Şimdi Ara

Guitar Hero Tartışma-Soru-Cevap Bölümü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
9
Favori
62.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quartz1928

Merhaba arkadaşlar guitar hero 5 ve gitarını set halinde ps3 e almak istiyorum ama bir türlü bulamadım kullanılmamış oyun ve gitarı nereden temin edebilirim acaba ?

İkinci el tek yolun. Eğer ki çok param var diyorsan geçen ay Yazıcıoğlu'nda sormuştum gh6 setine 400 lira çekmişlerdi. İkinci el tek gitarlara da oyun dahil 120 lira demişlerdi Yazıcıoğlu'nda. Sana gg veya forumun 2 el sayfasında bol şans.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

İkinci el tek yolun. Eğer ki çok param var diyorsan geçen ay Yazıcıoğlu'nda sormuştum gh6 setine 400 lira çekmişlerdi. İkinci el tek gitarlara da oyun dahil 120 lira demişlerdi Yazıcıoğlu'nda. Sana gg veya forumun 2 el sayfasında bol şans.

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Guitar Hero oyununun ve setlerinin üretimi durduruldu. Şu ara fiyatları çok pahalı. Yeni konsollar çıkınca bu tür ürünler yeniden ortaya çıkacaktır. Şimdi para dökmenizi tavsiye etmem.

quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

hocam bulman baya uzun sürebilir sabretmen lazım. her gün sahibinden.com ve DH 2. el bölümünü kontrol etmen lazım benim bulmam 3 haftamı almıştı

Bu durumda her gün nöbete geçecem gibi yeni yılda yeni oyunları çıkarsa guitar bundle lı alırım diyorum 2. elde smash hits , GH5 alsam yeter daha ne o zaman şimdi bana sadece nçbet tutmak düşüyor

• Yeni oyun çıkmaz hatta belli bir süre sonra sıfır alacaksan oyun bulmak da bile zorlanabilirsin. (Bu yazdıklarıma GH6, World Tour, Band Hero dahil değildir.)
  • TheDcdy T kullanıcısına yanıt
    ebay amazon düşünüyorum artık ama oralarda çok ümit vermiyor :D . rahatsızlığım var geçici olarak kendimi toparlayınca artık Kadıköye inip bakacağım . Teşekkürler bilgiler için .
  • quote:

ebay amazon düşünüyorum artık ama oralarda çok ümit vermiyor :D . rahatsızlığım var geçici olarak kendimi toparlayınca artık Kadıköye inip bakacağım . Teşekkürler bilgiler için .

Gitme Kadıköy'e. Moralin çok bozulur. Kardeşim davul, ben gitar çalıyordum kardeşim gitara heves etti satın alayım bir tane daha beraber çalarız dedim.
    Dememle vazgeçmem bir oldu. Spot oyunlarımı aldığım Kahraman Elektronik var orası caziptir diye ilk oraya sordum o bile saçma sapan bir fiyat çekti.

Özet: Zamanın bolsa git. Spor yapmış olursun.
  • quote:

quote:

Gitme Kadıköy'e. Moralin çok bozulur. Kardeşim davul, ben gitar çalıyordum kardeşim gitara heves etti satın alayım bir tane daha beraber çalarız dedim.
    Dememle vazgeçmem bir oldu. Spot oyunlarımı aldığım Kahraman Elektronik var orası caziptir diye ilk oraya sordum o bile saçma sapan bir fiyat çekti.

Özet: Zamanın bolsa git. Spor yapmış olursun.

Almak istiyordum ama kararsızım şimdi . Playstation 'ı oyun için istiyordum ama etüt çalışmamı yapmadan abim geçmiş olsun hediyesi diye aldı . Bilseydim konsolu almasna engel olurdum :D

• Kıydım paraya en son aldım gitarımıda gh5 imide gelsin kargo yarına kulübün kalıcı üyesiyim artık :D . world tour'u pc den 5i ps3 ten atarım smash hits alırsam birde tamamdır warriors of rock'a nedense sıcak bakamıyorum.
  • quote:

Kıydım paraya en son aldım gitarımıda gh5 imide gelsin kargo yarına kulübün kalıcı üyesiyim artık :D . world tour'u pc den 5i ps3 ten atarım smash hits alırsam birde tamamdır warriors of rock'a nedense sıcak bakamıyorum.

Smash hits bulursan bana da haber ver koleksiyonum eksiği :D
  • quote:

quote:

Kıydım paraya en son aldım gitarımıda gh5 imide gelsin kargo yarına kulübün kalıcı üyesiyim artık :D . world tour'u pc den 5i ps3 ten atarım smash hits alırsam birde tamamdır warriors of rock'a nedense sıcak bakamıyorum.

Smash hits bulursan bana da haber ver koleksiyonum eksiği :D

150liraya kıyacaksan gg de var ama çok pahalı be mübarek ay başı gelsin hele diyorumda inşallah ucuza buluruz . Birde tam bilmediğimden Greatest Hits ile aynı oyun değil mi ? Benim bildiğim Avrupa ve Amerika arasında isim farkı olduğu oyunun ?
    ÖNEMLİ EDİT : Ebay de çok uygun Smash hits adında almak var isme eğer takıyorsan birde :D . Greatest hits nedir ingilizmiyiz biz Smash Smash dersen 38$ keşke kur düşük olsa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK MarineBoy -- 23 Ekim 2013; 17:23:27 >

• Sevgili GH cu arkadaslarim sizlere bir sorum olucak.Band hero bundle satin aldim ve az once kurdum ama bir sorunum var cihazdaki butun aletleri deactive etmeme ragmen oyun drum kitimi microphone olarak goruyor anlamadigim bi sebepten oturu kafayi yeme derecesindeyim lutfen yardim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Sevgili GH cu arkadaslarim sizlere bir sorum olucak.Band hero bundle satin aldim ve az once kurdum ama bir sorunum var cihazdaki butun aletleri deactive etmeme ragmen oyun drum kitimi microphone olarak goruyor anlamadigim bi sebepten oturu kafayi yeme derecesindeyim lutfen yardim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Sevgili GH cu arkadaslarim sizlere bir sorum olucak.Band hero bundle satin aldim ve az once kurdum ama bir sorunum var cihazdaki butun aletleri deactive etmeme ragmen oyun drum kitimi microphone olarak goruyor anlamadigim bi sebepten oturu kafayi yeme derecesindeyim lutfen yardim :)

Vay arkadas yardim istemez olaydim

• quote:

Metal aşkına, wtf.

Senin drumun içine mikrafon kaçmış.

Nereden aldın, 2.el miydi, mikrafon çipi takmış olmasınlar?

• quote:

quote:

quote:

Makine de haklı şimdi. Sen git metallicalardan, dragonforcelardan sonra spice girls e geç Ben bile bozuldum sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Makine de haklı şimdi. Sen git metallicalardan, dragonforcelardan sonra spice girls e geç Ben bile bozuldum sana

Yeni alici siparis ettim eger buda olmazsa pop muzik dinlemeye baslicam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardedim ayip ediyon ben de band hero da var ben calarim sen soylersin bateriden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardedim ayip ediyon ben de band hero da var ben calarim sen soylersin bateriden

Oyuna yeni bi tarz getirdim resmen

• hala oynayan var mı guitar hero rock band oyunlarını.Zamanında onlarca sattım ha bugün alacam ha yarın alacam aletleri dedim en sonunda askerlik falan derken piyasadan kalkmıs ürünler bulunmuyo satanlarda setlere 700 800 tl diyo :) rock band davulu kablolu 190 tl gitarı 100 tl alayım mı kapalı kutu.Köprüden önceki son çıkış bi daha bu oyunlar cıkmaz da etmez de.Dj hero aradım onu hiç bulamadm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

hala oynayan var mı guitar hero rock band oyunlarını.Zamanında onlarca sattım ha bugün alacam ha yarın alacam aletleri dedim en sonunda askerlik falan derken piyasadan kalkmıs ürünler bulunmuyo satanlarda setlere 700 800 tl diyo :) rock band davulu kablolu 190 tl gitarı 100 tl alayım mı kapalı kutu.Köprüden önceki son çıkış bi daha bu oyunlar cıkmaz da etmez de.Dj hero aradım onu hiç bulamadm.

Yeni nesile cikar hocam. Bence almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son zamanlarda guitar hero warriors of rock oyununun multisi deneyen oldumu ? Arkadaş ile denedik fakat hiçbir şekilde birbirimizin oyununa giremiyoruz. Bir de band hero yu deneyelim dedik maalesef onda olumlu yönde sonuç aldık. Warriors of Rock oyunun server ları falan mı kapandı acaba
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.