Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wholet

offfff

oyunun içinde 100 e yakın şarkı var oyunun içinde geliyor. onlar tabiikide bedava. indirilebilir içerikler yayınlanır arada psn den veya xbox live dan. onlar genelde paralıdır. ama dvd nin içinde gelen 100 e yakın şarkı sizi aylarca yıllarca oyalar. çünkü hepsini expertte çalmak için çok kasacaksınız.
  • oda dogru tabiii
  • oyun turkıyeye 300 lıraya resmı gırıs yaptı. full set ıse 600 lıra. ılk belırtgım gıtar setı
  • Türkiye'ye giriş yapacak diye delrdik kaç haftadır. Gelir gelmez de koşturduk falan.. Bu haber geç oldu veya takipsizlik sonucu çıktı diyeyim =)

Neyse davul benim için süprizdi.. Gitarı daha çok seviyorum ve onla daha çok eğleniyorum ama konu bu değil.. Davul kısmında bi istediğim sonucu yakalayamıyorum. Tutorial'lar öğretim amaçlı, eğitim değil. Yani demem o ki, davula nasıl alışabilirim, nasıl çalışabilirim.. Şuan medium olarak oynuyorum ve fazla gidemedim 15 şarkı sonra falan rezil olmaya başladım :) Sabredip easy baya bi ilerlemem mi doğru olur?

Tabi expert seviyesine hemen geleyim gibi bi takıntım yok, çok vakit öldüremiyorum, eğlenmem kafi.. Gitar çalan birisi olarak gitar olayına bayıldım gh'nin, davul kısmı büyülüyo beni fakat alıştım söylenemez, mikrafona pek ellemiyom :)

Rock Band 2'nin davulu ses çıkarmıyomuş pek, yenilemişler, keşke gh'nin ki de böyle olsaydı.. Burada davul çalanlar bi anlatabilir mi? Nasıl bir yerde oturuyolar, şikayet var mı? Apartmanda oturanlar için söylüyorum özellikle :)

Haa birde 5 şarkı beleş olayına bende girdim, seçtim 5 şarkıyı ama mail gelecekmiş sanırsam nasıl yapcam diye.. Bekliyorum. Seçilebilir şarkılar sınırlı, 20 şarkıdan falan 5 tanesini seçiyosunuz..

Ayrıca beleş şarkılar da vardı, psn'de.. Fakat sorun şu ki UK Psn'den bişey indiremiyoruz, bakalım bu sorunu nasıl aşacaz.. ( aman acelesi yok zaten dünya kadar borca girdim ) Neyse asıl ilginç olanı ise, sizin şarkı yapabiliyor oluşunuz ve bunu paylaşabiliyo oluşunuz.. Şarkı yapmak bir hayli zor gibi fakat yapan bir sürü insan var.. Güzel şeyler çıkıyor.. Hepisi de beleş :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Türkiye'ye giriş yapacak diye delrdik kaç haftadır. Gelir gelmez de koşturduk falan.. Bu haber geç oldu veya takipsizlik sonucu çıktı diyeyim =)

Neyse davul benim için süprizdi.. Gitarı daha çok seviyorum ve onla daha çok eğleniyorum ama konu bu değil.. Davul kısmında bi istediğim sonucu yakalayamıyorum. Tutorial'lar öğretim amaçlı, eğitim değil. Yani demem o ki, davula nasıl alışabilirim, nasıl çalışabilirim.. Şuan medium olarak oynuyorum ve fazla gidemedim 15 şarkı sonra falan rezil olmaya başladım :) Sabredip easy baya bi ilerlemem mi doğru olur?

Tabi expert seviyesine hemen geleyim gibi bi takıntım yok, çok vakit öldüremiyorum, eğlenmem kafi.. Gitar çalan birisi olarak gitar olayına bayıldım gh'nin, davul kısmı büyülüyo beni fakat alıştım söylenemez, mikrafona pek ellemiyom :)

Rock Band 2'nin davulu ses çıkarmıyomuş pek, yenilemişler, keşke gh'nin ki de böyle olsaydı.. Burada davul çalanlar bi anlatabilir mi? Nasıl bir yerde oturuyolar, şikayet var mı? Apartmanda oturanlar için söylüyorum özellikle :)

Haa birde 5 şarkı beleş olayına bende girdim, seçtim 5 şarkıyı ama mail gelecekmiş sanırsam nasıl yapcam diye.. Bekliyorum. Seçilebilir şarkılar sınırlı, 20 şarkıdan falan 5 tanesini seçiyosunuz..

Ayrıca beleş şarkılar da vardı, psn'de.. Fakat sorun şu ki UK Psn'den bişey indiremiyoruz, bakalım bu sorunu nasıl aşacaz.. ( aman acelesi yok zaten dünya kadar borca girdim ) Neyse asıl ilginç olanı ise, sizin şarkı yapabiliyor oluşunuz ve bunu paylaşabiliyo oluşunuz.. Şarkı yapmak bir hayli zor gibi fakat yapan bir sürü insan var.. Güzel şeyler çıkıyor.. Hepisi de beleş :)

davul için başta şunu bilmelisin ki yanlış yapmadan kendini geliştiremezsin...hotel california gibi şarkıları çalıp durma .hızlı şarkılar ve tempolar seni çok geliştirir.ve şunu söyliyim.expertte davulu çaldıkdan sonra oyunla tamamen bütünleşiyorsun ve inanamayacağın kadar fazla zevk alıyorsun oyundan...hatta performance mode da inanılmaz eğlenceli oluyor.. 5 saat çaldım hala oynamak istiyorum...bilerek takıntı olmsın diye uzak duruyorum :D

• beyler yorumları okuyamadım, daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu davul hassasiyeti için aşağıdaki linkten programı pc ye kurup
    davul hassasiyetlerini ayarlayabiliyoruz, böylece az şiddetle zile vurunca çalmama olayı giderilebiliyor.

http://redoctane.custhelp.com/cgi-bin/redoctane.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=21748

Yalnız davulu bağlamak için bi midi-usb kablo gerekiyo. Aynı linkten redoctane le temas kurup
    bedava midi-usb kablosunu gönderiyolarmış ama Türkiye'ye gönderiyolar mı bilemem. (tabi normal şartlarda göndermeleri lazım...)

• quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

beyler yorumları okuyamadım, daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu davul hassasiyeti için aşağıdaki linkten programı pc ye kurup
    davul hassasiyetlerini ayarlayabiliyoruz, böylece az şiddetle zile vurunca çalmama olayı giderilebiliyor.

http://redoctane.custhelp.com/cgi-bin/redoctane.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=21748

Yalnız davulu bağlamak için bi midi-usb kablo gerekiyo. Aynı linkten redoctane le temas kurup
    bedava midi-usb kablosunu gönderiyolarmış ama Türkiye'ye gönderiyolar mı bilemem. (tabi normal şartlarda göndermeleri lazım...)

• Guitar Hero Super Bundle siparişimi verdim. 31 Aralık'ta geliyor. İsteyen ekleyebilir. PSN:MaD579
  • quote:

beyler yorumları okuyamadım, daha önce söylendi mi bilmiyorum ama bu davul hassasiyeti için aşağıdaki linkten programı pc ye kurup

Anlamadım nasıl davul hassasiyetini PC'den ayarlayabiliyorsun yaw, PS3 davulu değil mi bu?

• gitar çalmayı öğretmez de davul çalmayı öğretir mi bu alet, yahu bakıyorum da aynen davul işte, hi hat , kross, cymbal zart zurt, yani oyun olayını biraz aşmış gibi. Burda expert olan bir adamı koy hakiki davulun başına yavaş yavaş çalmaya başlar sanki.
  • su sorunun cevabını bılen var mı?

xbox için gitar alsam, ps3 de kullanılır mı?

ya da ps3 gitarı bulsam xbox da kullanabılır mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

quote:

Anlamadım nasıl davul hassasiyetini PC'den ayarlayabiliyorsun yaw, PS3 davulu değil mi bu?

ps3 davulu olması önemli değil, hassasiyet ayarı için pc den böyle bi program yapmışlar.
    rockband içinde böyle bi program vardı. (yalnız bunu kendi şirketi çıkarmamıştı)
    tabi pc den oyunu oynama şansı yok, yanlış anlaşılmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 29 Aralık 2008; 19:06:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KFY96

su sorunun cevabını bılen var mı?

xbox için gitar alsam, ps3 de kullanılır mı?

ya da ps3 gitarı bulsam xbox da kullanabılır mıyım?

hayır sanmıyorum ki dediğin gibi olsa niye iki ayrı platforma çıkarsınlar...
    eskiden bi sadece gh3te xbox gitarı pc de çalışıyodu. ama ps3ünkiyle xbox çalışmaz...
  • Bu arada bu yun ile gitar çalmak öğrenilmez ama parmaklar gelişir, ve oturur kafada bazı şeyler.. Kesinlikle faydası olur hevesi olanlar için..

Davul için expert oynayabilen kesinlikle gerçek davul karşısında bişiler yapabilir ama tabi az biraz arasındaki farkları biliyo olması gerekir.. Benim kardeşim davul çalar, youtube'dan videoları gösterdiğimde, "abi süper yaa etüt yaparım ben bunla" falan dedi..

Bu midi-usb kablosunu inş. gönderirler, şöle bi baktım 30-40 liradan başlıyo :( Gönderseler bile inş. yol parasını almazlar :) Zaten dünya para bayıldık :)

Beleş 5 şarkıyı seçtik de, fazla incelemedim ama 4-6 hafta arası cevap mı gelcek yazıyodu anlamadım :) Nasıl edinecez ki? Neyse bir iki ay kendimi toparlim oyuna alışim de Death Magnetic için bir alternatif yol düşünmeye başlim :)
  • Gitar kesinlikle geliştiriyor gerçek gitar çalmayı. Davulu bilmiyorum denemedim.

ama GH gitarında Expertin artık ustası olmuş biri olarak (şarkılarda %95 ve üstü) klasik gitarı ilk defa elime aldığımda bayağı iyi şeyler çıkarttım. şaşırdı yani arkadaşlar. gh deki şarkıların hızları doğal olarak gerçek hızda olduğundan, soloları falan atarken gerçek gitardaki hızdan farklı olmuyor. bu da çok geliştirenizi sağlıyor parmaklarınızı. tek fark gerçek gitarda çok fazla tab, nota vs. varken gh gitarında sadece 5 tuş var. ama hız aynı sonuç olarak her şekilde. Ayrıca gerçek gitar çalan arkadaşların da çok canını yakıyorum guitar hero da tabii alışma meselesi, onlar da gh ye alışırsa zorlar beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Aralık 2008; 21:01:06 >
  • Bunun davulunu pc ye bağlayıp midi kayıt olarak kullanamazmıyız acep ?
  • @KirkHammett
    Sana sorular hazırladım:
    1) Super Bundle içeriği nedir?
    2) RedOctane'ın kendi sitesinden mi sipariş verdin?
    3) Hangi ülkede yaşıyorsun?
    4) Hayırlı olsun!
  • Arkadaşlar ne yapın yapın bu oyunu bi şekilde edinin davul herşeyi bititrmiş tek kelimeyle olağanüstü.Bugün geldi sabahtan beri deliler gibi oynuyorum.
  • Seti alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan.

Valla çok pis sabırsızlanmaya başladım bende, 2.gitarı araştırıyorum şu aralar benim set umarım en geç haftaya gelir. Bekle bekle valla böh geldi para olsa gidip şat diye alıcaz da 200-300 lira ucuz olsun diye bekliyoruz valla.

Keşke bende PS3'e alsaydımda bu kadar kişiyle online maçlar yapsaydım. Neyse artık seneye Metallica'da yaparız onu umarım.

Tekrar herkeze hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle kullanın.

djemiltr

Hocam super bundle içeriği dedikleri Full set oluyor. Gitar+Davul+Mic.+Oyun'dan oluşan bundle'a super bundle diye tabir edilebiliyor.
  • Ah be alıp deliler gibi davul çalmak istiyorum, gitar pek ilgimi çekmiyor çünkü zaten gerçeğini caldıgım icin oradaki 5 tusun beni sıkacagını düşünüyorum ama davul oyle değil valla full enerji
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.