Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sendeki ghwt. exe'yi yollayabilir misin, bir de oradan deneyelim?

Kontroller için kodlar verilmişti yukarda oradan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 19 Temmuz 2009; 12:26:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

vitality sürümü bozuk çıktı napcaz bi fix bulan varmi aranizda

bende de bozuk çıktı normal kurdum yükledim oyun hiç açılmıyo crackledim pc de sistemde sorun yok ama çalışmıyo lanet şey.. fix mix çıksa bari :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: sozcelykk

quote:

Orjinalden alıntı: muratNFS

vitality sürümü bozuk çıktı napcaz bi fix bulan varmi aranizda

bende de bozuk çıktı normal kurdum yükledim oyun hiç açılmıyo crackledim pc de sistemde sorun yok ama çalışmıyo lanet şey.. fix mix çıksa bari :S

Bende de bozuk. Crack de fayda etmiyor...
  • Arkadaşlar selamlar, güzel günler...

Bir arkadaşımız yukarıda "PS3'ün tüm eklentileri PC'de çalışıyor" yazmış. Bu doğrumudur? Şimdi ben davul seti satın alsam PC'ye bağlayıp oynayabilirmiyim? Elimde patlamasından korkuyorumda. :) Teşekkürler.
  • ya bu nedir hala yükleyemedim.

sweethomealaba.rhsdegasfasdf garip bi hata veriyor yüklerken DVD 'den.
    indirip DVD ye çektim.

retry diye diye hala dolmadı lanet olası.
  • Kontrolleri istediğim gibi yapabildim. Üstte tuşların kodlarını veren arkadaşa çok teşekkür ederim.

Benim exe yi upload ediyorum bekleyin biraz.

Bu arada star power tuşu hangisi? config dosyasında görünmüyor o tuşu nasıl ayarlayacağız? birde kick ne işe yarıyor?

Exe yi isteyen pm atsın neticede illegal paylaşım yapmak yasak ulu orta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 19 Temmuz 2009; 13:54:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Kontrolleri istediğim gibi yapabildim. Üstte tuşların kodlarını veren arkadaşa çok teşekkür ederim.

Benim exe yi upload ediyorum bekleyin biraz.

Bu arada star power tuşu hangisi? config dosyasında görünmüyor o tuşu nasıl ayarlayacağız? birde kick ne işe yarıyor?

Exe yi isteyen pm atsın neticede illegal paylaşım yapmak yasak ulu orta.

pm atamıyorum bana atabilir misin exe yi ?
  • Sanırım sorun cracklerde değil windowsta, ben o cracki yaptıktan sonra bir tane dll'nin eksik olduğunu gördüm windowsta. Şimdi birşeyler yapmaya çalışıyorum, bakalım çalıştırabilecek miyim.. Şeytan diyor geç Vista'ya
  • yHA BEYLER YARDIM EDİN,BATERİ ÇALAMIYORUM. Bateri(drums)'a girince tuş kombinizasyonu gitarla aynı olmuyo.. Ve çalamıyorum.. Hangi tuşla çalındığınıda bilmiyorum. Lütfen ayrdım edin..
  • kurmaktan vazgeçtim kurmayacam lanet olsun....

• içerik bu. acaba hangi dll eksik. oyunu başlat dediğimde hiç iplemiyo exe. hiçbi değişiklik olmuyo yani..
  • Windows, system 32'deki fmodex.dll eksikti sanırım, onu kurdum, giriş noktası bulunamadı hatası verdi. Başka bir crac.k yükledim, onda da aynı giriş noıktası bulunamadı hatasını verdi. Bo gidişle vista'yı yükleyeceğim. Hem DirectX 10 var...

Düzenleme: aynı klasörde de aynı isimli dosya varmış boşu boşuna ayarlarıyla oynamışım... :(

Düzenleme 2: Sistem geri yüklemesi yaptım, oyunu yeniden kurdum, sero'nun yolladığı cracki yaptım yine olmadı.. bir arkadaşta deneyeceğim mecbur, onda da olmazsa %100 çalışan bir taneden indireceğim. Bu ne ya :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 19 Temmuz 2009; 15:37:45 >
  • oyunda bi sorun var bazı sistemlerde bişey engelliyor tamamamen kötü port edilmiş bi oyun olmasından kaynaklanıyo bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: digichaos

oyunda bi sorun var bazı sistemlerde bişey engelliyor tamamamen kötü port edilmiş bi oyun olmasından kaynaklanıyo bence

tamamen oyundan kaynaklı bi sıkıntı var bence de evet.. vitality bence etmiş oyuna. keşke reloaded çıkarsaydı :S
  • ViTALiTY'yle falan alakası yoktur. Öyle birşey olsa diğer gruplar PROPER yayınlar zaten hemen. Sorun tamamen üreticide.
  • Hala 2 kişi oynanmıyor değil mi oyun ? Gamepad'i hep mikrofon olarak görüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emseth

Arkadaşlar selamlar, güzel günler...

Bir arkadaşımız yukarıda "PS3'ün tüm eklentileri PC'de çalışıyor" yazmış. Bu doğrumudur? Şimdi ben davul seti satın alsam PC'ye bağlayıp oynayabilirmiyim? Elimde patlamasından korkuyorumda. :) Teşekkürler.

Oynayabilirsin.Ben de sırf pc sürümü için aldım davulu,Eğer guitar hero şarkılarından sıkılırsan da frets on fire ın fofix modunu oynayabilirsin bir sürü davul şarkısı var.
  • napcaz oyun açilmiyor
  • quote:

Always Slide : Şarkıların bazı bölümlerindeki tuşları basılı tutarak yaptığımız yerlerle ilgili galiba.Kusura bakmayın onu anlayamadım.
    YEŞİL , YEŞİL , KIRMIZI , KIRMIZI , SARI , KIRMIZI , SARI , MAVİ

İşte bu!
    Oyunda ki tek sevmediğim şey buydu!
    Bu arada oyunun %68'indeyim hâla Surfing With The Alien yok. Hadi bakalım.
    Bu arada Jimi Hendrix Geldi ama satın alınmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Always Slide : Şarkıların bazı bölümlerindeki tuşları basılı tutarak yaptığımız yerlerle ilgili galiba.Kusura bakmayın onu anlayamadım.
    YEŞİL , YEŞİL , KIRMIZI , KIRMIZI , SARI , KIRMIZI , SARI , MAVİ

İşte bu!
    Oyunda ki tek sevmediğim şey buydu!
    Bu arada oyunun %68'indeyim hâla Surfing With The Alien yok. Hadi bakalım.
    Bu arada Jimi Hendrix Geldi ama satın alınmıyor.

Bu ne ya açıklaybilirmi birisi ?
    Beyaz notaları eski GH kurallarına mı çeviriyor ?
    Carrier modda geçerli mi ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.