Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
1
Favori
102.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir wallpaper vardı onu bastırınca güzel durur diye düşünüyorum.Siyah zemin üzerinde bizim fretlerimiz ve altında are you a hero ? yazıyordu.Olan varsa uplayabilir mi ?
  • Yalnız oyun çok kötü port edilmiş.En düşük ayarlarda bile (Crowd, High Detail kapalı çözünürlük 800X600 ) kasıyor.Acaba sorun bende mi

Not:Sistemim AMD Athlon 4200+ 2 GB Ram Ati HD 4770 XP SP 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solert -- 25 Temmuz 2009; 14:33:03 >
  • iyiki yüklememişim.
  • yabancı forumlarda falan bu senkronizasyon sorunundan bahsedilmiyormu hiç arkadaşlar. takip eden yokmu ? benim yabancı dilim olmadıgı için hiçbirşey anlayamıyorum. neden böyle bir sorun oldu onuda anlamadım. çözüm bulan olursa lütfen yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

yabancı forumlarda falan bu senkronizasyon sorunundan bahsedilmiyormu hiç arkadaşlar. takip eden yokmu ? benim yabancı dilim olmadıgı için hiçbirşey anlayamıyorum. neden böyle bir sorun oldu onuda anlamadım. çözüm bulan olursa lütfen yazsın.

Ben de birçok forumu, hatta oyunun resmi forumunu taradım ama bu tip bir soruna rastlayamadım; üstelik oynanışı direkt olarak etkileyen bir sorun bu.
  • evet kesinlikle direkt etkliiyor. şayet cızırdamaya başladıgında tuşlara basınca işlemiyorda ve sürekli kaçırıyorsunuz. böyle oyun kesinlikle oynanmıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

evet kesinlikle direkt etkliiyor. şayet cızırdamaya başladıgında tuşlara basınca işlemiyorda ve sürekli kaçırıyorsunuz. böyle oyun kesinlikle oynanmıyor yani.

ben de öyle bir sorun yok kusursuz oynuyorum ben Vista 32...
  • arkadaşlar oyunu bugün kurdum panelimde sistemle grafiklerde neyi değiştirirsem değiştireyim oyun kasıyor. kasma derken normal gidiyor 10 sn de 1 bi yavaşlama oluyor. var mı bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

arkadaşlar oyunu bugün kurdum panelimde sistemle grafiklerde neyi değiştirirsem değiştireyim oyun kasıyor. kasma derken normal gidiyor 10 sn de 1 bi yavaşlama oluyor. var mı bir çözümü?

Ekran kartı driverlarını güncelleyip dene.

Birde bayağ sorun yaşayan arkadaş olmuş. Senkronizasyon sorunu için oyunun menüsünde bir takım ayarlar var onları kurcalayın.

Ayrıca oyun özellikle ATİ kartlarda çok iyi performans vermiyor nedense./b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 25 Temmuz 2009; 22:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leco

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

arkadaşlar oyunu bugün kurdum panelimde sistemle grafiklerde neyi değiştirirsem değiştireyim oyun kasıyor. kasma derken normal gidiyor 10 sn de 1 bi yavaşlama oluyor. var mı bir çözümü?

Ekran kartı driverlarını güncelleyip dene.

Birde bayağ sorun yaşayan arkadaş olmuş. Senkronizasyon sorunu için oyunun menüsünde bir takım ayarlar var onları kurcalayın.

Ayrıca oyun özellikle ATİ kartlarda çok iyi performans vermiyor nedense./b]

9.7 yüklü zaten.
  • şu sorunu yaşayan var mı ? seyircilerin üzerinde matrixteki gibi garip görüntü oluşuyor. ekran kartı 9800gt, son driver yüklü bütün ayarlar açık herhangi bir kasma yok

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)
  • Bence songlist mükemmel hazırlanmış. Satch Boogie (oyunun en iyi şarkısı bence!), Trapped Under Ice, Pull Me Under, Hot For Teacher, B.Y.O.B(Allah kahretsin çalarken çok eğlendim. Senelerdir dinlemiyordum.(, Mr. Crowley, Crazy Train, Beat It, No Sleep Till Brooklyn, About A Girl, La Bamba ve diğerleri. İnanılmaz zevkliydi GH : WT yapımcılarına sonsuz teşekkürler.
  • Beyler Klavyeyi değiştiremiyorum ben konunun başındada denilen şeyi yapamadım çünkü öyle bir dosya yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

şu sorunu yaşayan var mı ? seyircilerin üzerinde matrixteki gibi garip görüntü oluşuyor. ekran kartı 9800gt, son driver yüklü bütün ayarlar açık herhangi bir kasma yok

Guitar Hero World Tour (PC) (ÇIKTI)

Aynı şekilde bu sorunu bende yaşıyorum. Çözümü mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

Beyler Klavyeyi değiştiremiyorum ben konunun başındada denilen şeyi yapamadım çünkü öyle bir dosya yok.

gizli klasörleri açmayı unutma local settings gizli klasördür
  • Repack i de indirdim yükledim(yükleme baya uzun sürdü) oyun gene çalışmadı sinirlendim bende sildim komple.
  • Oyundaki gördüğüm en iyi sahnelerden biri solda Sting(bass) Ortada Ozzy Ozbourne(Solist ve bana göre dünyanın en iyi solisti) arkada Travis(bateri) ve sağda Gitarist namı Değer Orhan Aydemir

[img=http://img158.imageshack.us/img158/5556/yeah.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter_Petrelli -- 27 Temmuz 2009; 1:42:18 >

• Merhaba arkadaşlar, ben de bu oyunu bilgisayarımda oynuyorum ve bir iki sorum/sorunum var.
    Şöyle ki, oyunda takılma olayı bende de oluyor üstelik tüm ayarlar düşükken bu hatayı alıyorum.
    Ayrıca vokali kullanmak istiyorum, klasik PC mikrofonu ile bunu yapmamız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

Beyler Klavyeyi değiştiremiyorum ben konunun başındada denilen şeyi yapamadım çünkü öyle bir dosya yok.

gizli klasörleri açmayı unutma local settings gizli klasördür

Abicim Aplication Dataya giriyorum fakat local settings diye bir yer yok ya
  • gizli klasörleri görünür yapman gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.