Şimdi Ara

Guitar Hero world tour gitarı alırsam Metallica'da açarmı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi PC için de kablosuz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IValessi

Aldım 100 ytl ye tüm guitar heroları oynuyorum gitarımla süper oluyor

Güle güle kullan. Nerden aldın, Benim de aklımdan öyle birşey almak geçiyor, gerçi bilgisayar kalkacak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuBabaa

Abi PC için de kablosuz var mı?

Ps3 için wireless al pc de açarsın. Tek sorunu gitarı tilt yapınca star power gelmiyor
  • Pc ye gh nin yanından çıkan wireless lı bişey takarak değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoGuBabaa -- 23 Eylül 2009; 20:15:08 >
  • Bende metallica var bütün gh serisini sorunsuz oynuyorum
    Uyum sorunu yaşıyacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakedi1992

quote:

Orijinalden alıntı: IValessi

Aldım 100 ytl ye tüm guitar heroları oynuyorum gitarımla süper oluyor

Güle güle kullan. Nerden aldın, Benim de aklımdan öyle birşey almak geçiyor, gerçi bilgisayar kalkacak ama

Teşekkürler... Gittigidiyor internet alışveriş sitesinden siparişle aldım. Gayet güzel hiç bir program gerektirmiyor oyun açılırken ps tuşuna basıyosun direk gitarı aktif hale getiriyor guitar heroda Bu arada yanında wireless veriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IValessi -- 27 Eylül 2009; 22:11:36 >

• arkadaşlar ben pc için orjinal wireless gh world tour gitarı almıştım. fakat ps3'teki gh metallica'da denediğimde menüde kullanabildiğim halde herhangi bir oyun açmak istediğimde "mikrofon takın" uyarısı veriyor. sanırım gitarı "controller" olarak değil de joystick gibi düşünüyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.