Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

Vitality sürümünü indirdim.Herşey çok iyi fakat ses delirtti beni.Sanki hoparlörüm patlamış gibi ses çıkıyor arada düzeliyor fakat tekrar bozuluyor nedenini anlayamadım.Çızırtılı ve boğuk bir ses çıkıyor.Sürümden mi kaynaklanıyor nedendir sizce ?

Aynı sorun bendede var arkadaşlar ses sapıtıyor cızırdıyo gidip gidip geliyor ve bu şekilde oyundan hiç zevk almıyorsunuz.

Varmı bunu çözmenin bir yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fugitive

Oyundaki şarkıların geneli hiç hoşuma gitmedi, insanın çalası gelmiyor.

Yok artık demek istiyorum. Daha ne olsun
  • Benim son iki guitar heroda bir değişiklik gözüme çarptı.Çaldığımız gitar önplanda değil.önplanda derken sesi daha fazla çıkmıyor diğerleriyle aynı.Audio ayarınlada bir ilgisi yok bunun.Buda atmosferi bozuyor sinir oldum yemin ederim.gh 3 te böyle değil.hayvan gibi ses çıkıyor..Acaba ghdemi pcye karşı oldu artık?
    Bilmem dikkat ettinizmi hakikaten gh 3 çok çok farklı..şuan world touru oynuyorum zevk falan almadım.bir tek character yaratma hakikaten güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 21 Temmuz 2009; 11:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcorden

quote:

Orjinalden alıntı: burakkar

Vitality sürümünü indirdim.Herşey çok iyi fakat ses delirtti beni.Sanki hoparlörüm patlamış gibi ses çıkıyor arada düzeliyor fakat tekrar bozuluyor nedenini anlayamadım.Çızırtılı ve boğuk bir ses çıkıyor.Sürümden mi kaynaklanıyor nedendir sizce ?

Bende aynı sürümü indirdim TL'de ki aynı sorun var... Eskiden GH3:LOR'da da içine save dosyası attığımda da aynı sorunu veriyordu format attıktan sonra yüklüyordum düzeliyordu, ama bi çözümü varsa bilen söylesin lütfen, hala GH3 yüklü olduğu için mi acaba dosyaları falan çakışıyor olabilir mi?

sizin sorununuz buyuk ihtimalle grafikleri aşırı açtığınızdan dolayı pcde kasma oluyor ses bozuk cıkıyor. benim tahminim bu düşürüp deneyin bir de.

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty_serdar

Peki arkadaşlar PS3 gitarları falan neredeyse her yerde bitmiş nerden tedarik edebiliriz sıfır olarak

şu anda gittigidiyor üzerinden satılan gitarlar var. media markt teknosa bimeks aral gibi yerlerde maalesef stoklar erimiş. biraz beklemeni tavsiye ederim. gittigidiyor da gitarlar iki katı neredeyse.
    quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Benim son iki guitar heroda bir değişiklik gözüme çarptı.Çaldığımız gitar önplanda değil.önplanda derken sesi daha fazla çıkmıyor diğerleriyle aynı.Audio ayarınlada bir ilgisi yok bunun.Buda atmosferi bozuyor sinir oldum yemin ederim.gh 3 te böyle değil.hayvan gibi ses çıkıyor..Acaba ghdemi pcye karşı oldu artık?
    Bilmem dikkat ettinizmi hakikaten gh 3 çok çok farklı..şuan world touru oynuyorum zevk falan almadım.bir tek character yaratma hakikaten güzel olmuş.

bence ses ayarlarından gitarı açmalısın. oyunu sildin attın ya :D

• quote:

Benim son iki guitar heroda bir değişiklik gözüme çarptı.Çaldığımız gitar önplanda değil.önplanda derken sesi daha fazla çıkmıyor diğerleriyle aynı.Audio ayarınlada bir ilgisi yok bunun.Buda atmosferi bozuyor sinir oldum yemin ederim.gh 3 te böyle değil.hayvan gibi ses çıkıyor..Acaba ghdemi pcye karşı oldu artık?

bunu bende fark ettim ama meğersem oyun 5+1 e göre calışıyormuş gitarın sesi diğer enstrumanlarla aynı cıkarken center ı actığım zaman sadece gitarın sesini alıyorum bir dene istersen.
  • quote:

Niye gitar sesi fazla çıksın ki?Oyun artık sadece gitar oyunu değil,grup oyunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyLess

quote:

quote:

Bende aynı sürümü indirdim TL'de ki aynı sorun var... Eskiden GH3:LOR'da da içine save dosyası attığımda da aynı sorunu veriyordu format attıktan sonra yüklüyordum düzeliyordu, ama bi çözümü varsa bilen söylesin lütfen, hala GH3 yüklü olduğu için mi acaba dosyaları falan çakışıyor olabilir mi?

sizin sorununuz buyuk ihtimalle grafikleri aşırı açtığınızdan dolayı pcde kasma oluyor ses bozuk cıkıyor. benim tahminim bu düşürüp deneyin bir de.

Cevap için teşekkürler, ama alakası yok bilgisayarım eski değil yeni topladım q6600 ve 4870 var optimizasyon kötü olabilir mi ? veya indirdiğimiz sürümle alakalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 22 Temmuz 2009; 0:50:17 >

• GİTAR İSTEYEN VE BULAMAYAN ARKADAŞLAR BUNA Bİ GÖZ ATIN DERİM :))

http://irmaktoysland.com/product_info.php?products_id=471
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

Niye gitar sesi fazla çıksın ki?Oyun artık sadece gitar oyunu değil,grup oyunu...

Ben ondan bahsetmiyorum.Sanki drum çalsam ondada aynı şey olmayacak.Çaldığımız aletin sesinin daha ön planda olması lazımki çaldığımızı hissedelim.Ben daha çaldığımı hissedemedim doğrusu.star powere basınca bile zar zor çok az artıyor.bassın sesi daha fazla çıkıyor bassla çalıyorum gene aynı şey.

• quote:

quote:

quote:

Ben ondan bahsetmiyorum.Sanki drum çalsam ondada aynı şey olmayacak.Çaldığımız aletin sesinin daha ön planda olması lazımki çaldığımızı hissedelim.Ben daha çaldığımı hissedemedim doğrusu.star powere basınca bile zar zor çok az artıyor.bassın sesi daha fazla çıkıyor bassla çalıyorum gene aynı şey.

Gh3'te de farklı bir durum yok.Training'de çalmıyorsan tabi.Ben bir fark göremedim.Ayrıca Options bölümünden diğer enstrumanların sesini kısabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

quote:

quote:

quote:

Gh3'te de farklı bir durum yok.Training'de çalmıyorsan tabi.Ben bir fark göremedim.Ayrıca Options bölümünden diğer enstrumanların sesini kısabiliyorsun.

Yapmayın hocam çok olmasada belli yine ama ben aerosmithteki hissedişi daha bulamadım metallica gelirse PCye orada görürrüm sanırım ama yinede zevkli ayrıca kendi karekterini yapılandırmak fln daha hoş olmuş.

Bu arada kent - vinternoll2 expertte çok hoşuma gitti

• Anlamak istemiyorsunuz heralde beyler.Biraz dikkatli okusanız keşke.Audio ayarıyla ilgisi YOK diyorum.Ve bu gayet açık hissediliyor.Çıkmıyor işte ses.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler, ama alakası yok bilgisayarım eski değil yeni topladım q6600 ve 4870 var optimizasyon kötü olabilir mi ? veya indirdiğimiz sürümle alakalı ?

ekran ve ses kartı güncellemelerini yapıp deneyin bir de bakalım değişiklik olacak mı. benim aklıma başka birşey gelmiyor. işlemciniz benimkiyle aynı ekran kartım 8800 gt gerçi ekran kartından bişey cıkacagını sanmıyorum. geriye dedigim gibi sürücü güncellemesi olmadı ilac değişimi kalıyor. bir deneyin aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa onlar da aramasın cevabı ayrıyetten :D

• quote:

Anlamak istemiyorsunuz heralde beyler.Biraz dikkatli okusanız keşke.Audio ayarıyla ilgisi YOK diyorum.Ve bu gayet açık hissediliyor.Çıkmıyor işte ses.

Tamam yahu anlayamamam normal çünkü düzgün ses çıkmıyor oyundan yukarıda belirtmiştim problemi.
  • PS3 gitarlarım tak çalıştır olarak çalıştı.Süper oldu bu.
  • legends of the rocktaki şarkılar daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

legends of the rocktaki şarkılar daha iyiydi

Kesinlikle katılıyorum, 84 parçalık oyunda Hotel California,Trapped Under Ice,BYOB,Pull Me Under
    Zaten oyun çok kolay GH III'e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Kesinlikle katılıyorum, 84 parçalık oyunda Hotel California,Trapped Under Ice,BYOB,Pull Me Under

aranızda kaçınız para verip lisanslı bi şekilde oyunu aldı merak ediyorum.

(eğer şimdi yazdıgım şey sizi kapsamıyorsa üzerinize alınmayın). verdiği tek zahmet 2 gün bekleyerek oyunu internetten indirmek olan insanlar oyundan zevk alamayınca eleştirmeye başlıyorlar. hiç düşünüyorlar mı acaba bu oyun neden ps2-3 xbox wii den neredeyse 1 sene sonra çıkıyor pcye diye. tamam türkiyede orjinal oyun fiyatları yüksek. eyvallah. ama bari para vermediğiniz şeylerden de o dogrultuda beklentileriniz olsun canım. unutulmasın ucuz etin yahnisi yavan olur.

ve de guitar hero 3 legends of rock daki şarkılar güzelse onu oynamaya devam edersiniz olur biter. illa world tour oynamak zorunda degil kimse.

ayrıca bir dip not:
    guitar hero 3 de ps3 gitarı kullanmak istiyorsanız oyunu 1.3 yamasını kurarak oynayın. direk görüyor gitarı programa falan ihtiyac yok. world tour da herhangi bir patch e ihtiyac yok direk görüyor gitar, davul, mikrofon gibi ekipmanları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

aranızda kaçınız para verip lisanslı bi şekilde oyunu aldı merak ediyorum.

(eğer şimdi yazdıgım şey sizi kapsamıyorsa üzerinize alınmayın). verdiği tek zahmet 2 gün bekleyerek oyunu internetten indirmek olan insanlar oyundan zevk alamayınca eleştirmeye başlıyorlar. hiç düşünüyorlar mı acaba bu oyun neden ps2-3 xbox wii den neredeyse 1 sene sonra çıkıyor pcye diye. tamam türkiyede orjinal oyun fiyatları yüksek. eyvallah. ama bari para vermediğiniz şeylerden de o dogrultuda beklentileriniz olsun canım. unutulmasın ucuz etin yahnisi yavan olur.

ve de guitar hero 3 legends of rock daki şarkılar güzelse onu oynamaya devam edersiniz olur biter. illa world tour oynamak zorunda degil kimse.

ayrıca bir dip not:
    guitar hero 3 de ps3 gitarı kullanmak istiyorsanız oyunu 1.3 yamasını kurarak oynayın. direk görüyor gitarı programa falan ihtiyac yok. world tour da herhangi bir patch e ihtiyac yok direk görüyor gitar, davul, mikrofon gibi ekipmanları.

orjinal alınca ne oluyor ?Şarkıların kalitesi mi artıyor ?Zaten legends of the rocku oynamaya devam ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.