Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 1. bölge oyun var. kullanamadığınız kodlarınızı verirseniz bana hiç yoktan boşa gitmemiş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

arkadaşlar bende 1. bölge oyun var. kullanamadığınız kodlarınızı verirseniz bana hiç yoktan boşa gitmemiş olur

hocam benim iş bir görülsün buradan yazıcam kodları zaten
  • Nereye atıyoruz kodu.benimde oyun 2. bölge
  • Dün geceki redeem kod kepazeliğinden sonra adamlara öyle bir mail yazdımki o sinirle 4 saat sonra cevap geldi.Abi çok özür dileriz bu hata mail sisteminden kaynaklanıyo kullanılmış kod hatası o abi bak biz sana bi link veriyoruz buna tıklayıp eski kodlarını yenisiyle değiştirebilirsin demişler keratalar. denedim yine aynı hata amerikan kodu değiştiriyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superyakup -- 7 Mart 2009; 11:01:31 >
  • @superyakup

aynı maili herkese yollamışlar iyi fırçalamışsın kerataları

hatta benimkinin altında not vardı "superyakup abimize söyleyin kusura bakmasın, bir daha olmayacak" demişlerdi
  • Hehe farkındayım ama benimki birazda tesadüf oldu.Fırçaladıktan sonra mail geldi yani şans Neyse bu kodları çalıştırabilen varmı?Yoksa sadece amerikalılara geçilen bir kıyak dahamı...
  • kodlar paylasilabilir mi?
  • Evet paylaşılabilir.
  • Davul Seti ve Blu-ray Oyunumu satıyorum arkadaşlar. Süper bir oyundu...

Edit:
    (Sadece Davul Seti ve Oyun.... Gitar ve Mikrofon yok! Onları Aldığımda satmıştım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj -- 8 Mart 2009; 0:11:35 >
  • Arkadaslar gh: wt u bende almak istioyurm ..Nerden en ucuz sekilde alabilirm
    Siz nerden aldiniz ???
  • kodlar paylasilabilirse ve eger calisiyorlarsa gercekten cok sevinirim
  • pj pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xeo

bu arada oynamak isteyen varsa psn: hamburgeriyidir
    ayrıca rock band 1 de var.
    bende mikrofon ve gitar var simdilik.

İyi olur.Benimkide SuperYakupX bende oynayacak adam bulamıyorum nette.
  • Arkadaşlar GHWT un gitarını bozmamayı başaran var mı?

Elime aldığım ilk gün medium zorlukta sakin sakin takılıyorum şu ''strum'' denen tıngırdatılan kısmı bozuldu. Çalışmaz oldu üst tarafa doğru. Hatta arada sırada kendi kafasına göre basıyor...

Ne sert birşey yaptım ne de düştü şaştı. Bas gitarister gibi yukarı çekiyorum şu anda strumu. Mekanik tamiri nasıl yapılır bilen var mı?

PS: Amazon.com dan 80 dolara Nyko gitar hediyeli aldım. GG de 500 liraya sadece gitar setini satan insafsızları görmek de acayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surur1 -- 9 Mart 2009; 1:41:04 >
  • benim ki hala bozulmadi, takur tukur arkadaslarla da oynadim, garip!
    sen cok abanmissin herhalde
  • Benimkilerdede bişey yok ne davulda ne gitarda.
  • Ben sadece gitarını 41 dolara aldım.31 dolar da ol parası verdim.

72 dolara geldi ki kadıköy de 160 dolardan aşağı satan mağaza yok
  • Guitar Hero World Tour Super Bundle Arıyorum
    Gitar + Bateri + mikrofon + oyun..
    Böyle açık yazdıgım ıcın ozur dılerım ama bazı sıtelerde super bundle yok ama butun grup seti var diyen arkadaslar oldu : )

0 544 573 70 58
    Onur Gözümoğlu
  • Bende ariyorum .. Gh:wt super bundle ve ya guitar set ariyorum.. Birileri eBay dan getirtip elden ustune kar koyarak alabilirim :D gidipte fais fiyatlara almayalim
  • ya buldum ama bıraz pahalı buldum 660 ama alıcam cunku oyunun ıthalatcısını aradım onlarda bıle yok 2 aydan once gelmez dedi..eger ıstersen senın ıcınde konusabılırım..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.