Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

arkadaşlar son zamanlarda guitar hero warriors of rock oyununun multisi deneyen oldumu ? Arkadaş ile denedik fakat hiçbir şekilde birbirimizin oyununa giremiyoruz. Bir de band hero yu deneyelim dedik maalesef onda olumlu yönde sonuç aldık. Warriors of Rock oyunun server ları falan mı kapandı acaba

Online girdikten sonra biraz beklemeniz lazım oyuncuları biraz geç buluyor.Arkadaşınla invite yoluyla oyunu ayrıca başlatırsan beklemeden oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummerdude -- 6 Aralık 2013; 11:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummerdude

quote:

arkadaşlar son zamanlarda guitar hero warriors of rock oyununun multisi deneyen oldumu ? Arkadaş ile denedik fakat hiçbir şekilde birbirimizin oyununa giremiyoruz. Bir de band hero yu deneyelim dedik maalesef onda olumlu yönde sonuç aldık. Warriors of Rock oyunun server ları falan mı kapandı acaba

Online girdikten sonra biraz beklemeniz lazım oyuncuları biraz geç buluyor.Arkadaşınla invite yoluyla oyunu ayrıca başlatırsan beklemeden oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: paschendale

quote:

Orijinalden alynty: TheUnderTaker-

arkada?lar son zamanlarda guitar hero warriors of rock oyununun multisi deneyen oldumu ? Arkada? ile denedik fakat hiçbir ?ekilde birbirimizin oyununa giremiyoruz. Bir de band hero yu deneyelim dedik maalesef onda olumlu yönde sonuç aldyk. Warriors of Rock oyunun server lary falan my kapandy acaba

Online girdikten sonra biraz beklemeniz lazym oyunculary biraz geç buluyor.Arkada?ynla invite yoluyla oyunu ayryca ba?latyrsan beklemeden oynayabilirsiniz.

zaten invite yoluyla denedik. Davet geliyor join dedi?imizde ise hiç bir?ey olmuyor. Arkada? ta forumdan zaten . Ayny ?ekilde band hero da denedik oldu.

• Kaderimizde Spice Girls calmak varmis iste neyi zorluyorsun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Kaderimizde Spice Girls calmak varmis iste neyi zorluyorsun abi

Dragonforce, Metallica, Pantera calariz diye girdik gittik spice girls caldik Sende dunden raziymissin calmaya hemen ilk sarki spice girls i sectin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Kaderimizde Spice Girls calmak varmis iste neyi zorluyorsun abi

Dragonforce, Metallica, Pantera calariz diye girdik gittik spice girls caldik Sende dunden raziymissin calmaya hemen ilk sarki spice girls i sectin

Ama calamadim oda ayri mesele

• ya arkadaslar bişi soracagım ben rock band gitarı buldum da bu notayı vurduğumuz kısım var ya orası sadece aşagı vurunca çalıyor yukarı olmuyo GH gitarlarında yukarı aşagı oluyodu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

ya arkadaslar bişi soracagım ben rock band gitarı buldum da bu notayı vurduğumuz kısım var ya orası sadece aşagı vurunca çalıyor yukarı olmuyo GH gitarlarında yukarı aşagı oluyodu galiba.

Yukarı işlevini yitirmiş yani bozulmuş olabilir hocam

• Arkadaşlar merhaba. Şu şekilde bir ilanım var. Gözden kaçırmış olanlar varsa inceleyebilirler:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84715465&p=1#84715465

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, elimde 2 adet warriors of rock gitar var. bunlardan birini satacağım fakat Usb alıcısı hangisi hangisine ait bilmiyorum, elimde de ps3 yok deneyemiyorum. Bu alıcılar cihaza özel mi, herhangi birisi tüm gitarlar ile çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Arkadaşlar, elimde 2 adet warriors of rock gitar var. bunlardan birini satacağım fakat Usb alıcısı hangisi hangisine ait bilmiyorum, elimde de ps3 yok deneyemiyorum. Bu alıcılar cihaza özel mi, herhangi birisi tüm gitarlar ile çalışır mı?

Herhangi biri ile tüm cihazlar çalışır
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, elimde gitar ps3 arama derdinden kurtuldum.
  • Şöyle birşey de var. Guitar hero world tour oyununun us psn'de şarkıları mevcut. Oyunum kodu blus olmasına rağmen (yani us psn ile uyumlu) şarkı satın aldım, yükledim, ve yine oyunun içerisinde şarkıları göstermedi. PS3'e para ile veya parasız şarkı yükleyebilen varsa, anlatırsa memnun olurum.
  • Ps3 uyumlu gh baterisi ps2 de çalışır mı? Bazı ilanlarda ps2 ps3 uyumlu olarak görünüyor hepsi mi öyle emin olamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Coni -- 26 Haziran 2014; 14:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Arkadaşlar, elimde 2 adet warriors of rock gitar var. bunlardan birini satacağım fakat Usb alıcısı hangisi hangisine ait bilmiyorum, elimde de ps3 yok deneyemiyorum. Bu alıcılar cihaza özel mi, herhangi birisi tüm gitarlar ile çalışır mı?

Herhangi biri ile tüm cihazlar çalışır

herhangi biri tüm cihazları çalıştırmaz.. sadece aynı modelse çalıştırır ayrıca tüm cihazları aynı anda çalıştırmaz, aynı anda sadece birini çalıştırır. yani her cihaz için ayrı alıcı olması şart.
  • Yeni oyun cikmiycak mi hic ya set evde yatiyor oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Yeni oyun cikmiycak mi hic ya set evde yatiyor oyle

Çıkmayacak hocam. Yeni nesile çıkar ama eski setler uyumlu olur mu ondan pek emin değilim.
  • sametbaggio kullanıcısına yanıt
    Bsc nin yeni nesil için rockband haberi vardı ve çıkar büyük ihtimal.Activision guitar hero nun son oyununda istediği rakamlarda satamamış onun için geçen nesilde çıkmaması normal ama bence bu nesilde yeni set satatak kazanabilir vede hala çok seveni var geleceğine inanıyorum ben yeni bi guitar hero.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Yeni oyun cikmiycak mi hic ya set evde yatiyor oyle

Çıkmayacak hocam. Yeni nesile çıkar ama eski setler uyumlu olur mu ondan pek emin değilim.

Vay bee boyle kaldi yani satayim diycem ama yeni nesilide alma durumum yok

• Benim gitari bilgisayara almistim ama simdi pa3 e guitar hero 5 aldim gitari ps3 e taktim controller mikrafonda gosteriyo saatlerdir ugrasiyorum kadikoyde guitar hero oynamistik adam calistirir dedi ama sanirim calismiyo ne yapmam lazim

• Up up

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.