Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßoost

PC 'de değildir sorun.
    Ben de indirdim , bırak çalışmasını oyun kurulmuyor.

Zamunda sitesine yeni versiyonu düşmüş onu denemek lazım.
    Yukarıda belirttiğim gibi.

Benim dediğim de o zamundaya düşen yeni versiyonunu indirdim yüklemesi baya bir uzun sürdü ama açılmadı gene oyun. Repack olanı.
  • Allah Allah.

ya keşke piyasaya sürmeselerdi şu oyunu ya kaç kişi bu yüzden mağdur oldu.
  • Hadi turnuva murnuva yapalım.
  • Bak cidden herkes anlaşsın ona göre yükleyecem oyunu.

edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 1 Ağustos 2009; 18:33:07 >
  • oyuna 2.klavye tanıtmayı başaran oldu mu?
    logitech rumplepad var, xpadder ile kullanınca tam bateri olur gibi me geliyor
  • ben Gh3 te yeğen ile denemiştim , aynı anda 2 klavye ile oynamıştık falan aynı oyunu yönetiyorduk , yani diğer controller olarak görmüyor onu oyun.
  • Zamunda'dan indirdiğim sorunsuz çalışıyor 1 saattir başından kalkamadım, bide gitar olsa nolcak kimbilir
  • Repack olan 4.3 Gb lik olandan mı söz ediyorsun ?

Ona göre indirecem de.

Tuş ayarları falan nasıl , yapılabiliyor mu?
  • Yahu o ilk vitality mi ne sorunsuz çalışıyor bende.
    Canım ekran kartım benim.
  • obaa o zaman hemen indiriyoori.
  • merhaba arkadaşlar bende world tour yükledim ps3-pc uyumlu gitarda buldum kendime pc uyumlu olmasa bile world tour pcde görüo gitarı peki aerosmith ve legends of rock oyunlarındada ps3 uyumlu gitarları görüyomu??
  • denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuoluk

merhaba arkadaşlar bende world tour yükledim ps3-pc uyumlu gitarda buldum kendime pc uyumlu olmasa bile world tour pcde görüo gitarı peki aerosmith ve legends of rock oyunlarındada ps3 uyumlu gitarları görüyomu??

Pc görüyor ama oyun görmüyor Yoksa pcde de bitirmek isterdim gitarla artık klavyeyle oynuyorum Onlada expertte biraz kassam bile geçiyorum şarkıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 3 Ağustos 2009; 14:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: batuoluk

merhaba arkadaşlar bende world tour yükledim ps3-pc uyumlu gitarda buldum kendime pc uyumlu olmasa bile world tour pcde görüo gitarı peki aerosmith ve legends of rock oyunlarındada ps3 uyumlu gitarları görüyomu??

Pc görüyor ama oyun görmüyor Yoksa pcde de bitirmek isterdim gitarla artık klavyeyle oynuyorum Onlada expertte biraz kassam bile geçiyorum şarkıları

Xpadder denermisin program olarak...

Oyuda öyle bir nota düzeni var ki sormayın her parçadan 400.000 puan rahat çıkıyor

• Wt turnuvası yapalım Van Hallaen flan iddalıyım easy de kimse beni geçemez gh gitarı ile oynuyorum medium ve easy de kapışırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

Wt turnuvası yapalım Van Hallaen flan iddalıyım easy de kimse beni geçemez gh gitarı ile oynuyorum medium ve easy de kapışırım :D

Benide Beginner'da kimse geçemiyor her türlü kapışırım Beginner'da

• Ya hadi ciddi ciddi bir Guitar Hero 3 turnuvası yapalım bak şu an CD çantasından çıkartıyorum yüklemek için.
  • yükledim hatta şu an custom song yüklüyorum.
  • Ben de yüklüyorum guitar hero 3'ü şu an hadi bakalım, ßoost, istersen bire bir yapalım bir parçada. Çarşamba sabahından itibaren uzunca bir süre giremeyeceğimden turnuva olsa da katılabileceğimi sanmıyorum, bire bir olursa o da olur. Var mısın, yok musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 3 Ağustos 2009; 19:29:37 >
  • Varım efenim.

Hangi şarkı , malum online olmuyor.

Bi şarkıda expert olarak puan sıralaması yapalım seç beğen al.

[ Son Tier hariç ona göre ]
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.