Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guitar Hero:World Tour satılır,sadece oyun 55 lira
  • Bende daha önce fedex'le oyun getirdim.Ama bu anlattığım hadiseyi yapan da Fedex.2 tane getirip 1 tane bunu yapsa,hemde70 euroluk zarf için,değermi o strese?.Kendimi o kadar kötü hissettrdilerki anlatamam.Dalışa gitmeme 1-2 gün kala fotoğraf makinemin housing'i(su geçirmez kap)için su sızdırmayı önleyen lastik o-ring geldi.Ve ben sevinçten uçarken bu piyangoyu çıkardılar.Ulan utanmaz fedex;zaten 47 euroluk malımı 20 küsür euro alıp taşıma hizmetinin karşılığını fazla fazla aldın.Yetmedimi bana kendi yan kuruluşunla 100 küsür euro daha istiyorsun.Gözün doysun.Allah vere de şu usps nimetini bozmasınlar.Bu aralar usps çok moda olsu,fedex ve benzeri firmalar taş koyabilirler diye düşünmüyor değilim.Kardeşim ebay'den belki 50 alışveriş yaptı usps ile.Ne kotlar,montlar ayakkabılar geldi kapımıza kadar.
  • Dostum 3 gün önce koysaydın bari :)
    ebay'le falan uğraşmazdım hiç:)
    Fiyat'da gayet cazipmiş.Hayırlı satışlar.

quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Guitar Hero:World Tour satılır,sadece oyun 55 lira
  • Açıkçası ucuza kargo işini halledeceğini pek düşünmüyorum. Kargo en az 50-60$ tutar.

http://cgi.ebay.com/Rock-Band-2-Wireless-Guitar-Xbox-360-Brand-New_W0QQitemZ220383999729QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item220383999729&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318

buna bak istersen. 4 günü var son gün son 30 saniye kala bidlemeye başla. Kolay gelsin...

• @ThisisaNightmare

dostum yalnız gösterdiğin ürün 46$ istiyor Türkiyeye yolamak için. =) diğer satıcılarında pek farklı olcağını sanmıyorum, ürün büyük çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eto82

arkadaşlar daha önce 2 başlıkta daha sordum ama tatmin edici cevap alamadım bu konuda aktif kullanıcı sayısı çok olduğu ve almayı düşündüğüm oyun guitar hero oyunu olduğu için tekrar burada soruyorum; tronixweb'den 2 adet gh metallica almayı düşünüyorum kargo hariç 120 dolar kargo dahil toplam 136 dolar tutuyor ve fedex'le gelecek oyunlar, gümrüğe takılır mı takılmaz mı lütfen tronix'den 2 oyun ve fazlası alışveriş yapanlar cevap yazsınlar...

tronix kullanıcı dostudur faturaya ne istersen onu yazarlar
    bu ay bir adet rock band 2, bir adet de buzz quiz tv getirttim buzzer'larıyla birlikte. sorunsuz elime ulaştı

Not: Fedex'le yollanmıştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

quote:

Orjinalden alıntı: eto82

arkadaşlar daha önce 2 başlıkta daha sordum ama tatmin edici cevap alamadım bu konuda aktif kullanıcı sayısı çok olduğu ve almayı düşündüğüm oyun guitar hero oyunu olduğu için tekrar burada soruyorum; tronixweb'den 2 adet gh metallica almayı düşünüyorum kargo hariç 120 dolar kargo dahil toplam 136 dolar tutuyor ve fedex'le gelecek oyunlar, gümrüğe takılır mı takılmaz mı lütfen tronix'den 2 oyun ve fazlası alışveriş yapanlar cevap yazsınlar...

tronix kullanıcı dostudur faturaya ne istersen onu yazarlar
    bu ay bir adet rock band 2, bir adet de buzz quiz tv getirttim buzzer'larıyla birlikte. sorunsuz elime ulaştı

Not: Fedex'le yollanmıştı.

hocam nerelerdesin ya, valla en az 1 haftadır cevap bekledim bu soru için bakmadım umursayan yok ne olursa olsun deyip verdim siparişi.. şimdi mail attım fiyatı düşük gösterir misiniz diye umarım hallederler.. teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

@ThisisaNightmare

dostum yalnız gösterdiğin ürün 46$ istiyor Türkiyeye yolamak için. =) diğer satıcılarında pek farklı olcağını sanmıyorum, ürün büyük çünkü.

Zaten 10$ da şu anda. O yüzden pek bidleyen olmazsa, 100$ dan az bir meblaya kapatılır diye düşünüyorum...
  • Bilmeyenler için:
    Rock Band 2 nin baterisinde
    3 tane ek zil takılabiliniyor.
    Ek bass pedal takılınabiliniyor.
    Sırf metallica için bateri almayanlar var o yüzden bunu yazdım.
    Birde, GH gitarlarında rj11 jack sokulcak yer var.
    O ne mi çok mu merak ettiniz?
    Aslında hiçbirşey!!!
    GH yapımcıları, 3. parti gitar almayın diye, bunlara ileride pedal takabileceksiniz süsü vermişler, evde denedim kabloların hiçbirinden ne DC ne AC akım geçiyor, birbirine değdirdiğinizde de birşey olmuyor. Kısacası bomboş... 3. parti bazı gitarlar, 2 pedallı geliyor, biri strum yapmak için, öbürü star button için olması gerek. Bazıları ise, whammy ve star power için.
  • metallica oyununu nerden alabiliriz sorun yaşamadan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad ferret

metallica oyununu nerden alabiliriz sorun yaşamadan?

ebay usa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad ferret

metallica oyununu nerden alabiliriz sorun yaşamadan?

tabii ki tronixweb.
  • Birşey merak ediyorum:
    Aranızda Sıfır GH:WT(Gitar+Oyun) 200 TL ye alacak olan var mı?
  • Bende merak ediyorum arkadaşlar sadece Guitar Hero:Aerosmith gitarını(oyunsuz)'i alacak var mı?65YTL...

İkinci El bölümüne döndü konu

Kutusu falan mevcut,stickerlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 7 Nisan 2009; 22:19:13 >
  • Arkadaşlar selam,

USA'deki bir arkadaşıma Guitar Hero WT full set aldıracağım, ancak kendisi gelirken beraberinde getirse sorun çıkar gibi duruyor, koca paket.
    Bunu bana hediye olarak yollasa falan prosedür ne olur? Ne kadar ücret biner? Almakta sıkıntı yaşar mıyım?

Tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim..

Ayrıca Guitar Hero WT full set satmak isteyen varsa onla da irtibata geçebilirim..

Saygılar..
  • Beyler gh: metallica drum set almak istiyorum nerden alabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaksac

Arkadaşlar selam,

USA'deki bir arkadaşıma Guitar Hero WT full set aldıracağım, ancak kendisi gelirken beraberinde getirse sorun çıkar gibi duruyor, koca paket.
    Bunu bana hediye olarak yollasa falan prosedür ne olur? Ne kadar ücret biner? Almakta sıkıntı yaşar mıyım?

Ayrıca Guitar Hero WT full set satmak isteyen varsa onla da irtibata geçebilirim..

Saygılar..

Yanında getirirse bir problem çıkacağını sanmam gümrük konusunda, hediye olarak yollasa fiyattan dolayı geçemeyebilir.Yanında getirmesi daha sağlıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denerod

quote:

Orjinalden alıntı: anilaksac

Arkadaşlar selam,

Saygılar..

Yanında getirirse bir problem çıkacağını sanmam gümrük konusunda, hediye olarak yollasa fiyattan dolayı geçemeyebilir.Yanında getirmesi daha sağlıklı.

Çok sağol hocam, setin kutusunun boyutu ve ağırlığı hakkında tam bir rakam var mı çarptı mı hiçbir yerde gözünüze?

• Sonunda oyunu aldım perşembe elimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Sonunda oyunu aldım perşembe elimde

Yeni mi aldin :)
    Nese beraber oyniyalm bendede gitar var ...
    Ben hard sen easy takiliriz gorkem
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.