Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

sağol , keşke şu ps2 gitarını pc ye bağlayabilsem.

Ps2'de nasıl GH oyunları ?
  • valla grafikler idare eder işte ama ses iyi.
  • Peki normal mikrofonlarının çalışmasının yolu var mı acaba
  • bence akla mantığa aykırı.

Sesi nasıl algılayacak ta puan verecek ki makina.
  • oyunu oynuyorum 2 gündür ama medium zorluğun tadı mı kaçmış ne..
    gh3'teki şarkılar ise bundakilerden gömlek gömlek üstün şarkılardı bence. şarkıları pek beğenmedim ya da gh3'teki şarkıları önceden de bildiğim için öyle geliyor olabilir.
    ayrıca bir kiss şarkısı da beklerdim, hatta gh metallica felan hikaye direk gh kiss oyunu yapılması daha iyi olurdu böyle 2 metre dil çıkaran gene simmons, yüce insan paul stanley, peter criss, ace frehley ya da bruce kulick felan çok mükemmel olurdu bence. orjinal makyajlar, sahne şovları felan iyice coştururdu valla. aspyr duy sesimi, derhal bi kiss oyunu yap adamı cinnete getirme, dolurmuşsun pohtan şarkıları world tour'un içine, oynanışı da maymun etmişsin. neyse oynamaya devam:))

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 29 Temmuz 2009; 18:01:06 >

• aynen dediğin gibi wy beş para etmez benim gözümde.
    GH Metallica tüm serinin en iyi oyunu bence.

şimdi GH Van Halen yapılacak haberin ola.
  • oo bayılırım van halen'a.. balanced albümü favorim.

long live rock n roll diyorum. ayrıca kiss istemekle kalmıyorum motörhead de istiyorum, whitesnake de istiyorum, ac dc de istiyorum. daha çok isterim gibi geliyor:D
  • Rock Band 'in AC/DC track pack 'i var zaten konsollar için.

Van Halen süper olacak ama bakalım Hard seviyesi yerine easy 'den başlamak zorunda kalacam mı ?
  • Jack mikrofonların çalışması akla mantığa aykırı değil, ki hali hazırda FoFiX'te gayet güzel çalışmakta.

O değil de, oynanmıyor oyun. Sürekli senkron bozuluyor.
  • Arkadşlar belki daha önce verilmiştir ama uzun süredir bakmıyorum foruma ve bunu buldum. Çok kolay ayarlayabilirsiniz tuşları. Aşağıda adrese girin istediğiniz gibi tuşları ayarlayın

http://keyconfig.com/

Oluşan dosyayı
    Windows Vista:
    C:\Users\name\AppData\Local\Aspyr\Guitar Hero World Tour

Windows XP:
    C:\Documents and Settings\name\Local Settings\Application Data\Aspyr\Guitar Hero World Tour atın. Tamamdır
  • Dikkat ettiniz mi bütün şarkıları 2'li düzen (1-2 1-3 gibi) notaların ve sadece strum'a abanmaya dayalı,aman ne çok eğlenceli
  • valla herkes böyle dedikçe iyi yüklemedim diye seviniyorum.
    DVD'de duruyor öylecene.
  • Arkadaşlar oyunu kurdum ama şarkılardaki sesler ekolu gibi garip bir şekilde çıkıyor. Nasıl çözebilirim acaba
  • keşke kurmasaydın.

valla bu oyun ne yapsa ne etse GH3 'ün eline su dökemez.
  • Arkadaşlar daha önce mutlaka sorulmuştur. Sayfaları dolaştım ama göremedim, özür dileyerek soruyorum: Klavyeyle oynanıyor mu?
  • heralde.

oynanıyor.
  • ses sorunu (senkron ve benzeri) yaşayan arkadaşlar, bilgisayarın ses kalitesini düşürmeyi denediniz mi?
    Ses ayarları 24bit, 96000 Hz iken ben de senkron ve cızırtı sorunu yaşıyordum ayarları 24bit,44100 Hz yapınca ses sorunu düzeldi bende...
    Bu arada oyunun optimizasyonu gerçekten berbat...
  • beyler iyi günler herkeze benim sorunum 1.oyun u kurdum AspyrConfig.xml dosyası olusmuyo yanı bulamıorum hadı bu hallettık diyelim 2. olarak oyun a giriyorum menu gozukmuo bunuda cozurum bı seklılde ama sarkı çalmaya gelincejavascript:void(AddText('')) olay notalar gelmiyo var çözüm bilen aynı sorunu yaşan
  • silip bir daha yükle.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.