Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: westblood

mikrofonu sattım, en son mesajda bendenmiş ama konu yukarı çıksın diye editlemeden yeni mesaj yazıcam. online'da mikrofonla oynarken karşı tarafa sesimiz gitmiyo demi? bence gitmezde yinede bi sorıyım dedim, ps3 bu yollar falan

Gitmemesi daha iyi galiba...
  • arkadaşlar artık şöyle bir turnuva olsun psn de oynamak olsun ya birşeyler yapalım. Hep tek başına çal allah çal bay geldi bana
    Guitar Hero Legend Of Rock
    Guitar Hero Greatest Hits
    Guitar Hero Aerosmith
    Guitar Hero World Toru
    Guitar Hero Metallica
    Guitar Hero 5
    bunlarun hepsi mevcut. Davul + gitar + mic da mevcuttur. yeter sıkıldım artık tek oyna tek oyna
    psn : ofazli
  • off of bi ps3 olsa sen beni onun başından kalkacam mı zannediyorsun
  • arkadaslar bu gitar hero serilerinin hepsi normal sixasis kolla oynanıyor degil mi, yoksa illede gitar falan mı almak lazım anlamadım..
  • aytacgoksu; gh legends of rock ve aerosmith kolla oynanabiliyo, world tour ve sonra çıkan oyunlar gitarsız oynanmıyo, bi gitarla bütün oyunları oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

arkadaslar bu gitar hero serilerinin hepsi normal sixasis kolla oynanıyor degil mi, yoksa illede gitar falan mı almak lazım anlamadım..

Bak bizzat denemiş olarak sana oynanan ve oynanmayan oyunları yazıyorum (gitar almadan önce 1 sene kolla oynadım ve kollada expertte oynuyorum)

Oynananlar: GH1,GH2,GH: 80's Rock, GH: III, GH: Aerosmith
    Oynanmayanlar: World Tour, Smash Hits, Metallica, GH:5, GH: Van halen ve çıkacak olan yeni oyunları.

Kısaca oyunda bateri ve mikrofonla oynayabiliyorsanız kolla oynayamazsınız. Çünkü kolu mikrofon olarak görüyor ve mikrofon adaptörünü takın diyor oyun.

Bu arada, Ps3 de GH:3'den önceki oyunlar yok, Ben Ps2 de başladım oyuna ama, Ps2'de Smash Hits oynarken gitarla oynayabiliyorum ama GH:80's Rock (GH:3'den önceki bir oyun) 'da oynayamıyorum. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 11 Kasım 2009; 18:38:57 >

• 3 arkadaş Legends of Rock oynamak istiyoruz. 2 Gitar ama davul yok. DS3'ü Davul olarak kullanabilir miyiz?
  • her hangi bir guitar hero guitarıyla tüm oyunları oynuyabilir miyim??
  • @canozgur

Davul olsa ne olur olmasa ne olur. Legends Of Rock'da sadece gitar var Yani eski oyunlarda bateri ve mikrofon yok

@Jo0ker

Aşşağıda yazdım ama yinede yazayim, bir gitarla istediğin her gitarla oynarsın, ama ben Ps3 Gh3 (Legends Of Rock) gitarıyla Ps2 de ikiside kopya 80's Rock ve Smash Hits'i denedim, Smash Hits algıladı ama 80's Rock algılamadı. Ps2 algılıyor ama oyun algılamıyordu. Kafana takılmasın Ps3'de istediğin oyunun gitarıyla istediğin Gh'yi oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

@canozgur

Davul olsa ne olur olmasa ne olur. Legends Of Rock'da sadece gitar var Yani eski oyunlarda bateri ve mikrofon yok

Peki aynı olayı World Tour veya Metallica'da yapabilir miyim?
    Joystick davul işlevi yapar mı?
  • Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam Guitar Hero'nun Gibson gitarı gibi bir gitarı var.O gitarın adı ne acaba?
  • @Denonitros

gibson gitarı zaten, öyle yazıyo üstünde, gh3 gibson siyah gitar diye ararsan bulursun.

@canozgur

joystickle sadece legends of rockta gitarı çalabilirsin, joystickle gh serilerinde başka bişey yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

@canozgur

Peki aynı olayı World Tour veya Metallica'da yapabilir miyim?
    Joystick davul işlevi yapar mı?

Metallica ve World Tour da bateri var, ama joystick davul işlemi göremez. Yani bu oyunlarda joystick sadece menüde işe yarar

@Denonitros

Les Paul gitarıdır ve Gh3'ün gitarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 14 Kasım 2009; 21:25:00 >

• Sağolun
  • arkadaşlar bende bu hafta iç alıcam.. bikaç sorum olcak.

1- gitarların modelleri farkediyomu.. ben les paul istiyorum..
    2- gh 5 istiyorum şarkı listesine baktım sevdiğim biçok şarkı var.. fakat bunlardan sıkılınca netten indiribiliyomuyuz? indirebiliyosak bölge kodu
    farkediyomu? yani ben 2. bölge alıcam..
    3-sıfır les paul gitarı 130 liraya bulldum nasıl fiyat?

son olarakta gh3 les paul hitar rock band ve tüm gh oyunlarında çalışıyomu.. bi önceki sayfadaki linklerden baktım ilk site rockband e oynanmaz yazıyo diğer sitesi hepsinde oynanır yazıyo.. deneyenler varmı..

şimdiden çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken5 -- 15 Kasım 2009; 9:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

arkadaşlar bende bu hafta iç alıcam.. bikaç sorum olcak.

1- gitarların modelleri farkediyomu.. ben les paul istiyorum..
    2- gh 5 istiyorum şarkı listesine baktım sevdiğim biçok şarkı var.. fakat bunlardan sıkılınca netten indiribiliyomuyuz? indirebiliyosak bölge kodu
    farkediyomu? yani ben 2. bölge alıcam..
    3-sıfır les paul gitarı 130 liraya bulldum nasıl fiyat?

1- model farketmez
    2- şarkı indirebilirsin ama parayla tabiki, psn kart alırsın, indirebilicek şarkılar ps store'da var. Gh5'e inebilen şarkıları indirebilirsin, ama bi çok gh oyunu var, onlarıda almanı tavsiye ederim.
    3- pahalı, bi kaç ay önce 85 tlye ps3oyunhavuzu.com satıyodu, ama şimdi sitesinde yok bitmiş heralde, baktım world tour gitarını satıyolar 160 tl. bence les paulu ucuza bulabiliyosan al, yoksa gidip 130 tl verme. ama mediamarkta kampanya falan vardı, bi oyun alana gitar hediye tarzında. onuda bi araştır hala var mı, oyunu tabi 90a almak varken 150'e falan alcan ama gitar 60 tlye gelcek. Araştır dediğim gibi boşa fazla para verme.

+ yeni bi soru sormuşun, gitarlar bütün oyunlarda çalışır, gh olsun rockband olsun farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 15 Kasım 2009; 9:53:35 >

• çok sağol westblood.. evet forumdada 75 e buldum zaten ona bakıcam. dün mediamarkt'teydım kampanya değil gitar bile kalmamış..

teknosadada 300 lira gh5+gitar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken5 -- 15 Kasım 2009; 10:00:21 >
  • Ben forumda yeniyim biraz ama size bişey sormak istiyorum guitar hero davul almak istiyorum tek olarak satılan biyer biliyomusunuz ?
  • hepsiburada ya fln bak vardı bi ara.tek olarak ben satabilirim ayrıca ilgilenirsen.300tl
  • Legends of Rock'ta 5.bölümün sonundaki gitar atışmasında bir türlü galip gelemiyorum; devamlı teller kopuyor, şarkıyı bitiremiyorum. Notaların üzerinden bazen yıldırım, makas gibi resimlerle beraber bazende çözemediğim garip şekiller var. Bu şarkıyı nasıl bitirebilirim, notaların üzerindeki resimlerin anlamı nedir? Yoksa bazılarını almamam mı lazım?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.