedim açıkçası bir günde onu deniyelim :)

Ben UK ile girmiştim, bi ara aynı psn ile tekrar deneyelim bari. Gerçi ikimiz de Tr'den bağlanıyoruz sonuçta görebilmesi lazım ama, bilemedim. Legends of rock da fena olmuyor, hiç yoktan iyidir

Valla bence Legends of Rock'ın online menüsü daha iyi. Metallica ve Wt gibi oyunlarda çok karışık. Daha doğrusu çok sade yani istediğin adamla duel yapamıyorsun otomatik seçiyor makine.

• arkadaslar wt gitarı pazartesi ye kadar sorunsuz calısıodu ama suan görmüyor.pc takınca görüyor:S
  • arkadaşlar belki biraz benzerdir diye soruyorum ...bilen varsa söyleyin lften... rock band de bateriler oyun dışında antrenman gibi boş boş çalışıyormu acaba ... yoksa sadece şarkılarda mı çalınıyor ...şarkı hariç çalınabiliyorsa alıcam ..belki biraz benziyordur yada bileniniz vardır ..YARDIIM
  • guitar herode studio var orada boş boş çalabiliyorsun istersen kaydediyorsun ama rock bande varmı onu tam olarak bende bilemiyorum
  • evet arkadaşım öğrendim freestyle modunda da arkaya müzik verip cover yapabiliyoruz yada tek çalabiliyoruz çok teşekkürler
  • quote:

guitar herode studio var orada boş boş çalabiliyorsun istersen kaydediyorsun ama rock bande varmı onu tam olarak bende bilemiyorum

evet ark. ın dediği gibi bu özellik çok iyi gerçekten. dh nin video incelemesindede var gh metallica oyununda bi bakın derim
  • Herkese selamlar..
    Arkadaşlar ben PlayStation3 alıyorum. Ve GuitarHero'nun ps3 ile oynanılabildigini duymuştum. İnanınki Guitar Hero hakkında hiç bir bilgim yok, ancak elektro gitar çalmaktayım vede gh videoları izledikçe sabırsızlanmaktayım. PS3 ile GuitarHero da almayı düşünüyorum ancak Cd şeklinde midir yoksa apayrı bir konsol mu vardır ps3 dışında bilmiyorum. Gitarıyla birlikte alındıgını biliyorum sadece. Ve Bugün gözüme takılan Gh5 teki gurupları pek beğenmedim açıkcası, ve tabii ki şarkılarıda. Gelişim olarak son çıkmış olması nedeniyle üst düzey olabilir. Bunuda bilmiyorum tek istegim sizlerden yardım.
    Metallica'ya ayrı olarak GuitarHero var"imiş." Videoda gördüm. Piyasada bunu bulabilmek mümkünmüdür? Yada siz bundan çok GH5 imi önerirsiniz? Şuda varki; Mesela GHMetallica aldık, diğerini almak içinde aynı miktarda büyük bir paramı vermek gerekir yoksa sadece CD almak yeterlimidir? Yani gitar digerinede uyumlumudur ?...
    Ve oyun nasıl oynanmaktadır ses sistemi nasıl işlemektedir, Ne tür özellikleri vardır? Gibi... gibi... ve gibi...
    Bunlara bir cevap, Açıkcası Guitar Heronun nasıl bir oyun olduğunu neler yapılabilecegini vede sistemin nasıl işledigi hakkında sizlerden bilgi istiyorum.
    Bunu okuyan ve yardım amacıyla yorum yapan herkese Teşekkürler..
    Buda şimdi aklıma geldi; Hangi gitarı almamı önerirsiniz arkadaşlar en kullanışlı olanı ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadonTR -- 5 Aralık 2009; 0:54:06 >

• Videodada izlediysen çalmak için 1 adet gh gitarına ve oyuna ihtiyacın var. bende yeni alıcam bu hafta ps3 ü alıyorum ve gh da alıcam kesinlikle. ben gh5 deilde metallica düşünüyorum hem en çok şarkı o oyunda varmış hemde metallica tabiki kalite. dielim gh metallica aldın ve gitarda aldın yeni oyunu aynı gitarla oynayabilirsin dostum yani sadece cd alman yeterlidir. ve metallica oyunun bulmakta kolay forumda 80 lira civarı satılmakta gitarlarda 80-120 lira arasında değişmekte bende yeni alıcam ama bildiklerim bunlar oyunun işleyişiyle ilgili bilgi almak istiyorsan dh nin gh metallica videosunun tamamını incelemeni öneririm.

salıcakla
  • Teşekkür ederim çok bir 5 dakikanı ayırdıgın ve bunları paylaşabildigin için. Yukarıda okudum bu gitar bunda uyumludur ama diğeri degildir gibi bir yorul vardı yanılmıyorsam sanırımda WT diyorlar idi. Bu degişik birşey sanırım normal bi gitar diger oyunlarda çalışabilmektedir?.. Birde şunu sormak istiyorum; Herhangi bir şarkıdayız ve o sese basınca mı ses çıkıyor? Yoksa ses zaten çıkıcak biz o sese mi basmaya çalışıyoruz ?
  • tam emin deilim bende yeniyim ama zamanında basamazsan notalar karışıyor ve sahneden inmek zorunda kalıyorsun
  • @RadonTR

Sen basınca ses çıkıyo, basmazsan ses çıkmıyo, yanlış basarsan hata sesi çıkıyo. Les paul siyah gitarı alabilirsin. 85 tl civarlarında. Tüm oyunlarıda oynarsın. Para sorun değilse wt gitarınıda alabilirsin. O daha pahalı ama tam bilmiyorum fiyatını. Bütün oyunları piyasada bulabilirsin. D&R teknosa gibi yerlerden alma ama oyunları. Eminönü kadıköy vb. yerlerden al, 75-90 tl arası değişir oyunlar. Ucuzu araştırıp öyle alman lazım. Bi ton oyun piyasada. Guitar hero world tour, gh smash hits, gh metallica, gh 5 yakında gh van halen gelicek. Rockband 1 ve 2 var. Rockband beatles var. Gh serilerinin hepsini almanı tavsiye ederim. Hepsi birbirinden güzel. Gh legends of rock vardı bende ama takasla değiştirdim. Çünkü sırf gitarla oynanıyodu bateri ve mikrofona desteği yoktu. Rockbandtan hiç oyunum yok ama yakında beatles'ı alabilirim. Bide rockband 2'yi. Onuda sırf Queen için alıcam. Ps storedan şarkılarını indiricem rockband oyununa. Böyle bişeyde var. Ps kart alırsın. Oyunlara şarkı indirebilirsin. gh metallica oyununa metallicanın son albümü iniyo, 12 £ ücreti. Nese sen önce bi gitar bi gh oyunu al zaten yavaş yavaş bunlarıda alıcaksın, sarıcak seni, bağımlısı olucaksın :D istediğin oyunla başla farketmez.

• Geçen gün forumdan bir arkadaş GH Metallica'yı online oynamak için Nat Type ın (1,2 ve 3 olabiliyormuş) davet eden ve edilende aynı olması gerektiğini söylemişti. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Nat Type nedir, nasıl değiştirilir, değiştirilince ne oluyor, vs. bilgilendiren olursa sevinirim.
  • quote:

Geçen gün forumdan bir arkadaş GH Metallica'yı online oynamak için Nat Type ın (1,2 ve 3 olabiliyormuş) davet eden ve edilende aynı olması gerektiğini söylemişti. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Nat Type nedir, nasıl değiştirilir, değiştirilince ne oluyor, vs. bilgilendiren olursa sevinirim.

Evet dostum o bendim. Nat type benim bildiğime göre internet hızı yada bağlantısıyla alakası yani interneti laglı ve yavaş olanlar 3, orta hız ve lagsız olmayanlar 2 oluyordu ama 1'i bilmiyorum. Nat type 3 olanlar 2 ye döndürmeleri için internette guide'ler ve youtube da videolar var. "Nat type 3 olsa ne olur, olmasa ne olur?" derseniz birşey olmaz, ama Nat type 2 olan biriyle online oynayamazsınız. Başıma bizzat geldi o yüzden söylüyorum

• http://www.wired.com/gamelife/2008/11/official-guitar/

uyumluluk olaylarına buradan bakabilirsiniz başka oyunlarda veya rockband oyunlarında uyumluuk sorunu çıkarmı çıkarmazmı onu görürsünüz bu arada gh 5 in şarkıları olsun görünümü olsun çalınabilirligi olsun giderlerine göre kötü guitar hero 5 tavsiye etmiyorum ama kolleksiyon tam olsun diyorsan al alınacak en güzel oyunlar bence
    1. metallica
    2. legend of rock
    3. world tour
    4. smash hits
    bunlar en çok online olarak bulabilecegin oyunda metallicada daha çok oyuncu bulabiliyorsun internetten oynamak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Geçen gün forumdan bir arkadaş GH Metallica'yı online oynamak için Nat Type ın (1,2 ve 3 olabiliyormuş) davet eden ve edilende aynı olması gerektiğini söylemişti. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Nat Type nedir, nasıl değiştirilir, değiştirilince ne oluyor, vs. bilgilendiren olursa sevinirim.

Evet dostum o bendim. Nat type benim bildiğime göre internet hızı yada bağlantısıyla alakası yani interneti laglı ve yavaş olanlar 3, orta hız ve lagsız olmayanlar 2 oluyordu ama 1'i bilmiyorum. Nat type 3 olanlar 2 ye döndürmeleri için internette guide'ler ve youtube da videolar var. "Nat type 3 olsa ne olur, olmasa ne olur?" derseniz birşey olmaz, ama Nat type 2 olan biriyle online oynayamazsınız. Başıma bizzat geldi o yüzden söylüyorum

Ya peki bu durmadan kayşılaştıgımız yok efendim oyun uzakta açılmıyor vs vs hatası nedir onu tam anlayamadım ben no longer falan diyor

• Arkadaşlar ben PS3 ile oynayacağım,
    PS3 te hepsinde uyumlu olan tek gitar, GuitarHero&World Tour imiş. O ne ise artık, LesPaul RockBand'lerdeçalışmıyor gibi gözüküyor "ofazli" nin verdigi linkte. Bunla ilgili açıklama yaparmısınız, yardımcı olurmusunuz ?
  • haydaaaaaaaaa, atilla mayda. les paul gitarı rockbandlarda çalışmıyo mu ya? bende rockband oyunu alıcaktım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Ya peki bu durmadan kayşılaştıgımız yok efendim oyun uzakta açılmıyor vs vs hatası nedir onu tam anlayamadım ben no longer falan diyor

Onun baya bir nedeni var. Belki uPnP kapalıdır bilemem. Sadece Nat type olayını biliyorum ben. Eğer o sırada internetle çok haşır neşir seniz yada birşey indiriyorsanız ondan da olabiliyor.

@RadonTR

Ps3 ilgili kim diyorsa bir yerinden atmış. Bende Ps3 de 2 gitar (Les Paul ve World Tour gitarı) ve 4 oyun (Metallica,Aerosmith,Gh3,World Tour) var. Her iki gitarda da bu 4 oyunu oynayabiliyorum. Tabi sadece Gh'yi diyorsa Rock Band'i bilmem. Ayrıca Gh: Wt da singstar mikrofonuyla oynanıyor ama direk takınca değil başka bir yöntemi var. Belki Les Paul'da öyledir. Rock Band'i bilmiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 6 Aralık 2009; 15:59:58 >

• World tour gitarı var c.tesi günü rockband 2 aldım çatır çatır oynanıyor. Davulda turuncuyu kullanmadan çalışıyor yeşil mavi kırmızı ve sarıyı kullanıyorsun cross çalışıyor herhangi bir sorun olmadı ama mic i denemedim daha nasip olmadı :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.