Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eyvallah çok sağolasın.
  • Yarın gidip alacağım oyunu. Bekli bir yerlerden gitarda bulabilirim. Umarım laptop kaldırırda hayal kırıklığına uğramam.
  • Ben o şifreyi denedim bütün notaları iple bağlıyor. Bu çok güzel bence alıştırma için birebir
  • Vitality sürümünü indirdim.Herşey çok iyi fakat ses delirtti beni.Sanki hoparlörüm patlamış gibi ses çıkıyor arada düzeliyor fakat tekrar bozuluyor nedenini anlayamadım.Çızırtılı ve boğuk bir ses çıkıyor.Sürümden mi kaynaklanıyor nedendir sizce ?
  • klavye ile nasil oynaniyor ? rahat mi
  • Klavye ile davul çalmak zor gelen arkadaşlar herhangi bir gamepad iniz varsa xpadder ile ayarlayın çok daha rahat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 19 Temmuz 2009; 23:43:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkar

Vitality sürümünü indirdim.Herşey çok iyi fakat ses delirtti beni.Sanki hoparlörüm patlamış gibi ses çıkıyor arada düzeliyor fakat tekrar bozuluyor nedenini anlayamadım.Çızırtılı ve boğuk bir ses çıkıyor.Sürümden mi kaynaklanıyor nedendir sizce ?

Bende aynı sürümü indirdim TL'de ki aynı sorun var... Eskiden GH3:LOR'da da içine save dosyası attığımda da aynı sorunu veriyordu format attıktan sonra yüklüyordum düzeliyordu, ama bi çözümü varsa bilen söylesin lütfen, hala GH3 yüklü olduğu için mi acaba dosyaları falan çakışıyor olabilir mi?
  • ya para hilesi yokmu arkadaslar %88 geldim times square afişinin altında ki yere giremiyorum.Ayrıca bu oyunun tam şarkı listesi ne acaba bilen warmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmunG -- 20 Temmuz 2009; 0:32:22 >
  • solist olarak oynamak için illa kendi mikrofonundan mı alacaz, kulaklığın mikrofonunu denedim görmedim, laptobun kendi mikrofonunu da yapamadım
  • Klavyeyle oynayabiliyor muyuz anlamadım şimdi? Kablosuz klavye alıp gitar gibi tutularak zevkli olabilir aslında.
  • Ps3 gitarı Pc de çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaskayA.ppb

Ps3 gitarı Pc de çalışıyor mu?

Tüm ps3 aksesuarları pc ile uyumlu diye duydum.
  • Peki arkadaşlar PS3 gitarları falan neredeyse her yerde bitmiş nerden tedarik edebiliriz sıfır olarak
  • online modda 2 kişi ayri estrümanlarla beraber çalabilir mi acaba
  • peki ekstra downloadable şarkıları nerden bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcorden

quote:

Orjinalden alıntı: burakkar

Vitality sürümünü indirdim.Herşey çok iyi fakat ses delirtti beni.Sanki hoparlörüm patlamış gibi ses çıkıyor arada düzeliyor fakat tekrar bozuluyor nedenini anlayamadım.Çızırtılı ve boğuk bir ses çıkıyor.Sürümden mi kaynaklanıyor nedendir sizce ?

Bende aynı sürümü indirdim TL'de ki aynı sorun var... Eskiden GH3:LOR'da da içine save dosyası attığımda da aynı sorunu veriyordu format attıktan sonra yüklüyordum düzeliyordu, ama bi çözümü varsa bilen söylesin lütfen, hala GH3 yüklü olduğu için mi acaba dosyaları falan çakışıyor olabilir mi?

Farklı klasörlerde tutuluyor fakat denemedim olabilir de.Bir tek ikimiz bu sorunu yaşıyoruz heralde kimse bir şey demedi.

• Bazı şarkılarda 2 notaya aynı anda basmamınz gerekiyor fakat basmama rağmen nedense olmuyor.GH3'te bu şekilde bir sorunum yoktu farklı bir şey mi yapmak gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @h@t

Bazı şarkılarda 2 notaya aynı anda basmamınz gerekiyor fakat basmama rağmen nedense olmuyor.GH3'te bu şekilde bir sorunum yoktu farklı bir şey mi yapmak gerekiyor acaba?

klavye tuşlarını değiştirmen lazım, ayarladığın 2 tuş klavyende aynı anda basılmıyor demekki. hatta ayarlarken 3 lü tuşlarda basacak şekilde ayarlar, bi daha ilerde sıkıntı çekmezsin
  • Oyundaki şarkıların geneli hiç hoşuma gitmedi, insanın çalası gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.