Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan sanayi gitarlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Oynamışlığınız var mı? Mesela geçenlerde 45 tl ye Psyclone Essentials adlı bir gitar gördüm, bu bir model midir yoksa yan sanayi ürünü müdür?
  • guitar hero world tour için shoptan şarkı indirdim 40 mb idi. onuda indirdim ve yükledim oyuna girdiğimde şarkıyı göremedim.bulamıyorum acil yardım!!
  • Geçenlerde GH: Metallica aldım kariyer mod da oynuyorum fakat biyerden sonra çaldığım şarkıların yıldızı verilmemeye başladı yeni liste için 3 yıldız daha lazım diyo fakat ne yaptıysam toplayamadım bi türlü oynayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: westblood

Guitar hero smash hitste bütün şarkıları çaldım ama kariyerde hala %68 olarak gösteriyor, neden?

Tüm parçaları 5 yıldız çalmak zorundasın. Zorluk seviyesi farketmez.

ps3_wii

Bonus Song kısmındadır, en altta yukarıya doğru çık bulursun.

hinolma

Tasarım olarak hepsi maalesef pert, eğer sadece kısa süreliğine seni oyalaması için istiyorsan al. Uzun süre kalsın diyorsan GH3 gitarı al ama Yan sanayilerde çok kötü değil bilgin olsun.

FranticTr

Gitarların arasında boyut farkı, slide pad (dokunmatik) farkı, whammy farkı gibi az farklar bulunuyor. Yanlız WT gitarının Strum problemi olduğu için aldıktan kısa bir süre sonra notaya 1 kere basmana rağmen 2 kere işlev görüyor. Bu Metallica gitarı içinde geçerlidir çünkü Metallica gitarına sadece Faceplate eklenmiştir.

Benim sana tavsiyem GH5'i beklemen olucaktır. Yeni bir davul seti, gitar ve emin değil ama mikrofon gelicek. Davulda pek bir fark olmayacak sadece zil kısımları yuvarlak olucak. Gitarıda boyut olarak WT gitarı ile aynı, tasarımı farklı olucak ama umarım Strum problemi olmaz gelicek olan GH5 gitarında -ki sanmıyorum olacağını.

Kısacası sen şimdi bir PS3 al. Slim falan hikaye yok öyle birşey, beklemeden bir PS3 80GB al hemen, 60-70 gün sonra GH5 gelicek zaten o zaman onu alırsın.

• ScRyedd cevaplar için teşekkürler konuyla ilgilenememiştim birkaç gündür:)
  • Geçenlerde GH: Metallica aldım kariyer mod da oynuyorum fakat biyerden sonra çaldığım şarkıların yıldızı verilmemeye başladı yeni liste için 3 yıldız daha lazım diyo fakat ne yaptıysam toplayamadım bi türlü oynayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdemt

Geçenlerde GH: Metallica aldım kariyer mod da oynuyorum fakat biyerden sonra çaldığım şarkıların yıldızı verilmemeye başladı yeni liste için 3 yıldız daha lazım diyo fakat ne yaptıysam toplayamadım bi türlü oynayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Saçma bir BUG. Götür oyunu yerine ver başka al ve ya konsolu sat.
  • Bu işaretler ne anlama geliyo, diğer gh oyunlarındada var buna benzer işaretten. Bütün şarkılarda yok bazı şarkılarda var sadece, anlamı ne?

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü
  • sanırım expert zorluğu aşırı zor olan şarkı manasına geliyor.

Çünkü bu işareti Metallica 'da Dyers Eve , Fight Fire gibi şarkılarda da görmüştüm.
    =================================================================
    edit :

şu gh gitarının hangi oyunlara göre uyumlu olup olmadığını hangi siteden bakıyorduk ?
    Linkini verebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 15 Ağustos 2009; 15:15:40 >
  • Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak.

Bende şu an 2 tane ps2 gitarı bulunmakta.

İleriki zamanlarda PS3 alabilme ihtimalim var.
    Eğer PS3 alırsam elimdeki gitarları PS3 'e bağlayabilirmiyim ?
    Yoksa satmak zorunda mı kalırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak.

PS2 PS3 içinde kablosuz sanırım.baglayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak.

PS2 PS3 içinde kablosuz sanırım.baglayabilirsin.

Evet Wireless.

O zaman çok temiz kullanmalıyım.
    Zaten biri hala kutusunda duruyor.
    2-3 kere kullanıldı.

============================================================

quote:

van halen oyunu noldu?

şimdi baktım sitesine.

22 Kasım'da geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 15 Ağustos 2009; 15:31:02 >

• quote:

Bu işaretler ne anlama geliyo, diğer gh oyunlarındada var buna benzer işaretten. Bütün şarkılarda yok bazı şarkılarda var sadece, anlamı ne?

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü

Expert+ zorluğu o,davul için var sadece ve çift pedalsız çalmanız bayağı zor.
  • cevaplar için teşekkürler.

@ßoost

gitarlar bütün oyunlarla uyumludur
  • önemli bir sorum olacak

NTSC drum kit , PAL makinada çalışır mı ?
    Böyle bir sorun yaşamam heralde ?

Bu arada makina çipli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 16 Ağustos 2009; 15:29:43 >
  • Problem olmaz aksesuarlarda bölge kitlemesi yoktur.
  • guitar hero 5 sizce kaç para olur? eminönü tahtakale civarlarındaki fiyatlardan bahsediyorum tabiki. teknosaydı aral gamedi oralarda pahalı olcağı belli bişey zaten 110 olur dicem ama belki 130ta olabilir, metallicayı ilk çıktığında 110a almıştım.
  • quote:

guitar hero 5 sizce kaç para olur? eminönü tahtakale civarlarındaki fiyatlardan bahsediyorum tabiki. teknosaydı aral gamedi oralarda pahalı olcağı belli bişey zaten 110 olur dicem ama belki 130ta olabilir, metallicayı ilk çıktığında 110a almıştım.

Guitar Bundle mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

guitar hero 5 sizce kaç para olur? eminönü tahtakale civarlarındaki fiyatlardan bahsediyorum tabiki. teknosaydı aral gamedi oralarda pahalı olcağı belli bişey zaten 110 olur dicem ama belki 130ta olabilir, metallicayı ilk çıktığında 110a almıştım.

Guitar Bundle mı?

tek oyun
  • tek oyun tahminim

ps3 : 130 ~140

ps2 : 90 ~100

bunun gibi bişey bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.