Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Les paul wireless gitar aldım, elimde de Aerosmith oyunu var fakat oyunda bir türlü gitarı tanıtamadım.Actvision'ın resmi ürünü ve Oyunun kitapçığında gitar destekleniyor.Ama wireless olup olmadığı yazmıyor.

Sorun ne acaba?
  • bütün gitarlar wireless zaten. içinden bi kağıt çıkar neler yapcağını yazar gitarın çalışması için onları doğru yap. eğer çalışmıyosa gitarda bişey olabilir. ilk aldığım gitar çalışmamıştı ne yaptıysam gidip ürünü verip para mı almıştım. sonra başka bi yerden aldım, gitarı birleştirdim,pilini taktım, ufak parçasınıda ps3e taktım. sonra gitarın üstündeki ps tuşuna bastım hemen gördü. sende bunları yap görmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 16 Ağustos 2009; 19:59:26 >
  • gitar kendini 7 olarak tanıtmış olabilir 1-2-3-4 ten birine getir konsol numarını çalışması lazım

bi de mikrofon olarak gh nin kendi mikrofonundan başka ne kullanabiliyoruz
  • Bi de metallica için ps store dan şarkı indirebiliyo muyuz wt la aynı motoru kullanıyo sonuçta neden olmasın dedirtiyo insana:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzbay

gitar kendini 7 olarak tanıtmış olabilir 1-2-3-4 ten birine getir konsol numarını çalışması lazım

Singstar'ın mikrofonu da oluyor Gh için

2. post un için;

İndiremezsin Sadece Gh3 ve Gh World Tour için var. Nedenini bilmiyorum ama Gh: Metallica Gh: Aerosmith gibi gruba özel oyun olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Tabi oyunun içinde başka grupların şarkılarıda var ama ben öyle düşünüyorum.

• Verilen cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bu aralar pek konuya giremiyorum ancak yinede sizin sayenizde ayakta kalıyor konular=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

gitar kendini 7 olarak tanıtmış olabilir 1-2-3-4 ten birine getir konsol numarını çalışması lazım

Bi yerde okumuştum , çalıştırmak için 2. sokete mi bağlanması gerekiyormuş , çoğaltıcı mı gerekiyormuş öyle bişey ?
    Tam olarak nasıl oluyor , onun adaptörünü USB 'ye takınca şak diye çalışıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 22 Ağustos 2009; 13:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Bi yerde okumuştum , çalıştırmak için 2. sokete mi bağlanması gerekiyormuş , çoğaltıcı mı gerekiyormuş öyle bişey ?
    Tam olarak nasıl oluyor , onun adaptörünü USB 'ye takınca şak diye çalışıyormu ?

I dont know if you have a PS3 or PS2 but im going to give a PS3 answer. I originally had problems getting my singstar PS2 mics to work with guitar hero world tour on PS3 but found a workaround that got it all working for me. First unplug all usb devices then turn on console. Second plug blue singstar mic into blue jack in USB dongle and plug USB dongle into USB port 1 on your PS3. Third turn on your wireless controller (used for star power) and make sure it is set to controller 1. Fourth plug in GH:WT USB Dongle into USB port 2 and turn on the wireless guitar making sure it is showing as controller 2. Fifth enter the game and you will find that only the vocals will light up in single mode however if you go to band mode you will be able to enter the game with both instruments aviailable. I hope this helps.

Türkçe'sini yazardım ama bu Ps3 için. Kısaca oluyor ama ilk başta bişiyi takıyosun sonra açıyosun diğerini takıyosun vs. Ps3'de controller 1-2-3 vs seçebiliyorsun ondan ps2 için olmayabilir ama ps2 dede aynı şey var

• Arkadaşlar aranıza sıkı bir gitarist katılacaktı ama olmadı. Son çare size danışayım dedim. Dün Bimeks'ten "GUITAR HERO METALLICA" paketini satın aldım. İçinde oyun ve gitar var. Kutu üzerinde "Solo Guitar Game" yazıyor. Ne olduğunu bilmeden atladım bu paketi aldım oyun için.
    Fakat birtürlü tanıtamadım gitarı.
    Oyunu yükledim, kitapçıkta yazan sırayla önce mini adaptörü Ps3'ün ön yüzündeki usb girişine taktım, sonra gitar üzerindeki PS tuşuna bastım, daha sonra adaptör üzerindeki tuşa basılı tuttum, en son tekrar gitar üzerindeki PS tuşuna bastım. Ve tanıttım diye sevinip oyuna girdim. Fakat oyun dışında PS3 ana menüsünde çalışan gitar oyunda asla çalışmıyor. Sadece gitardaki PS tuşuna basınca Quit Game yazısı geliyor.
    Oyun içinde sadece normal sixaxis ile menülerde geziyorum, o da oyunu başlatmaya çalışınca ekranda devam etmek için "mikrofon" tanıtmam gerektiğini yazan bir ekran çıkıyor.

Farklı usb girişlerinden birkaç kez denedim, sonuç değişmiyor. Çabuk cevap verirseniz sevinirim çünkü halledemezsem sırf iade için 70 km yol gitmem gerekecek. Zaten tek gitar buydu.
    Birçok PS3 oyunum var ama kuramadığım tek oyun bu oldu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• aynı sorunu bende yaşadım dediğim gibi gitar ilk başta kendini 7 olarak tanıtıyo oyunun içine girdikten sonra ps e basılı tuttuktan sonra değiştirebiliyosn onu 2 ye aldıktan sonra bi sorun kalmıyo
  • PS3 Metallica gitarı kaç tane oyunu destekliyor ?
  • legends of rock mikrofonla oynanmıyo? yapamadım bi türlü
  • GH3'de sadece gitar (ve belki gamepad) kullanılabiliyor diye biliyorum..
  • enstürman oyun ve konsol uyumluluk tablosu linklerini buraya da yazayım

http://www.wired.com/gamelife/2008/11/official-guitar/

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
  • quote:

Orijinalden alıntı: garezil

enstürman oyun ve konsol uyumluluk tablosu linklerini buraya da yazayım

http://www.wired.com/gamelife/2008/11/official-guitar/

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

Güzel bilgi teşekkürler

@westblood

Diğer konuda dediğim gibi Gh3 e olmuyor sadece Wt ve sonra çıkan oyunlara oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zahirpau

Arkadaşlar aranıza sıkı bir gitarist katılacaktı ama olmadı. Son çare size danışayım dedim. Dün Bimeks'ten "GUITAR HERO METALLICA" paketini satın aldım. İçinde oyun ve gitar var. Kutu üzerinde "Solo Guitar Game" yazıyor. Ne olduğunu bilmeden atladım bu paketi aldım oyun için.
    Fakat birtürlü tanıtamadım gitarı.
    Oyunu yükledim, kitapçıkta yazan sırayla önce mini adaptörü Ps3'ün ön yüzündeki usb girişine taktım, sonra gitar üzerindeki PS tuşuna bastım, daha sonra adaptör üzerindeki tuşa basılı tuttum, en son tekrar gitar üzerindeki PS tuşuna bastım. Ve tanıttım diye sevinip oyuna girdim. Fakat oyun dışında PS3 ana menüsünde çalışan gitar oyunda asla çalışmıyor. Sadece gitardaki PS tuşuna basınca Quit Game yazısı geliyor.
    Oyun içinde sadece normal sixaxis ile menülerde geziyorum, o da oyunu başlatmaya çalışınca ekranda devam etmek için "mikrofon" tanıtmam gerektiğini yazan bir ekran çıkıyor.

Farklı usb girişlerinden birkaç kez denedim, sonuç değişmiyor. Çabuk cevap verirseniz sevinirim çünkü halledemezsem sırf iade için 70 km yol gitmem gerekecek. Zaten tek gitar buydu.
    Birçok PS3 oyunum var ama kuramadığım tek oyun bu oldu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bak dostum o sorun şu, herkes bu sorunla karşılaşıyor...

Oyuna gamepad le ayarladıysan, oyuna başlayamazsın. Çünkü gamepad (yani kol)'i mikrofon adaptörü olarak tanır. Oyunun ana menüsünde aşşağıda "controller 1" vs yazar. Gitarın ps tuşuna basılı tutarsın, ordan controller kaç yazıyorsa ona getirirsin, sonra oyuna girersin. Olay bundan ibaret

• kablolu guitar hero mikrofonu satılıktır isteyen pm atsın, singstar mikrofonu aldım gh'dede çalışıyo 3 tane mikrofonum oldu elden teslim 35 tl tam konusu değil 2. ele açtım konusunu ama yinede yazıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 2 Ekim 2009; 16:31:30 >
  • mikrofonu sattım, en son mesajda bendenmiş ama konu yukarı çıksın diye editlemeden yeni mesaj yazıcam. online'da mikrofonla oynarken karşı tarafa sesimiz gitmiyo demi? bence gitmezde yinede bi sorıyım dedim, ps3 bu yollar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: westblood

mikrofonu sattım, en son mesajda bendenmiş ama konu yukarı çıksın diye editlemeden yeni mesaj yazıcam. online'da mikrofonla oynarken karşı tarafa sesimiz gitmiyo demi? bence gitmezde yinede bi sorıyım dedim, ps3 bu yollar falan

Hocam benim makinede 2 USB girişi var da Singstar mikrofonuyla 3 kişi oynarken usb hub gibi bir şey mi gerekiyor? Standart bir çoklayıcı iş görür mü? Bunların bir de high speed - full speed olayı var galiba, yavaş olan çok etkiliyor mu bağlantıyı?
  • hiç fikrim yok, bendeki singstar mikrofonları kablosuz,bi aparatı var tek usb girişe takınca ikiside çalışıyo. gitarın aparatınıda diğer usbye bağlıyorum yetiyo. bendede 2 usb girişi var, ilerde bateri alınca banada çoğaltıcı gerekicek çok dandik bi çoğaltıcı alma sorun olmaz bence, normal bişey al.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.