Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlardan aktif etmeme rağmen optik çıkıştan Dolby Digital ses alamadım, alabilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

silip bir daha yükle.

denedim olmadı yahu
  • hiç olmadı format atarsın.

ben oyuna virüs bulaşmasın diye format attım sonra indirdim.
    DVD 'ye çektim ama oyun yüklenmiyor.

yüklemediğim iyi olmuş.

Gh3 oynamadıysan direk onu indirip oynamaya başla derim.
  • yok onu oynadım gereginden fazla ama bunuda baya merak ediyorum
  • World Tour değilde Metallica gelse daha iyi olurdu. ( Gh:Metallica sahibiyim ps3'de ama olsun Metallica World Tour'dan daha iyi bir oyun)
  • kesinlikle daha iyi.

hatta daha iyi demek az gelir.

kat kat üstünde bir oyun şarkı listesi az olmasına rağmen.
  • Birde benim merak ettiğim oyunu bugün yükleme şansım oldu ayarları falan yaptım %12 geldim 1 tane battle yaptım ama battle'da GH3 deki gibi bişey alıp adam çalarken onu sisteme sokma gibi şeyler yok ( mesela adamın zorluk seviyesini arttıyosun whammy'ye falan vuruyorsun ) Bunda o tarz şeyler yokmu yoksa ilerki battle'lardamı olacak?
  • öyle birşey maalesef yok.

sadece kim daha iyi çalarsa o kazanıyor , bu şekilde.
  • benim bi sorum olcak bu tuş config olayı için AspyrConfig.xml dosyasını pc de bulup notpad le acıp ordan yapılıo tamam anladım ama benım pc de AspyrConfig.xml yok onu yaratmam mı gerekıo yardm pls
  • gizli dosyalarda olabilir.

---------------------------------------------------------------
    baş sayfalarda sanırım biri upload yapmıştı o dosyayı.
  • Abi World tour'un en kötü şeyi; Setlistte Tokio Hotel ve Metallica olmasıdır. Tokio Hotel'e bakın Metallica'ya bakın. Ayıp olmuş Metallica'ya...Yemin ederim Tokio Hotel olunca Oyunu bidaha oynamayasım geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 30 Temmuz 2009; 20:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Abi World tour'un en kötü şeyi; Setlistte Tokio Hotel ve Metallica olmasıdır. Tokio Hotel'e bakın Metallica'ya bakın. Ayıp olmuş Metallica'ya...Yemin ederim Tokio Hotel olunca Oyunu bidaha oynamayasım geldi...

Hakkaten o ne ya,modifiyeli Doğan'a yakışır ama GH'ye yakışmaz.O kadar efsane grubun,insanın yanında peki Korn ve Linkin Park'ın işi ne
    Valla GH I ve GH II'de Freezepop'un şarkıları hoşuma gidiyordu. Onu koyabilirlerdi efsane değil ama çalması zor ve güzel oluyor

• Vokalleri yapmak için illa özel mikrofon mu lazım?Bi şekilde normal mik.le oynasak falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobar

Vokalleri yapmak için illa özel mikrofon mu lazım?Bi şekilde normal mik.le oynasak falan?

Singstar'ın mikrofonu da oluyor benim bildiğim.

@Online Manager

Gh'nin setlist yapıcıları kişilere vs bakmıyorlar... Büyük ihtimalle popülerliğe bakıyorlar... İnsanlar "Aaaaa Tokio Hotel varmış hemen almalıyımm" demeleri için... Ayrıca Hakketten, Linkin Park ne oluyor? Gitmişler oyuna en nefret ettiğim " sözde grupları " koymuşlar. Yakında Cinema Bizarre koyarlarsa şaşırmam... (Ezik grupları dinleyen arkadaşım var da bir tane ondan biliyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 30 Temmuz 2009; 22:08:38 >
  • Doğru demişsin , efsanelerle ezikler aynı oyunda toplanmış.
    Metallica , Ted Nugent , Zakk Wylde , Michael Jackson gibi efsanelerin yanında Tokio Hotel , LP , SOAD gibi kıçıkırık grupları koymak setlisti baştan aşağı lekelemiş.

Gözünü sevdiğimin GH : Metallica 'sı. ( Gerçi GH:M da da dandik şarkılar yok değil ama.... )
  • Her kitleye ulaşmak için o gruplar var sanırım.Görmezden gelin .Şu oyunda Placebo'yu çok görmek istiyorum ama, elin adamı Tokio Moteli koyar Placebo' yu koymaz.
  • Arkadaşlar bende başlamaya düşünüyorum, Cd'ciye baktım ne DVD'si nede CD'si var. Nerden bulabilirim, önerileriniz neler?
  • lp ye hakaret etmişsiniz sizi kınıyorum.

şaka bir yana bende 5-6 yıl önce dinlerdim. 5 yıl önce bir arkadaşa msn aç demiştim bana, bu adresle açmış. daha sonra ne nerde ve ne nick alırsam unutur oldum. sadece bunu unutmadan aklımda tutabiliyorum

bu arada bu oyunu gitarla oynamak şart. bursada olan arkadaşların mm şubesine gidip kurulan müthiş standda guitar hero metallica oynamasını tavsiye ederim. gitar bulabilsek çok iyi olacak ama worl tourdada dogru düzgün şarkı yok zaten pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Arkadaşlar bende başlamaya düşünüyorum, Cd'ciye baktım ne DVD'si nede CD'si var. Nerden bulabilirim, önerileriniz neler?

Türkiye'de şuan Gh: Metallica gitarlısı, World Tour tek gitarlısı/tek baterilisi ve Band kit var. Bu oyun tek cd le oynanmaz. Oynanışlık olarak değil, kolu mikrofon olarak görüyor

Çünkü ben bu oyuna 3 sene önce başladım, o zamanlar Gh3 yeni çıkmıştı ve Türkiye'de yoktu. (Gitar vs hiçbirşey yoktu o zamanlar daha World tour olmadığı için bateri ve mikrofon da yoktu.) Gh3 gelmişti Türkiye'ye capitol'den almıştım. (Hangi mağaza hatırlamıyorum ama büyük ihtimal d&r'dı.) Sadece 3 tane gelmişti ve tek gitar+oyun 300 tl'idi. Görünce nasıl sevindim ve şok oldum tahmin edemezsiniz. Ama bende ps2 vardı ve ne yazıkki o Ps3 içindi. Onun için Ps3 de aldım onla beraber. Ondan önce hep ps2 de kopya internetten indirip oynuyordum.(GH:Rocks the 80's ilk kopya aldığım oyundu, onu indirmedim. GH2,GH3 vs onları internetten indirdim.) Ve bildiğiniz gibi gitar olmadığı için ps2'nin koluyla oynuyordum. Koldada Expert'te oynarım ve sololarda kolda biraz daha iyiyimdir Ama Gh bir çakallık yaptı, zevkle birlikte oyuna birşey koydu. Daha önce dediğim gibi Ps3 kolu mikrofon olarak görüyordu ve "Lütfen Mikrofon adaptörünü takınız" gibi şeyler geliyordu. Adaptör olsa bile kol ses algılama özelliği yokki. O yüzden Gh:Aerosmith'den sonra artık oyun kolla oynanamaz hale geldi. Gitarı sadece Plastik gitarla oynanabilir hale geldi. (İnsanlar 200-300 tl verip gitar alsın diye olabilir.) O yüzden gitarsız sadece Gh:Aerosmith'e kadar oynayabilirsin. Gh: Metallica, World Tour vs de olmaz. Kısaca Bateri-Mikrofon'lu olan Gh'lerde kolla oynanamaz.

Sonuç olarak arkadaşım, alacaksan gitar+oyun al. Ya da tek gitar al, ps2'in varsa kopya al yada indir internetten dvd'ye bas, gitarı ona bağla, kopya olduğu için olurmu diye garanti vermiyorum ama çok özel basman lazım cd'ye, yoksa oyun çok takılıyor ve nota kaçıyor

Biraz uzun oldu ama... Not: Şu ana kadar en çok sevdiğim oyun Gh: 80's rock ve Gh:3'dür. Gh:Metallica'da en sevdiğim oyunlardandır ama, şu Allah belası Soad'ı koymasalardı daha iyi olurdu... Soad hariç Gh:Metallica'da en çok sevdiğim oyunlardandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 31 Temmuz 2009; 13:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

lp ye hakaret etmişsiniz sizi kınıyorum.

şaka bir yana bende 5-6 yıl önce dinlerdim. 5 yıl önce bir arkadaşa msn aç demiştim bana, bu adresle açmış. daha sonra ne nerde ve ne nick alırsam unutur oldum. sadece bunu unutmadan aklımda tutabiliyorum

bu arada bu oyunu gitarla oynamak şart. bursada olan arkadaşların mm şubesine gidip kurulan müthiş standda guitar hero metallica oynamasını tavsiye ederim. gitar bulabilsek çok iyi olacak ama worl tourdada dogru düzgün şarkı yok zaten pek.

hacı ben orda bayağı bi oynadım.

Şimdi GH Metallica koymuşlar PS3 'e.
    Arkadaş söyledi ama daha gitmedim.

Ya keşke 2 gitar koysalar valla buluşurduk ne güzel olurdu dimi ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.