Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hederahelix

Arkadaşlar bir sorum olacak. Guitar Hero World Tour Guitar Bundle sahibiyim. Müzik çeşitliliği olması açısından Rock Band oyununu da almak istiyorum. Guitar hero world tour gitarı ile rock band şarkılarını sorunsuz , tam uyumlu çalabilir miyim ? Eğer evetse , Rock Band'ın hangi versiyonunu almalıyım.

Cevaplayanlara sonsuz teşekkürler...

evet sendeki gitar ile rock band oynayabilirsin. alabiliyorsan 1 bölge sanırım yani amerika bolgesi olanını al derim, psnden sarkı yuklemek için gerekli olan bolge.
  • Shopto'dan alacağım için 2.bölge gelecek büyük ihtimal.

Teşekkür ederim cevap için...

• quote:

Orjinalden alıntı: hederahelix

Shopto'dan alacağım için 2.bölge gelecek büyük ihtimal.

Teşekkür ederim cevap için...

Ebay'den Rock Band 1 i 40$ a aldım.
    Bence ebay daha iyi. Üstelik sadece amerikan psn den alışveriş yapabildiğimiz için şarkıyı da ordan indirebiliyoruz...
  • davul ve gitarı ebay'den sipariş vermiştim,dün elime ulaştı.Amerikan gelmesi tam 1 ay sürdü.ikisini ayrı sipariş verdiğim için gümrüğe takılmadı sanırım.fakat davul 12 şubat'ta ülkeye girmesine rağmen bana ptt 27 şubat'ta teslim edebildi ancak.bu 2 hafta sürede açıp oynadılar herhalde,sıkılınca da bana teslim ettiler:)ikisi toplam shipping dahil 230 dolar civarına geldi.gitar sıfır,davulu 2.el olarak aldım.davulda hassasiyetle ilgili problemler var biraz,bantlamayla biraz düzelebiliyor ama ben gene de midi-usb kabloyu istedim,gelince pc'den düzgün bir ayar yaparım diye düşünüyorum.ben daha çok metallica çıkıcak diye aldım,metallica ile bikaç ay takılıp sonra satmayı düşünüyorum.
  • midi-usb kabloyu 2 ay önce sipariş ettim hala gelmedi.Kolpa bi haber sanırım.
  • Bende sipariş vereli baya oldu midi-usb kablo için ama gelen bişiy yok. Haber kolpa değil de, ilk sipariş verenlere geldi bize neden gelmedi bi karmaşıklık oldu sanırım. Bana gelen mail de ki çook zaman oldu, kargolandı diyodu.. Ben umudu kestim ama.. :)
  • Bana 1 hafta içerisinde gelmişti. Ardından bir tane sarı zilden gönderdiler. Ama artık iş işten geçti. Oyunu geri iade ettim.
  • Evet bana gönderildi maili geleli 2 ay olcak daha tık yok mail attım heriflere bidaha gönderin lo gelmedi diye daha bişey yok ortada.
  • tronixweb'den rock band 2 siparişi verdim. guitar hero wt gitarımı bu oyunda kullanabilirim değil mi?

Not: Joystiq kullanılabileceğini söylüyor ama denemiş birisi varsa onun cevabı benim için daha tatmin edici olacak.
  • evet WT gitarı uyumlu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

evet WT gitarı uyumlu...

teşekkür ederim.
  • arkadaşlar ben setimi satıyorum almayı düşünenen varsa boşuna fazla para vermeyin ben çok fazla kullanmadım. ikinci el bölümüne ilan açtım bu da linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_30206079/tm.htm
  • shoptodan Singstar Microphone Pack satın alsam guitar heroda kullanabilirmiyim acaba, bir bilgisi olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogorock

shoptodan Singstar Microphone Pack satın alsam guitar heroda kullanabilirmiyim acaba, bir bilgisi olan?

bi arkadaş usb li tüm mikrofonları çalıştırır demişti singstar ın mikrofonu denedi mi bilemiyorum kullanan var mı?
    mikrofonu guitar hero metallica çıkınca kesin almam lazım. çalışıyorsa muhtemelen ben de shoptodan alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alps -- 5 Mart 2009; 20:11:52 >
  • quote:

shoptodan Singstar Microphone Pack satın alsam guitar heroda kullanabilirmiyim acaba, bir bilgisi olan?

@alps
    ben demiştim sanırım, çünkü oyunda mikrofonla tutorial kısmına girince diyor, herhangi usb mikrofon olur, ama tavsiyem wt mikrofonu.
    Ben açıkçası Singstar ABBA mikrofonunu kullanıyorum çalışıyor ama hassaslık sorunu var diye düşünüyorum. Tabi hayatımda hiç wt mikrofonu kullanmadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

@alps
    ben demiştim sanırım, çünkü oyunda mikrofonla tutorial kısmına girince diyor, herhangi usb mikrofon olur, ama tavsiyem wt mikrofonu.
    Ben açıkçası Singstar ABBA mikrofonunu kullanıyorum çalışıyor ama hassaslık sorunu var diye düşünüyorum. Tabi hayatımda hiç wt mikrofonu kullanmadım...

ben de wt mikrofonu almak istiyorum da shopto playasia gibi sitelerde yok malesef. mikrofonu özellikle guitar hero metallica için almayı düşünüyorum. o oyun çıkana kadar bulamazsam singstar mikrofonu alırım heralde

• shoptoda oyunun cıkıs tarihi değişmiş beyler işte yeni tarih 22/05/2009....
  • hatırlar mısınız bilmem, "31 aralık 2008'e kadar gitarlı ghwt alanlara 5 şarkı bedava" gibi bir kampanya vardı. ben de başvurmuştum, bugüne kadar cevap gelmemişti.

Bugün, seçtiğim 5 şarkı için kodları yollamışlar. ama kodlar çalışmıyor. sanırım 1. bölge için geçerli kodlar yollamışlar

8002311A hatası alıyorum.

o kadar gitarın seri numarasını falan yazdık nasıl böyle yanlış kod yollayabilirler anlamıyorum.
  • Evet kodları bende denedim amerikan psn de çalışıyor yani 1. bölge.Elimizde patladı 5 şarkıdan olduk 1. bölge oyunu olanlar şanslı sanırım bu konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: superyakup

Evet kodları bende denedim amerikan psn de çalışıyor yani 1. bölge.Elimizde patladı 5 şarkıdan olduk 1. bölge oyunu olanlar şanslı sanırım bu konuda.

mail attım bana 2. bölgede çalışan kod yollayın diye...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.