Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoo career çok kısa sürede bitmişti expertte. Çok sıkıcı şarkılar bu bir gerçek.

Bana en zor şarkısıyla gelme ama RB de. Through the fire and flames dediğimizde hepsi ağlar köşeye kıvrılır. 600.000 notaya yakın nota vardır şarkıda.

Neyse RB nin geneli sıkıcı benim için. Daha her şarkıyı ilk çalışta expertte bitirebildiğimi görünce anladım bir cacık olmadığını zaten. EA in amerikan teenage lerine yaptığı oyundan fazlası değildir gözümde. GH mi alırım bakarım keyfime

@kankaleo, hocam o olayı nasıl yapacam bilmiyorum. ayrıca gümrük olayı her şekilde kesin değilse hiç bulaşmayayım o işe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Mart 2009; 0:50:22 >
  • yani gümrükte takıldı diyenler kafadan atmıyolarsa gümrük olayı kesin değil. yalnız bi kere fedexle, tntle falan kesin takılıyo büyük paketlerde ki buraya yazmıştı zaten arkadaşlar tnt macerasını. royal yani devlet postasıyla takılmaz yüzde 80 falan ama kesin diyemiyorum işte. yani sen bilirsin :D
    yalnız yüzde 10 vergili hali bile burdan almandan daha ucuza geliyor...
  • Devlet postasını nasıl saeçebiliyoruz? USPS ile yolluyorlar genelde sanırım.
  • Devlet postası oluyor USPS.
    Gümrükle çok işi olan biri olarak.

1 numaralı kural, çok fazla eşya getiriyorsanız ister istemez takılıyor.
    Diğer bir kural ise, yurtdışına çıktıysanız son 6 ay içinde, adamlar müşavir getir dediylerse, ama ben bilmem kaç ay önce şuraya gittim, buyrun pasaportuma bakın demeniz, gitarı daha rahat almanıza neden olur.

Ayrıca naptın hocam ya ne 600.000 notası ya 3700 tane nota var. Green Grass and High Tides da ise 3058 tane var.
    Rock Band'de solo kısmı belli oluyor mesela, solo üzeridnen ayrı puanlama yapılıyor vsvs... Kaldı ki burda WT vs RB ve ya RB2 yapıyoruz, yani çoklu enstruman desteği olan oyunlar. RR tabiki adını söz etmeye bile gerek yok en barbatı o.
  • usps yani amerikan posta servisi seçeneği ile alırsan 90% problem çıkmaz.Çıkarsa sa 10% ödeyip alırsın.Ama ups ve hele hele o adi fedex ile alırsan bitersin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Yav o değil de şu ebay.com dan WT gitarını nasıl alacam hala kara kara düşünüyorum. gümrüğe takılıyor mu takılmıyor mu anlamadım takılıyor diyen var takılmıyor diyen var. 50 dolarlık şey gümrüğe nasıl takılır acaba onu düşünüyorum? bir de kargo parası ne kadar çıkar bunun o da muamma?
  • Tamam USPS ile alayım o zaman. Genelde 60 dolar civarı bu gitarların fiyatı. %10 eklense 66 dolar civarı bişey yapar sanırım. Hiçbişey değil.

Peki diğer sorum, USPS ile alınca kargo fiyatı ne kadar olur tahminen? Bir de kapıya kadar geliyor mu gümrüğe takılmaz ise?

@Thisisanightmare, valla aklımda öyle kalmış ama gördüğüm en zorlayıcı şarkı kendisi. kaç ay boyunca sırf o şarkıyı çalıştım %90 ı da geçemedim o şarkıda.
  • Arkadaşlar ben guitar hero legends of rock aldım.Ebay'den de world tour oyun ve mikrofonu aldım.Şimdi sırada davul var.Rock band 2 davulu tüm oyunlarla çalıştığı için onu almayı düşünüyorum fakat world tour davulu daha güzel gözüküyor.Her ikisini de önerenler var.Tabi world tour davulu rock band lerle uyumsuz.Peki wt davulu için tuning kit varmış.Bu sadece pc versiyonu içinmi yoksa ps3 içinde oyun içi update ile geliyormu?
  • quote:

Tamam USPS ile alayım o zaman. Genelde 60 dolar civarı bu gitarların fiyatı. %10 eklense 66 dolar civarı bişey yapar sanırım. Hiçbişey değil.

Peki diğer sorum, USPS ile alınca kargo fiyatı ne kadar olur tahminen? Bir de kapıya kadar geliyor mu gümrüğe takılmaz ise?

arkadaşlar şuna da bir açıklık getirirsek süper olacak.
  • quote:

quote:

Tamam USPS ile alayım o zaman. Genelde 60 dolar civarı bu gitarların fiyatı. %10 eklense 66 dolar civarı bişey yapar sanırım. Hiçbişey değil.

arkadaşlar şuna da bir açıklık getirirsek süper olacak.

ebay de kargo fiyatları yazıyor zaten, tek gitar getirceksen bence 20-30 dolar arası bir şey olur, ama dediğim gibi eğer Türkiye'ye yolluyorsa yazar zaten shipping parası...
  • shipping listesinde Türkiye yoksa bile satıcıya özel mesaj yazarak öğrenebilirsiniz.Satıcı eğer üşenmezse Türkiyeye'de gönderebiliyor.Küçük orta boy ürünlerde ortalama 20 usd civarında ama davul için 50 usd altına inmez bence.Mümkün olduğunca satıcıya soru sorun,pahalıysa indirim isteyin.Mesela birisi bana 44 usd demişti.Kafadan atmış belli.Rica ettim posta idaresine gitti ve 20 usd fiyat aldı.Biraz zaman ayırıp işiniz çözebilirsiniz.
  • arkadaşlar daha önce 2 başlıkta daha sordum ama tatmin edici cevap alamadım bu konuda aktif kullanıcı sayısı çok olduğu ve almayı düşündüğüm oyun guitar hero oyunu olduğu için tekrar burada soruyorum; tronixweb'den 2 adet gh metallica almayı düşünüyorum kargo hariç 120 dolar kargo dahil toplam 136 dolar tutuyor ve fedex'le gelecek oyunlar, gümrüğe takılır mı takılmaz mı lütfen tronix'den 2 oyun ve fazlası alışveriş yapanlar cevap yazsınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eto82

arkadaşlar daha önce 2 başlıkta daha sordum ama tatmin edici cevap alamadım bu konuda aktif kullanıcı sayısı çok olduğu ve almayı düşündüğüm oyun guitar hero oyunu olduğu için tekrar burada soruyorum; tronixweb'den 2 adet gh metallica almayı düşünüyorum kargo hariç 120 dolar kargo dahil toplam 136 dolar tutuyor ve fedex'le gelecek oyunlar, gümrüğe takılır mı takılmaz mı lütfen tronix'den 2 oyun ve fazlası alışveriş yapanlar cevap yazsınlar...

tronixden alışveriş yapmadım ama sorun tronixle ilgili değil fedexle.
    çünkü fedexle gelecekse büyük ihtimal takılır...
  • Zaten bir tane bile worldwide seçeneği göremedim ürünlerde. Hepsinde gidip mesaj atıyorum satıcıya. şu ana kadar yollayan çıkmadı :(

20 dolar civarındaysa güzel olur. 55-60 dolar civarında gitarların fiyatı genelde. %10 vergi olsa 66 dolar 20 dolar kargo 86 dolar. 160 liraya gelecek ortalama. gayet mis bir ücret.
  • http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260374749822

Arkadaşlar şu fiyatın güzelliğine bakın. Ama gelin görün ki adam "We only ship to the continental US. Thanks for your interest!" dedi mesaj attığımda.

Ben de inata bindirdim olayı, şöyle diyeceğim, "If you send to Turkey, i'll pay 50$ for this product. Please accept this :/"

sizce şansım var mı?
  • Neden olmasın 50 dolar az para değil belki kabul eder.
  • Umarım kabul eder krizim geldi artık

USPS ile yolladığında kapıya kadar geliyor mu peki, yoksa biz mi gidip alıyoruz?
  • Fedex'ten uzak dur.BAk anlatmıştım tekrar anlatayım.Bir mektup zarfı içinde ve standart kartpostal kalınlığında bir paket düşün.Bunun içinde lastik o-ring var.Fiyatı 40 euro +fedex için ise 27 euro yani toplam 70 euro civarında.Fedex bunu gümrüğe sokturdu.Bana karayoluyla geldiği çin 100 usd euro limiti geçerli değil dediler.Ve sıkı dur iğrençlik burada başlıyor.Size önerimiz oranj mı turuncumu herneyse bir firmadır.Sİzin için gümrük müşavirliği hizmetini verir ve ürünün vergilerini sizin adınıza öder ve size en kısa zamanda iletir dedi.E dedim.Birde ürün bizim depomuza girdiği günden çıkacağı güne kadar fedex depo hizmeti için kira vereceksiniz dedi .EE tamam dedim.NE kadar tutar dedim.Hepsi içinde aşağı yukarı 100 euro civarında ek ödeme yapmanuız gerekir dediler.Sağol dedim bana önerdiği firmanın sitesine girdim.O da ne???Fedex'in yan kuruluşu !!!!!Biraz da telde sızlandıktan sonra baktım ki burunlarından kıl aldırmıyorlar.YAzıklar olsun dedim.Kapattım.Şikayet edecektim ama unuttum.USPS isepostacı eve getiriyor.Bu kadar basit.Eğer vergi çıkartırsa bu sefer onların yerine gdip 10% ödeyip çıkıyorsun.Daha ne olsun?
    quote:

arkadaşlar daha önce 2 başlıkta daha sordum ama tatmin edici cevap alamadım bu konuda aktif kullanıcı sayısı çok olduğu ve almayı düşündüğüm oyun guitar hero oyunu olduğu için tekrar burada soruyorum; tronixweb'den 2 adet gh metallica almayı düşünüyorum kargo hariç 120 dolar kargo dahil toplam 136 dolar tutuyor ve fedex'le gelecek oyunlar, gümrüğe takılır mı takılmaz mı lütfen tronix'den 2 oyun ve fazlası alışveriş yapanlar cevap yazsınlar...

• Anladım. USPS ile alacağım kesinlikle. Gümrüğe takılmazsa evime kadar gelir, takılırsa beni arayıp bilgilendirirler ve ben gidip ekstra %10 ödeyip ürünü alırım. Olay bundan ibaret sanırım.

Eğer gerçekten bu kadar basit ve maliyetsiz bir işse yazıklar olsun bu gitarı Türkiye'de 400 liraya satan insanlara. Kargosu, vergisi, %10 u vs. vs. dahil toplam taş çatlasa 160 liraya getirtilebiliyor demek ki Amerika'dan.
  • hmm anlıyorum ama sanırım tronix'den gelen ürünler hava yoluyla gelecek bu etkiliyor olabilir gümrük olayını değil mi? bi de bunu ısrarla sorma nedenim bi zamanlar yurtdışı alışverişiyle ilgili başlıkta 2 hatta 3 oyun alıp fedex'le getirtenleri okumuştum tronixten o yüzden emin olmak için şimdi tekrar soruyorum.. bilgilendirme için teşekkürler yine de..

quote:

Orjinalden alıntı: Johnessen

Fedex'ten uzak dur.BAk anlatmıştım tekrar anlatayım.Bir mektup zarfı içinde ve standart kartpostal kalınlığında bir paket düşün.Bunun içinde lastik o-ring var.Fiyatı 40 euro +fedex için ise 27 euro yani toplam 70 euro civarında.Fedex bunu gümrüğe sokturdu.Bana karayoluyla geldiği çin 100 usd euro limiti geçerli değil dediler.Ve sıkı dur iğrençlik burada başlıyor.Size önerimiz oranj mı turuncumu herneyse bir firmadır.Sİzin için gümrük müşavirliği hizmetini verir ve ürünün vergilerini sizin adınıza öder ve size en kısa zamanda iletir dedi.E dedim.Birde ürün bizim depomuza girdiği günden çıkacağı güne kadar fedex depo hizmeti için kira vereceksiniz dedi .EE tamam dedim.NE kadar tutar dedim.Hepsi içinde aşağı yukarı 100 euro civarında ek ödeme yapmanuız gerekir dediler.Sağol dedim bana önerdiği firmanın sitesine girdim.O da ne???Fedex'in yan kuruluşu !!!!!Biraz da telde sızlandıktan sonra baktım ki burunlarından kıl aldırmıyorlar.YAzıklar olsun dedim.Kapattım.Şikayet edecektim ama unuttum.USPS isepostacı eve getiriyor.Bu kadar basit.Eğer vergi çıkartırsa bu sefer onların yerine gdip 10% ödeyip çıkıyorsun.Daha ne olsun?
    quote:

• Yarın gidip Pal versiyonunu alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.