Şimdi Ara

Guitar Hero world tour gitarı alırsam Metallica'da açarmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım gh: metallica bilgisayarada yakın zamanda çıkıcak. ben guitar hero world tour gitarı almayı planlıyorum. bunu hem legends of rock ta hem aerosmith te hem çıkacak olan metallica da oynayabilirmiyim? ve bunların nerde satıldığını söylersenizde memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkelebek_35 -- 26 Temmuz 2009; 4:56:22 >

• Hepsinde çalışır.
  • fiyatı ne kadar gitarın nerde bulunuyor ?
  • 100 lira civarında.
  • fena değilmiş, bi link felan verebilir misiniz ? bir de ps3 için olanlar USB arabirimli ve pc ye bağlanabiliyormuş, pm yolu ile bi kullanıcıdan öğrendim iyiymiş o olay : )
  • tek gitarla tüm gh serisini oynayabilirsin.
    Bkz: ben.
  • Bir şey de ben sorayım ps2 için gh : wt gitarı ile pc'de de oyanayabiliyor muyuz?
  • ps2 girişini usb 'ye çeviren aletlerden gerek ama onu da bulmak zor.
  • ırmaktoysland güvenilir bi site midir? bi bilgisi alışverişi olan?
  • Evet pc için usb aparatı lazım. Hani gh'nin gitarının alt köşesinde (normal elektroda jack yerinde) bir yer var. İnternet kablosu çıkışlı. Onu pc ye takıp denemiştim (Alakaları yok ama) olmadı yinede
  • arkadaşlar hiç bi yerde bulamadım pc için d r de var 175 milyon arkadaş 100 lira civarında demiş daha ucuza bulabileceğim bi yer?
  • Tahtakalede ya da Yazıcıoğlunda bulabilirsin. Tabii İstanbuldaysan. Olmadı forumun ikinci el bölümüne bak.
  • Şimdi baktım guitar hero nun kendi mağazasında gitar+mikrofon 70$.TR satış yapıyorlarsa d&rdan falan almayın,d&rın işi gücü sömürü zaten.

Link:
    http://www.guitarherostore.com/Game-Controllers/Guitar-Hero-Controllers/Guitar-Hero-World-Tour-Wireless-Guitar-Mic-Bundle-Xbox-360

Sadece gitar 60$,mik+tshirt 20$.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 2 Ağustos 2009; 12:43:46 >
  • TR de çok pahalı malesef , imkanınız varsa dışardan getirin arkadaşın dediği gibi.
  • Gümrük olayı olurmu bilmem ama
  • Selamlar,

eski bir threadi yukarı çıkardığım için özür dilerim ancak tam da benim güncel sorunumla ilgili.
    tek gitarla tüm GH serisi oynanır demişsiniz ancak;
    Guitar Hero World Tour gitarı malesef Guitar Hero III'de çalışmıyor. Activision'a bununla ilgili mail da attım onlar da çalışmayacağını söylediler.
    Gerçekten bir şekilde çalıştırabilen var mı, varsa süper olur açıkçası :) GHWTdaki şarkılar GH3 e kıyasla çok kötü bence..

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

tek gitarla tüm gh serisini oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bLazE-

Selamlar,

eski bir threadi yukarı çıkardığım için özür dilerim ancak tam da benim güncel sorunumla ilgili.
    tek gitarla tüm GH serisi oynanır demişsiniz ancak;
    Guitar Hero World Tour gitarı malesef Guitar Hero III'de çalışmıyor. Activision'a bununla ilgili mail da attım onlar da çalışmayacağını söylediler.
    Gerçekten bir şekilde çalıştırabilen var mı, varsa süper olur açıkçası :) GHWTdaki şarkılar GH3 e kıyasla çok kötü bence..

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

tek gitarla tüm gh serisini oynayabilirsin.

Eğer PS3 için diyorsanız, YALAN söylüyorlar...
    Çünkü 1 gitarla bütüm seriyi oynayabilirsin. Ps2 için diyorsan, GHIII 'den önceki oyunlarda oynayamazsın... Bazı arkadaşlar oynanır diyor ama ben 80's rock da denedim olmadı. ama Gh: Smash Hits'de oldu

• Hmm. Ben PC için diyorum onun hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bLazE-

Hmm. Ben PC için diyorum onun hakkında bilginiz var mı?

Pc için Guitar Hero III de World Tour gitarıylamı oynayabilirmiyim diyorsunuz? Eğer öyleyse ondada oynayabilirsiniz. Ben GH III üde, World Tour'uda, Aerosmith'ide her gitarla oynayabiliyorum. İmzamda linki var orada anlattım Sorunuz olursa forumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 21 Eylül 2009; 16:00:57 >
  • Aldım 100 ytl ye tüm guitar heroları oynuyorum gitarımla süper oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IValessi -- 22 Eylül 2009; 1:06:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.