Bildirim
Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (25. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum yukarda yazdım onlar parmak alıştırması olarak Esas oynayışım 2-3 şarkıdan sonra -
Bu oyunda sahnedeyken seyirciler gözükmüyor mu? Ses var görüntü yokta -
quote:
Orijinalden alıntı: legolas165
Bu oyunda sahnedeyken seyirciler gözükmüyor mu? Ses var görüntü yokta
ayar dosyasında crowd'u 2 yap seyirciler gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: ManitoN
quote:
Bu oyunda sahnedeyken seyirciler gözükmüyor mu? Ses var görüntü yokta
ayar dosyasında crowd'u 2 yap seyirciler gelir
Options -> Graphics -> Crowd'u On yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 4 Ağustos 2009; 16:27:04 > -
@ManitoN & @Mad_Jak
teşekkürler. -
quote:
@ManitoN & @Mad_Jak
teşekkürler.
Önemli değil -
Arkadaşlar konusu değil ama bahsi çok geçmiş. Bu fofix olayı ne ben açtım siyah bir oyun ama aşırı hızlı yani psikopat şekilde geliyor notalar oynamak imkansız. Yanlış bir şey yaptıysam söyleyin. FoFiX 3.100 var. -
Arkadaşlar Rock Zero 3 Gitar aldım.. Bilgisayar görüyor , denetim masası oyun kumandalarından baktım tüm tuşlarda çalışıyor ama oyunda hiç bir tuş çalışmıyor çözüm önerisi olan varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 5 Ağustos 2009; 17:06:31 > -
Varmı PC için gitar satan -
Tuşlarını bulamadım oyunun. İlk sayfadaki açıklamayı da anlamadım yardım edecek? -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Tuşlarını bulamadım oyunun. İlk sayfadaki açıklamayı da anlamadım yardım edecek?
? -
gamepad le oynanabilir mi 3 kişi bu oyun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Orijinalden alıntı: burakkar
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Seste problem olayını çözdüm. Ha önceden çözen varsa tebrikler ama gene yazayım
Ses ayarını 24bit 44100 heartz a getirin
anlamadım bende var ses sorunu nerden nasıl ayarlıyorsunuz ?
Valla her ses kartının ayrı programı olması lazım. Bende Realtek HD Audio yöneticisi var ona göre anlatayım:
Speakers'tan Varsayılan biçime girin. Hemen orda. Zaten başka ayar yok.
aynı kart evet dediğini yaptım oldu bi bozulma yok eskisi gibi.24 bit seçeneğini göremedim ama frekansı 44.1 yaptım oldu.
ve bunu kutladım hemen hard düzeyinde çaldım normalde expert fakat şarkı zor
-
Tuşları anasayfadaki bilgilere göre ayarladım olmadı arkadaşlar yardım edin! Gamepadle nasıl oynanır onu söyleyin bari... -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Tuşları anasayfadaki bilgilere göre ayarladım olmadı arkadaşlar yardım edin! Gamepadle nasıl oynanır onu söyleyin bari...
http://forum.donanimhaber.com/m_33500808/tm.htm -
Gamepadle oynanmıyormu ? -
Kariyer modunda şarkıya başladıktan 1 dakka sonra oyun kasmaya başlıyor ayarları düşürdüğüm halde bu sorunu aşamadım çözümü varsa yardımcı olabilirmisiniz ?? -
?????????? (= -
Ekran kartı belki yetersiz kalıyordur.
Yada ekran kartı driverini bir daha yükle + Direct X son sürümünü yükle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X