Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müthiş oyun, şuana kadar yapılmış en ii GH oyunu..
  • şarkı listesini bende beğenmedim, yani mesela ozzy osbourne dan 2-3 tane şarkı koyacaklarına başka sanatçılara yönelebilirlerdi, isteyen ozzy in şarkısını parayla alabilir şeklinde yapabilirlerdi.
    Bende bu nedenden dolayı Rock band aldım, ne mi farkı var. Şarkıları çok daha iyi. Mesela GH de hiç Kiss şarkısı yok, Iron Maiden yok. Üstelik indirilebilir şarkı sayısı 500 ü geçmiş durumdayken guitar hero da 50 civarı...
    Ben mesela Judas priest'ten Electric Eye şarkısını aldım. birde RB de 1.99$ oluyor bir şarkı. Bu max. fiyat, GH'de ise 2.99$. Yani çok fark var arada.
    Birde sanatçıların popüler şarkıları vardır mesela Bon Jovi nin Rock Band'de dead or alive şarkısı vardır. Bu, livin' on a prayer dan daha çok populerdir. Aynı şekilde metallica nın 3-5 şarkısını bilen biri olarak, enter sandman'ı bilirken trapped under ice şarkısını ilk defa duydum. Tabi bu şarkılar paraya bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 1 Şubat 2009; 22:28:04 >
  • http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-77-4-49-en-15-guitar+hero-70-384h.html
    preorder başlamış ama almayın bence çünkü aerosmith 24$ yani inebilir bu fiyat...
  • Arkadaşlar GH world tour aldım sadece oyunu bende ne gitar ne davul ne de mikrofon var oyunu ps3'ün koluyla oynayamıyormuyuz ???

Ben bi türlü oynayamadım boşuna mı aldık bunu ?

PS2'de oynanıyordu die bakmadan aldım sadece oyunu ama hiç bir şekilde başlatamadım oyunu ayarlardan da bulamadım yardım lütfen
  • metallica bundle ını beklemek benim şartlarım açısından yinede mantıklı görünüyor.Ankara da bu işler çok zor,satan yer yok,(xbox 360 ),servis hiç yok :)
    bunun gibi sebeplerden ve ikinci sürümün ilk sürüme göre daha stabil ve bazı eksiklerini gidermiş olacağını umut etmemden dolayı beklemeye karar verdim.ama inanın kendimi çok zor tutuyorum :)
  • arkadaşlar İstanbulda yazıcıoğlu tarafında satılan komple setler var sizce güvenilirmidir? Bildiğiniz güvenilir yer varsa yazarsanız memnun olurum.

/TM
  • @tambourineMan

syd bilgisayara gelmiş olması lazım, pasajda bodrum katta köşede.
    güvenebileceğin bir yerdir, oraya gidip sorarsan yardımcı olurlar.
    platin de güvenilirdir fakat orda yanlış hatırlamıyorsam 50 ytl daha pahalıydı.

yalnız kdkyde sadece ps3 için olanı var, onu soruyorsundur herhalde.
    çünkü xbox için komple set olanı bulamadım hiçbiyerde.
    aslında gelmiş ama ntsc-u getirmişler region free diye sonra çalışmamış tabi pal da.
    tekrar geri göndermişler vs. vs.........

@heliger

oynanmıyor en az mikrofon lazım...

@sofinite

yabancı forumlarda metallica setinde stabilite olarak pek bi değişiklik olmayacağı söyleniyor, haberin olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TambourineMan

arkadaşlar İstanbulda yazıcıoğlu tarafında satılan komple setler var sizce güvenilirmidir? Bildiğiniz güvenilir yer varsa yazarsanız memnun olurum.

/TM

Güvenlidirde. Bence almayın oralardan nedeni soracaksanız. Ben oyunu 2 kere değiştirdim. İlk bozuk çıktı. İkinciyede bateri bozuldu. İşlemiyordu. Garantili diye yolladım. Ama şimdi bunu oradan alsan adamlar yenisiylen değiştirmez. Para iadesi istemez felan bir sürü karın ağrısı. Birde oyunu deneyin de alın benim gibi pişman olmayın.
  • quote:

arkadaşlar İstanbulda yazıcıoğlu tarafında satılan komple setler var sizce güvenilirmidir? Bildiğiniz güvenilir yer varsa yazarsanız memnun olurum.

/TM

Yazıcıoglu'ndan uzak dur derim, baskada birsey demem...

Platin'den hele hepten uzak dur!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 4 Şubat 2009; 19:12:31 >
  • Bisey sorcam garanti kapsamı nedir ve nasıl işler? 90 gün falan yazıyor kitapçıklarında. Ben ilk çıktığı gün 26 aralıkta aldım davullu seti. Çok fazla oynamam ve medium'da oynarım. Gİtar'In pena kısmını ( strum bar ) hep aşağı olarak kullanıyodum. Şimdi aşağı yapınca bazen 1 yerine iki kere tetikliyo, yani fazla hassaslaştı. Fakat sadece yukarı yaparak oynadım bi sorun yok. Yayları ile alakalı bişey. Şimdi ben bunu mavishop'a götürsem böle böle desem naparlar? Beklemem sorun değil, gitsin gelsin veya napacaklarsa..

Youtube'da millet expertte ağlatıyo gitarı :) ben kendimce eğleniyorum ama öyle çok yüklenmedim. Neden oldu ki böyle?

YArdımcı olursanız bana sevinirim..

quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

quote:

/TM

Güvenlidirde. Bence almayın oralardan nedeni soracaksanız. Ben oyunu 2 kere değiştirdim. İlk bozuk çıktı. İkinciyede bateri bozuldu. İşlemiyordu. Garantili diye yolladım. Ama şimdi bunu oradan alsan adamlar yenisiylen değiştirmez. Para iadesi istemez felan bir sürü karın ağrısı. Birde oyunu deneyin de alın benim gibi pişman olmayın.

• Arkadaşlar Selam,

2 gün önce sofya'dan kendime guitar hero world tour bundle setinden aldım.Öncelikle set tabiki muhteşem ancak aklıma takılan bir kaç şey var yardımcı olursanız sevinirim.Drum kit ile oynarken bazen vurduğum sesler işlemiyor özellikle sarı zilde oluyor bu sizde de oluyor mu ? Diğer bir sorum ise menude söylediğine göre drum kit ile dolaşabiliyoruz kırmızı ve yeşil ile X ve O tuşunun işlevlerini yapabiliyorum ama üstteki ziller ile menu de aşağı yukarı gezinemiyorum normalmidir bu yoksa aldığım yere geri götürsem mi ? Bu arada merak edenler için seti 400 leva ya aldım(hemen hemen 400 ytl) Şimdiden teşekkürler...
  • Aslında normal.. Sarı zil için, ortasına vurman lazım ve hassasiyet sorunu var azcık. Ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Veya eski yazılanları okursanız, bir yazılım çıkardı adamlar.. midi-usb kablo ile pc'ye bağlayarak, ayar çekebiliyosunuz..

Normal menülerde sarı ve turuncu zil bende de çalışmıyor. Bu da normal.. Ama orada oklar var, onunla menülerde gezebilirsin, ben öyle yapıyorum..

Ben napsam ki acaba? Şuan gitar ile oyunu yukarı doğru çalıyorum ( strum bar ) acaba, garanti için mavishop'a gitsem mi ki? Veya telefon edim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Bisey sorcam garanti kapsamı nedir ve nasıl işler? 90 gün falan yazıyor kitapçıklarında. Ben ilk çıktığı gün 26 aralıkta aldım davullu seti. Çok fazla oynamam ve medium'da oynarım. Gİtar'In pena kısmını ( strum bar ) hep aşağı olarak kullanıyodum. Şimdi aşağı yapınca bazen 1 yerine iki kere tetikliyo, yani fazla hassaslaştı. Fakat sadece yukarı yaparak oynadım bi sorun yok. Yayları ile alakalı bişey. Şimdi ben bunu mavishop'a götürsem böle böle desem naparlar? Beklemem sorun değil, gitsin gelsin veya napacaklarsa..

Youtube'da millet expertte ağlatıyo gitarı :) ben kendimce eğleniyorum ama öyle çok yüklenmedim. Neden oldu ki böyle?

YArdımcı olursanız bana sevinirim..

quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

quote:

/TM

İlk yolladığmda daha ilk günü olduğu için hemen değiştirdiler. İkinciye yolladım 10 Ocak'ta hala bekliyorum gelmesini iade edeceğim. Gitar güzel olabilir ama bateri cidden berbat birşeymiş ona o kadar para verileceğine gidersiniz gerçek bateri alırsınız hiç değilse daha az gürültülü olur. Sen yine de git mavishop'a göster. Onlar servisine göstersin.

• quote:

Aslında normal.. Sarı zil için, ortasına vurman lazım ve hassasiyet sorunu var azcık. Ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Veya eski yazılanları okursanız, bir yazılım çıkardı adamlar.. midi-usb kablo ile pc'ye bağlayarak, ayar çekebiliyosunuz..

Normal menülerde sarı ve turuncu zil bende de çalışmıyor. Bu da normal.. Ama orada oklar var, onunla menülerde gezebilirsin, ben öyle yapıyorum..

Ben napsam ki acaba? Şuan gitar ile oyunu yukarı doğru çalıyorum ( strum bar ) acaba, garanti için mavishop'a gitsem mi ki? Veya telefon edim..

Dostum .ok teşekkürler yardım için artık kafama takmadan oyuna yoğunlaşabilirim.Bu arada benim psn de hiç friend yok şu anda HanamichiTr arkadaşlar eklerseniz beraber oyun oynayabiliriz.Görüşmek üzere
  • iugia benim psn
  • arkşlar kusura bakmayın yazılanların hepsini okuyamadım belki sorumun cevabı içinde yazıyordur ama sormak istiyorum rock band 2 gitar ve davul seti gh serilerinde çalışyorumu deneyen varmı acaba cevp verirseniz çok sevirim onda göre gidip alacam şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim güner

arkşlar kusura bakmayın yazılanların hepsini okuyamadım belki sorumun cevabı içinde yazıyordur ama sormak istiyorum rock band 2 gitar ve davul seti gh serilerinde çalışyorumu deneyen varmı acaba cevp verirseniz çok sevirim onda göre gidip alacam şimdiden tşkler

Rockband 2 davulu hepsinde çalışır. Gitarı ise gh:world tour da çalışır, diğer ghlerde çalışmaz. Alttaki linkten bakabilirsin...

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/#PS3

• quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

quote:

arkşlar kusura bakmayın yazılanların hepsini okuyamadım belki sorumun cevabı içinde yazıyordur ama sormak istiyorum rock band 2 gitar ve davul seti gh serilerinde çalışyorumu deneyen varmı acaba cevp verirseniz çok sevirim onda göre gidip alacam şimdiden tşkler

Rockband 2 davulu hepsinde çalışır. Gitarı ise gh:world tour da çalışır, diğer ghlerde çalışmaz. Alttaki linkten bakabilirsin...

rock band 2 davulu hepsinde çalışmaz kendi verdiğin linktede kesin olarak göstermiyor ki zaten mantık olarak rock band davulu
    4 farklı renk ama gh davulu 5 renk yani rock band 1-2 davulları ile gh oynayamazsın muhtemelen ama gh davulları ile rock band oyanayabilirsin

• PS3 - X360 için GH:WT gitarları mevcuttur elimizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

quote:

Orjinalden alıntı: kankaleo

quote:

rock band 2 davulu hepsinde çalışmaz kendi verdiğin linktede kesin olarak göstermiyor ki zaten mantık olarak rock band davulu
    4 farklı renk ama gh davulu 5 renk yani rock band 1-2 davulları ile gh oynayamazsın muhtemelen ama gh davulları ile rock band oyanayabilirsin

ben çalışır dedim ki gh:world tour tüm ps3 ve xbox enstrümanlarıyla çalışıyo , elbetteki 4 padli davulla 5 renkli notaların hepsini çalamazsın...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.