Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır. bir paket sadece gitarlı. diğer pakette davul+gitar+mikrofon. başka set yok. 2 adet. davulda ayrıca satılmıyor benim bildiğim.
  • @ScRyedd
    arkadaşım oyunun bütün şarkılarını hile kullanarak açtı ve sordum byob varmış
  • arkadaşlar çoştum ya

davulu expert modda çalıyorum davul setini herkeze öneririm harika eğlenceli oluyor...yalnız bizim müstakil ev alt katınızda biri varsa kavga çıkartır...metalica ve byob hairka oluyor yaaa.... çok eğlenceli...

hayatımda oynadığım en güzel oyun bu...arkadaş da gitar seti aldı...on da da elinle kaydırması mütiş oluyor.

heycanlandım anlatırken...
    performance mode da american womanı çaldım odaha eğlenceli oluyor ama ezberlemek gerekiyor tabi...hard da gitarda american womanı öneririm...süper uzatmalar var
  • oyunda byob var..

a bide hayko cepkin olsaydı süper olacktı ya çok istedim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuunayt -- 28 Aralık 2008; 13:10:50 >
  • Merhaba

Amatör bir gitarist olarak bu seti çok merak ediyordum ve youtubedan biraz örneklerine bakmaya çalıştım. Gitar biraz cırtmış da davul olayı hakkaten çok iyimiş. Çalış tarzı bana çok gerçekçi geldi, resmen adama davul çalmayı öğretir. Bu seti almak istiyorum da 600 ytl de bir ps3 parası şimdi ahh ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Merhaba

Amatör bir gitarist olarak bu seti çok merak ediyordum ve youtubedan biraz örneklerine bakmaya çalıştım. Gitar biraz cırtmış da davul olayı hakkaten çok iyimiş. Çalış tarzı bana çok gerçekçi geldi, resmen adama davul çalmayı öğretir. Bu seti almak istiyorum da 600 ytl de bir ps3 parası şimdi ahh ah

bizim arkadaşla gitar ve drum set toplam 400 milyona geldi...ikisi beraber...yalnız gitar yeni 2008 tazr gitar.eskilerde kaydrıma tuşu yok bizimkinde var...pedal ayarı bile yapabilyorsun..pedal yo tabiki de ayarlama var..ince kalın filan
  • O kadar ucuz nerden aldın?ps3 arıyorum ben.Türkiye'de nereden alabilirim bütün takımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Merhaba

bizim arkadaşla gitar ve drum set toplam 400 milyona geldi...ikisi beraber...yalnız gitar yeni 2008 tazr gitar.eskilerde kaydrıma tuşu yok bizimkinde var...pedal ayarı bile yapabilyorsun..pedal yo tabiki de ayarlama var..ince kalın filan

Kaydırma tuşu nasıl oluyor hocam bi resim çekseniz merak ediyoruz da

• quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

O kadar ucuz nerden aldın?ps3 arıyorum ben.Türkiye'de nereden alabilirim bütün takımı?

kendi sitesinde var türkiye ye postalattım ps3 haric diyorum tabiki drum ve gitar seti sadece... indirime gitmişlerdi o zaman aldım ayda 2 gün indirim yapıyorlar....

quote:

Kaydırma tuşu nasıl oluyor hocam bi resim çekseniz merak ediyoruz da

kaydırma tuşu şöyle oluyor abi... gene mavi yeşil filan 5 renk var...ama onların yanında 5 tane de dokunmatik tuş var mesela karşına ipli yerler çıkıyor ya ipli olanlarda o dokunmatik tuşları kullanıyorsun... yani basılı tutarak elini kaydırdığında algılıyor. böylece hızlı şarkılarda daha hızlı çalabiliyorsun ve geçişler daha kolay oluyor...tabi ona göre şarkılarda zorlaşıyor...:D

şu an gitar dediğim gibi bende değil arkadaşda...bugun gelecek gene o zaman çekerim resmini koyarım yarına inş unutmazsam tamam mı koçum

intden resmini buldum... 5 tuşun altındaki siyah yerden bahsediyorum

Guitar Hero World Tour PS3

bu arada oyunda kendi adamınızı gitarınızı ve davulunuzu hatta hareketlerinizi bile yapabilyorsunuz.süper yanii ben kendimi bu kadar iyi hiç bir oyunda yapamamıştım...binlerce seçenek var.burnunuzun kalkıklığından söyleceğiniz sözlere bile karışabiliyorsunuz..davul yaratıp isteğiniz renklere ve şekillere boyaybiliyorsunuz.hatta 5-6 tane de davul çeşidi var.. gitarda da aynı şekil... tam bir özgürlük yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuunayt -- 28 Aralık 2008; 17:02:18 >

• sitesine baktım 31 aralığa kadar 5 şarkı bedava indirebileckmişiz...ben indridim hemen... 2009 da guitar hero metallica geliyormuş hheehe mütiş olacak...

49 dolar free shipping guitar ero gitarı burada....(controller diyor yalnız anlamadım gitar sanırım özelliklerde öyle diyor )

isteyenler alsın...güvenilir bir yer....

link:

http://www.redoctane.com/Game-Controllers/Guitar-Hero-Controllers/Guitar-Hero-Kramer-Striker-Wireless-Guitar-Controller-PS2;jsessionid=0a0104451f43f6dc9ec0754c4ea2a4cfcf3d2b49ff60.e3eSbNmQaheLe38Rby0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuunayt -- 28 Aralık 2008; 17:17:10 >

• Eyvallah arkadaşlar, teşekkür ederim. BYOB un olmasını çok istiyordum iyi oldu böyle valla gerçekten sağolun.

Bu arada karakter yaratma olayı gerçekten çok iyi, gitarınızı, davulunuzu, mikrofonunuzu ve daha binbirtürlü şeyleri seçebiliyorsunuz. Yüzünüze maske yapıyorsunuz, lens takıyorsunuz farklı farklı lensler var, vücüdunuza dövme yaptırabiliyorsunuz. Ayakkabı falan seçebiliyorsunuz isterseniz çıplakda olabiliyorsunuz. Kolyeler bileklikler ve daha neler neler var oyunda.

Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun
  • su sarkı olayı nedir ya?5 sarkı bedava?normalde sarkılar paralı mııı?
  • Rock sevenler ıcın ıdeal bir oyun tesekkurler.
  • Ben -1.kattayım.. Davul sesi üstlere çıkar mı =) Ses aşağı mı iniyodu yukarı mı çıkıyodu nooluyodu :)))

İnsan tedirgin çalıyo davulu, apatmanda olunca, uyarayım, gürültü yapıyo ve hassasiyeti de çok aman aman değil o yüzden tedirgin çalarkene kaçırıyosunuz notaları :) Alışmak için rahat olmazk gerekiyor amaa çok şahane feci eğlenceli bişey..

Davul ile ilgili bir sorum var.. Kick'i kaçırınca sanki şarkıda kopma olmuyor, yani puan falan kesiliyo mu, dikkat edemiyom yan tarafa :) Kick'e alışması zor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuunayt

quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

O kadar ucuz nerden aldın?ps3 arıyorum ben.Türkiye'de nereden alabilirim bütün takımı?

kendi sitesinde var türkiye ye postalattım ps3 haric diyorum tabiki drum ve gitar seti sadece... indirime gitmişlerdi o zaman aldım ayda 2 gün indirim yapıyorlar....

Gümrük sorunu çıkmamış mıydı hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Ben -1.kattayım.. Davul sesi üstlere çıkar mı =) Ses aşağı mı iniyodu yukarı mı çıkıyodu nooluyodu :)))

İnsan tedirgin çalıyo davulu, apatmanda olunca, uyarayım, gürültü yapıyo ve hassasiyeti de çok aman aman değil o yüzden tedirgin çalarkene kaçırıyosunuz notaları :) Alışmak için rahat olmazk gerekiyor amaa çok şahane feci eğlenceli bişey..

Davul ile ilgili bir sorum var.. Kick'i kaçırınca sanki şarkıda kopma olmuyor, yani puan falan kesiliyo mu, dikkat edemiyom yan tarafa :) Kick'e alışması zor :)

kick de birşey var puan gitmiyor fazla basarsan ama expertte direk gidiyor puanlar.onun dışındakilerde gitmiyor.hard la expert arasındaki en büyük fark da o zaten..epert e geçerken çok zorlanmıştım
    gider...hatta byob filan çalarken insan hiç tutamıyor kendini hızlı hızlı vuruyor...

quote:

Gümrük sorunu çıkmamış mıydı hocam?

biraz bekletti tabi ama geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuunayt -- 28 Aralık 2008; 21:45:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wholet

su sarkı olayı nedir ya?5 sarkı bedava?normalde sarkılar paralı mııı?

paralı
  • offfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

offfff

• su anda 5 sarkı bedava mı?oyleyse gene offf hediye paketinde asagıda duruyo carsamba acıcamcarsamba indirebilirmiyim bedava 5?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.