Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençlik yok mu tek pc de 2 yada 3 kişi oynayabilen?
  • MİKROFONU GÖRMÜYOR!

yardım edin mikrofon takılı ve düzgün bi şekilde çalışıyor ama oyun görmüyor pls connect falan diyor

illa ona göre mikrofon mu alcaz ya
  • Arkadaşlar tuşları bir türlü ayarlayamadım gh 3 den baktım arkadaşın vermiş olduğu numaraların karşılığından da yaptım herşey doğru yaptım ama yeşil sarı falan onları F1 den F5e kadar dizdim start =numenter yaptım whammy =num- yaptım power =num+ yaptım ama numentera basınca menü açılıyo diğerleride çalışmıyo yeşil tuşları falan yaptım onlar çalışıyo sadece enter ve power falan onlar çalışmıyo nasıl yapıcam bunları bi yardım eder misiniz
  • Bende de 2 tane PS3 GHIII gitarı var fakat gitarın kablosuz vericileri takılı iken oyun çalışmıyor. Çıkarıp çalıştırıyorum, oyun içinde taktığımda da direkt kapanıyor, masaüstüne atıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekzeban

Bende de 2 tane PS3 GHIII gitarı var fakat gitarın kablosuz vericileri takılı iken oyun çalışmıyor. Çıkarıp çalıştırıyorum, oyun içinde taktığımda da direkt kapanıyor, masaüstüne atıyor.

Daha önce belirtim banada aynısı olmuştu.

quote:

Öncelikle oyuna, PC ye gitar bağlı iken mi girmeye çalışıyorsunuz. Bana da olmuştu gitarı taktığım zaman oyuna girmiyordu. Meğer başka bir usb girişinde olan bluetooth engel oluyormuş onu çıkarınca girebildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

Daha önce belirtim banada aynısı olmuştu.

quote:

Öncelikle oyuna, PC ye gitar bağlı iken mi girmeye çalışıyorsunuz. Bana da olmuştu gitarı taktığım zaman oyuna girmiyordu. Meğer başka bir usb girişinde olan bluetooth engel oluyormuş onu çıkarınca girebildim.

yok bende hiçbir şey takılı değil. sizin yazdıklarınızdan hareketle notebook'un dahili bluetooth'unu da kapatıp denedim fakat yine olmadı.

sizdeki de mi "legends of rock" gitarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzeban -- 19 Temmuz 2009; 0:19:06 >
  • İnternette satılan ps3 , Xbox 360 mikrofonları pc de çalışır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilmert

İnternette satılan ps3 , Xbox 360 mikrofonları pc de çalışır mı?

PS3 e ait olan tüm eklentiler PC de de çalışıyor.

@yekzeban

World Tour gitarı var bende.
  • quote:

Oyunun readme'sinde tüm ps3 enstrümanlarının(mikrofon dahil) pc'de çalışacağı yazıyor.xbox 360 enstrümanları hakkında bilgi yok.Ben ps3 davulunu bilgisayar arızalı olduğundan eski bilgisayarımda denedim çalıştı ama sarı zili algılamasında bir problem var gibi,ortasına vurmadıkça veya çok sert bir şekilde vurmadıkça algılamıyor.Aynı davulla frets on fire oynuyorum onda hiç bir problem yok.Oyunla birlikte kurulan drum tuning kiti denedim ama ayarlamayı beceremedim.Sensitivity'yi artırıp save deyip çıkıyorum sonraki girişimde yine eskisine dönüyor.

• ben legends of rock gitarlarını laptopumda oyunla beraber çalıştıramadım. oyunu gitarla oynayan arkadaşlar hangi gitar kontrolüyle oynadıklarını yazarsa iyi olur. sorun bilgisayarda mı yoksa oyunda mı öğrenmiş oluruz.
  • oyuna girince ps tuşuna basınca aktif oluyor gitar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RadagasT_

quote:

Oyunun readme'sinde tüm ps3 enstrümanlarının(mikrofon dahil) pc'de çalışacağı yazıyor.xbox 360 enstrümanları hakkında bilgi yok.Ben ps3 davulunu bilgisayar arızalı olduğundan eski bilgisayarımda denedim çalıştı ama sarı zili algılamasında bir problem var gibi,ortasına vurmadıkça veya çok sert bir şekilde vurmadıkça algılamıyor.Aynı davulla frets on fire oynuyorum onda hiç bir problem yok.Oyunla birlikte kurulan drum tuning kiti denedim ama ayarlamayı beceremedim.Sensitivity'yi artırıp save deyip çıkıyorum sonraki girişimde yine eskisine dönüyor.

İnternette satılan mikrofonların galiba hepsi PS3,xbox,wii uyumlu.Eğer wireless'lı olanı falan varsa bilmiyorum.
    Ben oyunun mikrofonunu almayı düşünüyorum ama sadece söylediğim sözün uzunluğunu mu algılıyor?Eğer öyleyse verdiği zevk çok azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilmert -- 19 Temmuz 2009; 2:39:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

oyuna girince ps tuşuna basınca aktif oluyor gitar

vericiler takılıyken oyuna giremiyorum ben işte. oyundayken takdığımda ise direkt sonlanıyor exe.
  • Guitar Hero World Tour Şifreler

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

Oyunun ana menüsünden OPTIONS-->CHEATS-->Enter New Cheat'e girin.Açılan ekranda renklere basarak şifreleri yazın.

Performans Modu : Mod etkinleştirildiğinde şarkıyı çalamaz ama tüm halini dinleyebilirsiniz.
    SARI , SARI , MAVİ , KIRMIZI , MAVİ , YEŞİL , KIRMIZI , KIRMIZI

Hiper Hız : Oyunun zorluk seviyesi artmaz ama notaların akışı hızlanır.
    YEŞİL , MAVİ , KIRMIZI , SARI , SARI , KIRMIZI , YEŞİL , YEŞİL

Quickplay'deki Bütün Şarkılar Açılır
    MAVİ , MAVİ , KIRMIZI , YEŞİL , YEŞİL , MAVİ , MAVİ , SARI

Otomatik Kick : Davul modunda Kick'leri otomatik vurur.Ama bitirdiğiniz şarkıdan para alamazsınız.
    SARI , YEŞİL , KIRMIZI , MAVİ , MAVİ , MAVİ , MAVİ , KIRMIZI

Aaron(Karakter) :
    MAVİ , KIRMIZI , SARI , SARI , SARI , SARI , SARI , YEŞİL

Nick(Karakter) :
    YEŞİL , KIRMIZI , MAVİ , YEŞİL , KIRMIZI , MAVİ , MAVİ , YEŞİL

Johnny Viper(Karakter) :

MAVİ , KIRMIZI , MAVİ , MAVİ , SARI , SARI , SARI , YEŞİL ,

Rina(Karakter) :

MAVİ , KIRMIZI , YEŞİL , YEŞİL , SARI , SARI , SARI , YEŞİL

Uçan Enstrümanlar :

KIRMIZI , KIRMIZI , MAVİ , SARI , YEŞİL , YEŞİL , YEŞİL , SARI

Görünmez Karakterler :

YEŞİL , KIRMIZI , SARI , SARI , SARI , MAVİ , MAVİ , YEŞİL

AT&T Ballpark(Konser Alanı) :

SARI , YEŞİL , KIRMIZI , KIRMIZI , YEŞİL , MAVİ , KIRMIZI , SARI

Nota Temaları : Notaların görünümlerini değiştirir.12 çeşit mevcut.

MAVİ , KIRMIZI , KIRMIZI , YEŞİL , KIRMIZI , YEŞİL , KIRMIZI , SARI

1.Pembe

2.Görünmez

3.Eggs&Bacon

4.Old&Glory

5.Solid Gold

6.Platinium

7.Diabolic

8.Toxic Waste

9.Black

10.Pastel

11.Dark

12.Outline

Alev Temaları : Notaların yanma efektini değiştirir.
    YEŞİL , KIRMIZI , YEŞİL , MAVİ , KIRMIZI , KIRMIZI , SARI , MAVİ

Star Color : Star Power modundayken renkler değişir.
    KIRMIZI , KIRMIZI , SARI , KIRMIZI , MAVİ , KIRMIZI , KIRMIZI , MAVİ

Vocal Fireball : ????
    KIRMIZI , YEŞİL , YEŞİL , SARI , MAVİ , YEŞİL , SARI , YEŞİL

Always Slide : Şarkıların bazı bölümlerindeki tuşları basılı tutarak yaptığımız yerlerle ilgili galiba.Kusura bakmayın onu anlayamadım.
    YEŞİL , YEŞİL , KIRMIZI , KIRMIZI , SARI , KIRMIZI , SARI , MAVİ

Extra Line 6 Tones : Bu şifreyle şarkı yaratırken kullanabileceğimiz ekstra tonlar açılır.
    YEŞİL , KIRMIZI , SARI , MAVİ , KIRMIZI , SARI , MAVİ , YEŞİL

Bu kadar.Umarım faydalı olur.Sarılar biraz cırtlak oldu ama sarı olduğu yine de anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilmert -- 19 Temmuz 2009; 5:32:01 >

• çıktımı ciddi ciddi şimdi :D deneyelim bakalım. bende davul var arkadaşda da gitar grubumuzu kuruyoruz o zaman :) mikrofon satan varsa ps3 için pm atsın pls :D
  • Bence notaların orjinal hali daha güzel.
  • Arkadaşlar ben de yükledim oyunu ancak bazı arkadaşlarda olduğu gibi bende de açmadı, hatta %100 çalışan crac.k diye geçen c.racki yaptım onda da olmadı. Litfen yardım edin :(
  • vitality sürümü bozuk çıktı napcaz bi fix bulan varmi aranizda
  • Vitality bozuk değil arkadaşlar. Ben Bulgar sitesi Zamunda dan çektim. Şuan kurdum oynamaya başladım. Ama kontroller beni hüsrana uğrattı.Değiştirememekte ayrı bir mallık. Böyle oyunmu port edilir be.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.