Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

legends of the rocktaki şarkılar daha iyiydi

Kesinlikle katılıyorum, 84 parçalık oyunda Hotel California,Trapped Under Ice,BYOB,Pull Me Under
    Zaten oyun çok kolay GH III'e göre

aranızda kaçınız para verip lisanslı bi şekilde oyunu aldı merak ediyorum.

(eğer şimdi yazdıgım şey sizi kapsamıyorsa üzerinize alınmayın). verdiği tek zahmet 2 gün bekleyerek oyunu internetten indirmek olan insanlar oyundan zevk alamayınca eleştirmeye başlıyorlar. hiç düşünüyorlar mı acaba bu oyun neden ps2-3 xbox wii den neredeyse 1 sene sonra çıkıyor pcye diye. tamam türkiyede orjinal oyun fiyatları yüksek. eyvallah. ama bari para vermediğiniz şeylerden de o dogrultuda beklentileriniz olsun canım. unutulmasın ucuz etin yahnisi yavan olur.

ve de guitar hero 3 legends of rock daki şarkılar güzelse onu oynamaya devam edersiniz olur biter. illa world tour oynamak zorunda degil kimse.

ayrıca bir dip not:
    guitar hero 3 de ps3 gitarı kullanmak istiyorsanız oyunu 1.3 yamasını kurarak oynayın. direk görüyor gitarı programa falan ihtiyac yok. world tour da herhangi bir patch e ihtiyac yok direk görüyor gitar, davul, mikrofon gibi ekipmanları.

orjinal alınca ne oluyor ?Şarkıların kalitesi mi artıyor ?Zaten legends of the rocku oynamaya devam ediyorum.

orjinal almayan arkadaşlarımızın eleştri yapmaya maalesef hakkı olmuyor arkadaşım. anca buralarda konuşuyorlar ilginç ilginç.

• @Cyless
    Sus bi la

Beyler bende GH I-II-80's Oyunlarının orjinal customları var. (Nota düzeni aynı yani)
    En güzel liste bence GH II'nin Free Bird-Jordan v.s harika
  • Ya arkadaşalar vistada hata raporu veriyor yav
  • indirdim şimdi kuruyorum bakalım nasılmış. Neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum, video falan izlemedim hiç oyunla alakalı :) sürpriz olacak benim için
  • bak sıralayım tüm seriyi

GH Metallica (şarkı list. az ama gene de en iyi oyun) > GHIII > GH80s > GH Smash Hits > GH I > GHII > GH Aerosmith > GH World Tour
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

bak sıralayım tüm seriyi

GH Metallica (şarkı list. az ama gene de en iyi oyun) > GHIII > GH80s > GH Smash Hits > GH I > GHII > GH Aerosmith > GH World Tour

hocam ben çözemedim kontrolleri :) practice kısmında biraz alıştırma yapıyım dedim, yuvalak şeyler gelirken yerlerine basıyorum, mesela en sağdaki yeşili ENTER kontrol ediyor ona basıyorum işlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas165

quote:

bak sıralayım tüm seriyi

hocam ben çözemedim kontrolleri :) practice kısmında biraz alıştırma yapıyım dedim, yuvalak şeyler gelirken yerlerine basıyorum, mesela en sağdaki yeşili ENTER kontrol ediyor ona basıyorum işlemiyor.

Penayla vuruyormusunuz?
    Mause un sol tuşunada basmanız gerek aynı anda.Yada pena hangi tuşa atanmışsa.

• Arkadaşın dediği gibi aynı anda pena tuşuna basman gerek.
    Pena yani strum tuşunu sağ enter tuşuna atarsan daha rahat edersin.
  • Bu oyunun t-shirt'ü falan varmıdır ? almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

Bu oyunun t-shirt'ü falan varmıdır ? almak lazım

Türkiye'de bulmak zor olabilir ama Amazon vs. sitelerden getirtebilirsiniz.

Örnek olarak:

• quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

quote:

Orijinalden alıntı: legolas165

quote:

bak sıralayım tüm seriyi

Penayla vuruyormusunuz?
    Mause un sol tuşunada basmanız gerek aynı anda.Yada pena hangi tuşa atanmışsa.

teşekkürler deniycem hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

@Cyless
    Sus bi la

Beyler bende GH I-II-80's Oyunlarının orjinal customları var. (Nota düzeni aynı yani)
    En güzel liste bence GH II'nin Free Bird-Jordan v.s harika

hitap ediş tarzınız için yeterli seviyede samimi değiliz. tavrınızı düzeltmenizi öneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

Bu oyunun t-shirt'ü falan varmıdır ? almak lazım

Türkiye'de bulmak zor olabilir ama Amazon vs. sitelerden getirtebilirsiniz.

Örnek olarak:

Şekilmiş güzel durur. Ama fiyat kim bilir kaç işte

• arkadşalar ses sorunu bende var. herşey normal oyuna giriyorum biraz gitar çalmaya başladıktan sonra ses birden cızırtılanıyor ve bazı ara videolarda ses yarım yarım geliyor. ama en çok sesin cızırtısı sinirimi bozuyor ve bu cızırtı esansında hafif seknron kayması oluyor. bunun nedeni ne olaiblir ? acaba prototytaki cırızırtı gibi birşey olaiblir mi ? burdaki çözümleri ugyulasak mı bu sorunu çözen varmı ?

Prototeype ses sorunu başlıgı

http://forum.donanimhaber.com/m_30631180/mpage_9/key_/tm.htm
  • Ben bastıracam - Bursa'da inegöl çarşısı'nda t-shirt basan yer var , logo da hazır A4 te.
    Para lazım işte.

şu logoyu siyah t-shirt üstüne.

tabi daha büyük.
  • @runaway_91

$16.02 fiyatı var Amazon'da.
  • Seninkisi de fena olmaz aslnda. Ama diğer tshirtte arka plandaki kırmızı desen ayrı bi hava katıyo
  • quote:

@runaway_91

$16.02 fiyatı var Amazon'da.

Teşekkür ederim araştırmışsın 25 TL gibi bi rakama denk geliyo galba. Almayı düşünücem
  • ben ps3 les paul gitar kontrolörlerini hala çalıştıramadım. halihazırda oyunu les paul'le oynayabilen var mı?
  • evet ps3 gitarıyla oynuyorum.

oyunda kariyer modunda 2 farklı kullanıcı açabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.