Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eto82

quote:

Orjinalden alıntı: westblood

world tour oyunuda süpermiş. Metallicayı oynuyodum ama buda gerçekten çok güzel. ikisinide oynuyorum, burda şarkılar biraz daha hafif gerçi tam tarzım değil ama eski şarkılar gerçekten çok kaliteli. tokio hotel vb. şeyler olmasaymış iyi olurmuş ama yapcak bişey yok. Mikrofonlada çok zevkli oluyo, bi baterim eksik onuda 3-4 ay sonra alabilirim. bateri gitar ve mikrofonu 3ünü aynı anda kullanabiliyomuyuz? ps3te 2 tane usb girişi varda ondan sorıyım dedim. nasıl oluyo bu iş? bateride de kesin vardır usb girişi çünkü. usb çoğaltıcıyla usb girişlerini çoğaltabiliriz ama oyun izin veriyomu 3lü kullanmaya?

oyun 4 enstrümana kadar destek veriyor, hatta bunun için world tour gitarının alıcısının üzerinde 2 tane usb çıkışı var, yani usb hub..

benimki eski gitardan ama, siyah bitane varya legends of rockın gitarı ondan. onlada 3lü yapılabilir değil mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eto82

quote:

world tour oyunuda süpermiş. Metallicayı oynuyodum ama buda gerçekten çok güzel. ikisinide oynuyorum, burda şarkılar biraz daha hafif gerçi tam tarzım değil ama eski şarkılar gerçekten çok kaliteli. tokio hotel vb. şeyler olmasaymış iyi olurmuş ama yapcak bişey yok. Mikrofonlada çok zevkli oluyo, bi baterim eksik onuda 3-4 ay sonra alabilirim. bateri gitar ve mikrofonu 3ünü aynı anda kullanabiliyomuyuz? ps3te 2 tane usb girişi varda ondan sorıyım dedim. nasıl oluyo bu iş? bateride de kesin vardır usb girişi çünkü. usb çoğaltıcıyla usb girişlerini çoğaltabiliriz ama oyun izin veriyomu 3lü kullanmaya?

oyun 4 enstrümana kadar destek veriyor, hatta bunun için world tour gitarının alıcısının üzerinde 2 tane usb çıkışı var, yani usb hub..

benimki eski gitardan ama, siyah bitane varya legends of rockın gitarı ondan. onlada 3lü yapılabilir değil mi?

yapılır ama usb'leri çoğaltman lazım bi şekilde.. usb hub'la mesela..

• Metallica 1. Bölge bulamıyom yaa.. Var ama fiyatında hiç değişiklik yok hatta ilk çıktığından daha pahalı :(
  • istanbul anadolu yakasında world tour bundle satan yer var mı ?
  • arkadaşlar bnde gitar var ama belki bilirsiniz ustunde pedal tarzı bişy varya uzun basılan notalarda değişik ses çıkarmanıza yarıyor

bnm sorunum ise şarkı çalarken uzun bi nota geldiğinde ben pedala basmadan kendiliğinden basıyor ve tum şarkının ahengini bozuyor varmı bi ayarı ne yapmam lazım
  • Arkadaşlar bu oyunu bilgisayarda oynamak istiyorum daha öncesinde xp varken gitar'ım sorunsuz çalışıyordur.Windows 7'ye geçtiğimde cızırtı sorunları çıktı ortaya,çatlak sesler oluşuyor bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • arkadaşlar les paul gitar ile gh:wt gitarı mevcut..

2 kişi langame oynamaya çalışınca biri gitar biri bass olsun istiyorum ama olmuyor.. 2side aynı oluyor bunun sebebi nedir
  • mavi bi bar doluyo oynarken ne işe yarıyor o ??
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.