Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rock Band 2 aldım. Oynayan var mı bilmiyorum ama bana guitar hero'dan cok daha zevkli gibi geldi. belki de yeni oyun gazıdır.
  • Selam.Guitar gero legends of rock aldım başladım oyuna.İLk boss'u geçemedim.Sanırım 3 kez geçemeyince ,istersen bu boss'u atlayabilirsin diyor.Fakat o seçenek ekranında tam 3 kere takıldı ps3.Nedir bu durum abiler?
  • boss u geçmek için sana gelen güçleri zamanında kullanman lazım biriktir arka arkaya 3 tane toplayabiliyordu sanırım sonra tam bir solo anında yapıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Arkadaslar gh: wt u bende almak istioyurm ..Nerden en ucuz sekilde alabilirm
    Siz nerden aldiniz ???

ebay'den gitar al,
    www.ebay.co.uk

Burda gitar fiyatları 20£(kargo dahil) den başlıyor.
    Oyun içinwww.ebay.com veyawww.shopto.com ve yawww.playasia.com dan alabilirsin.
    Ebay.co.uk 'a da bak istersen. En uygunu hangisiyse ordan alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 22 Mart 2009; 23:36:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Arkadaslar gh: wt u bende almak istioyurm ..Nerden en ucuz sekilde alabilirm
    Siz nerden aldiniz ???

ebay'den gitar al,
    www.ebay.co.uk

Burda gitar fiyatları 20£(kargo dahil) den başlıyor.
    Oyun içinwww.ebay.com veyawww.shopto.com ve yawww.playasia.com dan alabilirsin.
    Ebay.co.uk 'a da bak istersen. En uygunu hangisiyse ordan alırsın.

Hocam mediamark tan 149 ytl lik gh3 SETI aldim hic pisman degilim cok eglenceli simdi gh:wt sadece oyunu alcam :)

• quote:

Orjinalden alıntı: djemiltr

Rock Band 2 aldım. Oynayan var mı bilmiyorum ama bana guitar hero'dan cok daha zevkli gibi geldi. belki de yeni oyun gazıdır.

Bu dünyada yalnız değilsin.
    RB2 yi en kısa sürede alacağım.
    Nedense, RB bana GH den daha gerçekçi geliyor.
    Notalar daha bir mantıklı dizilmiş, oyundaki asıl amacın daha bir show olduğu belli oluyor örneğin yıldız göstergeci var. Durumuna göre artık çalacam, oh be 5 yıldız oldu artık sarıya düşsemde bişey olmaz, tarzı davranıldığı için biraz daha iyi oluyor.
    En büyük özelliği ise, şarkılarının daha geniş bir kitleye hitap etmesi, mesela indirilebilir şarkılarda; Children of Bodom'dan David bowie'ye kadar hemen hemen her tür var. Oyun US versiyon olarak RB1 aldım ve hemen Electric eye şarkısını aldım.

Ayrıca, RB2 gitarında, Fret düğmelerinin oraları kayganmış. GH gitarları gibi düz plastikten değilmiş.

Ensturmanlara baktığınızda; gh tamamen işi batırmış.
    WT de yeni eklenen özelliklere baktığımızda:
    Gitar: Dokunmatik tuşlar gelmiş, fakat tuşlar nedense kitleniyor, çalışmıyor, geç tepki veriyor kısacası hiçbir işe yaramıyor. Birde star power tuşuna eliniz ister istemez çarpıyor. Durumunuz kırmızı iken yanıp sönmeye başlamadan yuhlanmaya başladığınız oluyor ve kırmızıya gelir gelmez gitarı tilt etsenizde, yukarı kaldırsanızda işleme nedense alamıyor halbuki normal çalarken, bir saniyelik ani hareket bile ekranı masmavi yapmaya yetiyor.
    Mikrofon: Neredeyse aşırı saçma olan mikrofon hassaslığı şarkıyı orjinal söyleyen sanatçıyı oraya getirseniz, söyleyemiycek derecede yapılmış.
    Davul: Söylememe gerek bile yok, rezilliğin bu kadarı da olmasın diye bedava MIDI-USB kablosu dağıtıyorlar.
    Star power'ı başlatmak için mikrofona vurun diyor. 50 kere vuruyorum başlamıyor, a diyorum başlıyor. Böyle beklemedik yerde başlaması aşırı saçma.

RB de ise, gitarda verilen her özellik sorunsuz çalışıyor. Mikrofon deseniz, hassaslığı elle ayarlayabiliyorsunuz, hatta sesinizi kalınlaştırıp inceltedebiliyorsunuz, davulda bas pedal kırılması dışında bir sorun yok onu da çatal kullanarak düzeltebiliyorsunuz.

Birde Career modunda oynarken GH de çok saçma, zorluk sırasını yanlış koydukları oluyor. Mesela Stranglehold şarkısının başlarda yer alması çok saçma. Birde Ozzy Osbourne, La bamba şarkısını söylerken açıkçası koptum. RB de ise, en kolaydan en zora güzel bir sıralama yapmışlar.

• Size kesinlikle katılıyorum. Rock Band, Guitar Hero'ya göre daha gerçekçi duruyor gibi.
    Devamlı GHIII oynuyorum fakat en kısa zamanda Rock Band oyununu almak istiyorum.
    Rock Band'i başka bir yerde bir kez deneme fırsatım oldu ve GHIII göre daha gerçekçi
    ona bende katılyorum. Bir de eylül ayında The Beatles: Rock Band çıkacağı içinde ayrıca
    seviniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Rock Band 2 aldım. Oynayan var mı bilmiyorum ama bana guitar hero'dan cok daha zevkli gibi geldi. belki de yeni oyun gazıdır.

Bu dünyada yalnız değilsin.
    RB2 yi en kısa sürede alacağım.
    Nedense, RB bana GH den daha gerçekçi geliyor.
    Notalar daha bir mantıklı dizilmiş, oyundaki asıl amacın daha bir show olduğu belli oluyor örneğin yıldız göstergeci var. Durumuna göre artık çalacam, oh be 5 yıldız oldu artık sarıya düşsemde bişey olmaz, tarzı davranıldığı için biraz daha iyi oluyor.
    En büyük özelliği ise, şarkılarının daha geniş bir kitleye hitap etmesi, mesela indirilebilir şarkılarda; Children of Bodom'dan David bowie'ye kadar hemen hemen her tür var. Oyun US versiyon olarak RB1 aldım ve hemen Electric eye şarkısını aldım.

Ayrıca, RB2 gitarında, Fret düğmelerinin oraları kayganmış. GH gitarları gibi düz plastikten değilmiş.

Ensturmanlara baktığınızda; gh tamamen işi batırmış.
    WT de yeni eklenen özelliklere baktığımızda:
    Gitar: Dokunmatik tuşlar gelmiş, fakat tuşlar nedense kitleniyor, çalışmıyor, geç tepki veriyor kısacası hiçbir işe yaramıyor. Birde star power tuşuna eliniz ister istemez çarpıyor. Durumunuz kırmızı iken yanıp sönmeye başlamadan yuhlanmaya başladığınız oluyor ve kırmızıya gelir gelmez gitarı tilt etsenizde, yukarı kaldırsanızda işleme nedense alamıyor halbuki normal çalarken, bir saniyelik ani hareket bile ekranı masmavi yapmaya yetiyor.
    Mikrofon: Neredeyse aşırı saçma olan mikrofon hassaslığı şarkıyı orjinal söyleyen sanatçıyı oraya getirseniz, söyleyemiycek derecede yapılmış.
    Davul: Söylememe gerek bile yok, rezilliğin bu kadarı da olmasın diye bedava MIDI-USB kablosu dağıtıyorlar.
    Star power'ı başlatmak için mikrofona vurun diyor. 50 kere vuruyorum başlamıyor, a diyorum başlıyor. Böyle beklemedik yerde başlaması aşırı saçma.

RB de ise, gitarda verilen her özellik sorunsuz çalışıyor. Mikrofon deseniz, hassaslığı elle ayarlayabiliyorsunuz, hatta sesinizi kalınlaştırıp inceltedebiliyorsunuz, davulda bas pedal kırılması dışında bir sorun yok onu da çatal kullanarak düzeltebiliyorsunuz.

Birde Career modunda oynarken GH de çok saçma, zorluk sırasını yanlış koydukları oluyor. Mesela Stranglehold şarkısının başlarda yer alması çok saçma. Birde Ozzy Osbourne, La bamba şarkısını söylerken açıkçası koptum. RB de ise, en kolaydan en zora güzel bir sıralama yapmışlar.

hocam sen baya ayrıntılı karşılaştırmışsın. Ben GHWT gitarıyla Rock Band 2 oynayan casual bir oyuncu olarak RB2'nin GHWT'dan daha zevkli olduğunu söyleyebiliyorum sadece. Çok yüzeysel olacak ama beğendiğim özellikler:

1) senin de bahsettiğin yıldız sistemi; 5 yıldıza ulaşmak için kasma ve ulaşınca salma durumu :)
    2) fan toplama olayı
    3) sahne alırken ara sıra çıkan bağış işleri, "4 yıldız yap iki kat para kazan", "5 yıldız yap dört kat para kazan" gibi rasgele görevler
    4) şarkı sayısının çokluğu
    5) şarkıları çalarken yaşanan "gerçekten çalıyormuş gibi olma" hissinin daha yoğun olması
    6) grafiklerin daha insan gibi olması

• arkadaşlar belki önceden sorulmuştur arattım ama bulamadım

world tourda herhangi bir bluetooth headset microfon olarak kullanılabiliyormu?
  • o kadar zamandır oynarım ama gitarı kaldırınca birşey olduğundan haberim yok gh3 ve wt ile birlikte gh3 gitarım var ne yapılabilir?
  • ntsc oyunla beraber gelen gitar veya davul, pal oyunlarda da çalışır mı acaba?herhangi bi uyumsuzluk yaşanır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dime

ntsc oyunla beraber gelen gitar veya davul, pal oyunlarda da çalışır mı acaba?herhangi bi uyumsuzluk yaşanır mı?

Evet çalışır.

Gitarın fret buttons kısmı havada durunca star power açılıyor.

Sanırım bt kulaklığı mikrofon olarak kullanabiliyorsun. Ama bt kulaklığın mikrofonu ile ancak easy de söyleyebilirsin...
  • Bence GH:WT 'a fazla haksızlık ediliyor. GH de iyi oyundur. Keyif verir ve GH setini alıp yanında RB oyununu almak daha mantıklıdır. ( bence )

Davul sorunlu falan diyosunuz ama sorun yaşamayanlar da var veya RB davulunda sorun yaşayanlar da var. Ben o konuda belki GH 'nun daha kötü olduğu fikrine katılabilirim ama davulun dizilişi bakımından en iyisi GH davuludur. RB 'ninki çok yapay ve saçma. GH 'nin davulu olması gerektiğine çok yakın ve çalması daha büyük haz veriyo.. ( bence )

Şarkı sayısı aşağı yukarı aynı ve ilk halleri olarak iki oyunu da eşit olduğunu söyleyebilirim, kalite olarak. Fakat DLC 'lere baktığımızda GH biraz saçmalıyor fakat RB 'nin indirilebilir içeriği daha başarılı.

Mikrafonları her iki oyunda da aynı firma üretiyomuş ve hiç bi fark yokmuş. Birkaç yerde okuduğum yorumda GH daha başarılı diye gördüm fakat ben hiç denemedim, duruyo öölece mikrafon..

Neyse bence sidik yarışına gerek yok. Şarkı çalıyoruz ve ne kadar çok çalacak şeyimiz fazla ise o kadar iyi. O yüzden GH 'nin bir artısı var. GH tüm seti alıp yanına RB oynu alıp GH:Metallica'yı beklemek bence en mantıklısı. Veya paranız ve yeriniz çoksa hepsini alın =)

Birde şunu eklim. Gitarın strum bar'ında benden başka sorun olan vardı burada. Nerden aldı bilmiyorum ama ben garanti kapsamında verdim gitarı bekliyorum. Top onlarda artık ( mavi bilgisayar ).. Umarım mazeret söylemezler, dünya para saydık..

not : Optimum media markt'ta GH3 gitarı ile birlikte 179 lira ve büssürü var.

• Bence, kampanyalı GHIII çift gitar seti alarak, sonra da GHWT, RB, RB2, ve GH:Metallica almak en mantıklısıdır.
    GHWT 5+5 Tapping gitarın gereksiz oldugunu dusunuyorum, tabii, eger ben cift elle gitar calmakta istiyorum
    ve arkadaslarımdan daha cok oyunu tek basıma oynayacagım diyorsanız o baska.
  • Ben hassaslık ayarı olarak söyledim. GH de bunu ayarlayamıyorsun. RB de ise bu ayarlanılabiliniyor.
    Ayrıca ben piyasa oranlarından bahsediyorum piyasadaki nerdeyse %95 GH gitarlarında en az 1 sorun mutlaka 3 ay içinde olmakta.
    Kaldı ki neden anlamıyorum ama gh nin bateri sistemi daha kötü. Sırf zil var diye daha iyi yapmaz onu. Kaldı ki RB'ye de 3 tane zil takılabiliniyor.
    Şarkı olarak, arada bir kaç şarkı farkı var ama o şarkılarda nedense en güzel olanları. Mesela Ratt yok GH WT'da. Hani parasını verelim koy desen o da yok.

RB oyunlarında ise, 10 tuşlu almak gerçekten işe yarıyor çünkü sololarda, fretlere basmanız yetiyor. Strum a gerek kalmıyor. Green Grass and High Tides adlı RB1 şarkısı 10 dakika ve sadece 3050 tane notadan oluşuyor. Bir solo partında 1200 tane tuş var. Kaç dakikaydı unuttum ama bölünce saniyede 6 nota basmak gerekiyordu. Yani yaklaşık olarak 200 saniye civarı. Ama emin değilim. Saniyede 6 nota basıp aynı anda strum yapmak bence çok zor.

• Zaten orayı sırf aşağıdaki 5 li tuş için yapıyorlar. asıl zevki öyle çıkıyor zaten bu ortada.

Ben şimdi GHWT gitarı yerine RB2 gitarı almayı düşünüyorum sizin dediklerinizden sonra. Umarım iyi bir karar veriyorumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Zaten orayı sırf aşağıdaki 5 li tuş için yapıyorlar. asıl zevki öyle çıkıyor zaten bu ortada.

Ben şimdi GHWT gitarı yerine RB2 gitarı almayı düşünüyorum sizin dediklerinizden sonra. Umarım iyi bir karar veriyorumdur.

hocam ben vaktiyle milletin yazdıklarından gwht gitarı ile rockband davulu alınmalı sonucuna varmıştım. özellikle yabancı forumlara bakmanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

Bence, kampanyalı GHIII çift gitar seti alarak, sonra da GHWT, RB, RB2, ve GH:Metallica almak en mantıklısıdır.
    GHWT 5+5 Tapping gitarın gereksiz oldugunu dusunuyorum, tabii, eger ben cift elle gitar calmakta istiyorum

rock band: the beattles çıkıyor atlamayalım ;)
  • WT gitarlarının tapping bölümü çok hassas değilmiş diye duydum ben de. Bir de dayanıklı değil deniyor yukarıda?

Zaten GH2 gitarını oynamaktan kırdım dayanamadı. Yine bir gh gitarı elimde kalmasın istiyorum. :S
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

Bence, kampanyalı GHIII çift gitar seti alarak, sonra da GHWT, RB, RB2, ve GH:Metallica almak en mantıklısıdır.

rock band: the beattles çıkıyor atlamayalım ;)

Yok atlar mıyım hiç? Eylül'ü bekliyorum.
    Yazmamamın sebebi GHIII gitarları ile uyumlu olacak mı kesin olarak bir bilgi yok. Bu yüzden atladım.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.