Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Beyler Klavyeyi değiştiremiyorum ben konunun başındada denilen şeyi yapamadım çünkü öyle bir dosya yok.

gizli klasörleri açmayı unutma local settings gizli klasördür

Abicim Aplication Dataya giriyorum fakat local settings diye bir yer yok ya

önce local settingse, sonra application data'ya giriceksin. bu şekilde

C:\Documents and Settings\Kullanıcı adın\Local Settings\Application Data\Aspyr

• quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Ben bastıracam - Bursa'da inegöl çarşısı'nda t-shirt basan yer var , logo da hazır A4 te.
    Para lazım işte.

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

şu logoyu siyah t-shirt üstüne.

tabi daha büyük.

inegöl çarşısındaki metal shopumu diyorsun hocam? bende baskı yaptırmıştım orda ama biraz pahalı bence.

• @linkin_park20

evet orayı diyorum.
    sanırım istediğin logo + siyah t-shirt 20 TL 'di.
    Öyle hatırlıyorum ama başka bastırılacak yer yokki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler Klavyeyi değiştiremiyorum ben konunun başındada denilen şeyi yapamadım çünkü öyle bir dosya yok.

gizli klasörleri açmayı unutma local settings gizli klasördür

Abicim Aplication Dataya giriyorum fakat local settings diye bir yer yok ya

önce local settingse, sonra application data'ya giriceksin. bu şekilde

C:\Documents and Settings\Kullanıcı adın\Local Settings\Application Data\Aspyr

Çok teşekkür ettim Mariton. Şimdi beni bekle World Tour

• quote:

Orijinalden alıntı: xstaticx

quote:

şu sorunu yaşayan var mı ? seyircilerin üzerinde matrixteki gibi garip görüntü oluşuyor. ekran kartı 9800gt, son driver yüklü bütün ayarlar açık herhangi bir kasma yok

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

Aynı şekilde bu sorunu bende yaşıyorum. Çözümü mümkünmüdür?

Bende de aynısı oldu benim sorunum şu şekilde çözüldü:
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Aspyr\Guitar Hero World Tour Buradaki AspyrConfig.xml 'i notepad ile açın, <s id="Options.Crowd">1</s> buradaki 1 değerini 2 yapıp kaydedin, bende işe yaradı.

• Arkadaşlar elinde orjinal AspyrConfig.xml dosyası olan varsa upload edip linkini yollayabilir mi? Acil lazım.
  • Zaten oyunu kurunca yukarıda belirtilen konumda o dosyanın oluşması gerek.
  • quote:

Zaten oyunu kurunca yukarıda belirtilen konumda o dosyanın oluşması gerek.

Zaten var, onu biliyorum, bir şey deniyordum da o yüzden ihtiyacım vardı, gerek de kalmadı zaten.
  • quote:

@linkin_park20

evet orayı diyorum.
    sanırım istediğin logo + siyah t-shirt 20 TL 'di.
    Öyle hatırlıyorum ama başka bastırılacak yer yokki.

hocam ben orada satılan tshirtlerden aldım ve bastırdım. sana tavsiyem t shirtü kesinlikle dışarıdan alman. çok kalitesiz bir kumaştan ve çarşıda rahatlıkla 2-3 tlye alabilecegin bir mal. baskı fena degil. bir arkadaşımla beraber yaptırmıştık aynı baskıdan. o t-shirt ü kendisi getirdi. ben metal shoptan aldım. aldıgıma çok pişman oldum ama.
  • ama siyah olması lazım.

Çarşıda düz siyah t-shirt nerede bulabirimi ki ?
  • Arkadaşlar, Guitar Hero world tour'un açılmama probleminin çözümünü bulan var mı, lütfen yardım edin. Format attım, yeniden indirdim oyunu, farklı crackler denedim, olmadı yine olmadı. Çok moral bozucu bir durum. :(:(
  • Onu bırak ben oyuna virüs bulaşmasın diye format attım , daha sonra indirdim.
    Fakat oyun yüklenmiyor çok ağır.
  • Az Önce şaşırtıcı bir şekilde çalıştırdım oyunu. Önce uyumluluk modundaki tüm tickleri işaretleyerek başlattım oyunu, açılmadı. Sonra hepsini kaldırıp tamam deyip çıktıktan sonra yeniden denedim açmayı ve açıldı. Hala inanamıyorum...

Sanırım şanslı bir anıma denk gelmişim. Config dosyasını değiştirdim, girmemeye başladı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 28 Temmuz 2009; 16:04:11 >
  • quote:

Çok teşekkür ettim Mariton. Şimdi beni bekle World Tour

rica ederim iyi oyunlar, maniton bu arada

quote:

Orijinalden alıntı: murtuk
    Bende de aynısı oldu benim sorunum şu şekilde çözüldü:
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Aspyr\Guitar Hero World Tour Buradaki AspyrConfig.xml 'i notepad ile açın, <s id="Options.Crowd">1</s> buradaki 1 değerini 2 yapıp kaydedin, bende işe yaradı.

çok sağol sorun çözüldü adam gibi görüyorum artık önümü

• Ben de oyunu açmayı başardım, ancak mikrofon takılı olmasına rağmen yok görüyor. Mikrofonu nasıl tanıtabilirim oyuna?
  • usb mikrofon mu , daha doğrusu oyunun orjinal mikrofonu mu ?
  • Gitar alıcıları takılıyken oyunu çalıştıramayanlara:*

1- Bir adet Hex düzenleyebilen program edinin. Mesela şu:http://www.bpsoft.com/

2- Kurup çalıştırdığınız programla "GHWT.exe" dosyasını açın. (ViTALiTY'nin exe'si)

3- Şu satırı bulun: "9C A2 00 51 FF 15 30 33 A0 00 83 C4 0C 85 C0 74 1A"

4- Sondaki "1A" yerine "4E" yazın. Yani satır şu hale gelsin: "9C A2 00 51 FF 15 30 33 A0 00 83 C4 0C 85 C0 74 4E"

5- Değiştirdiğiniz dosyayı kaydedip çıkın. Oyunu açın.

Oyun çalıştırabilirseniz, jack mikrofonların çalışmasının da bir yolunu bulun.

* Frets On Fire forumlarından alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzeban -- 28 Temmuz 2009; 22:08:35 >

• sağol , keşke şu ps2 gitarını pc ye bağlayabilsem.
  • quote:

sağol , keşke şu ps2 gitarını pc ye bağlayabilsem.

ps2 kollarını ps3 e çeviren aparatla usb olarak denedin mi ? düz mantık çünkü ps3 gitarı oluyor. tabi ps2 to ps3 converterler guitar içinde kullanılıyormu bilmiyorum ama sanırım olur bu şekilde.
  • quote:

usb mikrofon mu , daha doğrusu oyunun orjinal mikrofonu mu ?

Jack mikrofonu, oyunun orjinal mikrofonu da değil. Çalışmaması normal sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.