Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Guitar Hero World Tour PS3
     Guitar Hero World Tour PS3

bu resimdeki de benim gitar.

• arkadaşlar 196 liraya alma imkanı var gitar setini bimeksten... ortak arıyorum, çünkü bu fiyat olması için 2 kişi almak lazım istanbuldayım, arabayla herhangi bir bimekse gelirim...

not: kampanya detayında mağza ve telefondaki müşteri hizmetleri arasında çatışma oldu, şuanda cevap bekliyorum ama inancım indirim olacağı yönünde... şimdiden ortak buliym istedim bir de
  • birde bu aralın kampanyası var ikii oyun alınca biri%50 indirimli diye, bu sekilde gtwt alınabilirmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogorock

birde bu aralın kampanyası var ikii oyun alınca biri%50 indirimli diye, bu sekilde gtwt alınabilirmi acaba?

aralın kampanyasında ufak puntolarla guitar hero oyunları kampanya dışıdır yazıyor... bimeks'e sorduğumda bizdeki aralın değil bizim kampanyamız dediler ve broşürde ufak yazılar yok... ama müşteri hizmetlerinden haber bekliyorum hala...

edit: kampanya değiştirilmiş, aral gibi guitar herolar kampanya dışı bırakılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 22 Ocak 2009; 18:11:51 >
  • psn : puraxays

fakat sık oyun oynayamıyorum ( vakitsizlikten ) ve oynadığımda da online'a girmek aklıma gelmiyor :( Alışkanlık edinemedim, hep erteliyorum.. Neyse bugünlük gh'yi salla gitsin, bugün lost günü!.. yuppii =)
  • arkadaşlar soranlar olmuş yoğun çalışıyordum giremedim burdan cevaplayayım: full set shopto dan sipariş verdim geldi ama ben gümrüğe takılcağını göze alarak aldım. forumdan bi arkadaş da xbox almıştı onunla haberleşiyoduk. onun paket takıldı benimki takılmadı 10 gün gibi bir sürede geldi ama bu demek değil ki diğerleri takılmıcak bu tarz kutular %99 takılır gümrüğe. forumdan sadece gitarlı set alan arkadaşlar vardı onların da paketi takılmıştı şans işi bu biraz. ama ben illa alcam derseniz ebay in ingiliz sitesi de var ebayden alıp hediye olarak ptt ile göndermesini isteyebilirsiniz önceden görüşüp. ptt ile gelince takılsa bile çok problem olmuyor diye biliyorum.
  • ghwt daki oyun mantığını yanlış anlamış olabilirim diye düşünüyorum.acaba oyun oynarken bir parçanın davulsuz partisyonumu çalıyor yoksa davula vursakta vurmasakta davul sesi geliyor ve biz sadece puanmı kaybediyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofinite

ghwt daki oyun mantığını yanlış anlamış olabilirim diye düşünüyorum.acaba oyun oynarken bir parçanın davulsuz partisyonumu çalıyor yoksa davula vursakta vurmasakta davul sesi geliyor ve biz sadece puanmı kaybediyoruz?

İlk dediğiniz doğru. Ama vurulacak nota daha az yada çok olabiliyor. (Seviyeye göre).
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofinite

ghwt daki oyun mantığını yanlış anlamış olabilirim diye düşünüyorum.acaba oyun oynarken bir parçanın davulsuz partisyonumu çalıyor yoksa davula vursakta vurmasakta davul sesi geliyor ve biz sadece puanmı kaybediyoruz?

konsola sadece bateri bağlıysa, yani sadece bateri aktifse, bateri ile oynayacağınız için doğal olarak çalamadığınız zaman o çalamadığınız notaların sesi gelmez. ama sadece gitarla oynuyorsanız bateri sesi tamamen gelir orijinal olarak, yukarıdaki durum gitar sesi için geçerli olur bu sefer. ikisiyle de oynuyorsanız arkadaşınızla bir, aynı şey ikisi için geçerli olur.

yani oyun o kadar gerçekçi ki, çalmakta olduğunuz enstürmanda hata yaptığınız zamanlarda gerçekten o notanın sesi olmuyor.

özellikle practice de vokali kısıp gitar sesini öne çıkardığında o kadar harika oluyor ki bu durum. bildiğin gerçek gitar çalıyormuşsun hissi veriyor.

• Arkadaşlar playstation 3 için paketten çıkan gitar xbox360 da da çalışır mı
  • Hayır çalışmaz.
  • Peki bende mi sorun var bilemedim, size de sorim dedim..

1) Ses sistemim yok ve uyduruk bi 22" LCD Tv ile oynuyorum oyunu. HDMI ile bağlıyorum ve ses tv'den çıkıyo. Tek kişi oynarken neyse de hem davul hem gitar ile oynarken sesler daha bi kısılıyo garipleşiyo.. Bozulmuyo ama ses oranı düşüyo normale göre..

2) Gitarda pena yerine hep aşağı doğru kullanıyodum.. ( medium da her şerkıyı oynadım yavaştan hard a başladım ) Şimdi sanki arada aksıyo pena kısmı. Şöyle notaya basıyorum ama o arada bi tane daha basıyo gibi sanki, tam çözemedim. Sonra bi şarkıyı hep yukarı doğru çaldım bi sorun yok.. Hmm dedim yay ile alakalı sanırım.. Biraz yukarı aşağı kullansam düzelir gibi.. Sizin başınıza böyle şeyler geliyo mu? İlk başta önemsemiyodum, videoları görüyom adamlar expertte deli gibi çalıyo demekki kaliteli sağlam yapmışlar diyodum, şaşırdım..
  • sonunda ben de gitarlı pakete kavuştum. meğer daha önce guitar hero oynamamışım oyunun verdiği zevk gamepadden gitara geçmemle kat kat arttı. şimdi de MİKROFON arıyorum mikrofonu satmak isteyen veya satılan bi yer gören var mı (ankara içi olursa daha iyi olur)
  • Guitar Hero X-plorer Guitarı rock band lere uyumlu mu

bu gitarı listede göremedim de uyumluluk listesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Guitar Hero X-plorer Guitarı rock band lere uyumlu mu

bu gitarı listede göremedim de uyumluluk listesinde

olmuyor takınca unknown device diyor.
  • arkadaşlar başka oyunlardaki save dosyaları gibi yada pes 2009 dakı turkiye liği gibi guıtar heroda kendimiz şarkı yapıp ekleyebilirmiyoruz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: asder999

arkadaşlar başka oyunlardaki save dosyaları gibi yada pes 2009 dakı turkiye liği gibi guıtar heroda kendimiz şarkı yapıp ekleyebilirmiyoruz.....

evet oyunun içinde şarkı yapma bölümü var
  • Daha önce USD-MİDİ kablomu gönderen firma, bu haftada davul için USB kablosunu ücretsiz olarak gönderdi.

Bazen davul ile çalarken aniden wireless bağlantı kesiliyor, bir dahada davulu oyundan çıkmadığın sürece tanımıyordu. Eski USB wireless kablosunu iade etmeden yenisini gönderdiler. Müşteri ilişkileri departmanı iyi çalışıyor. Benden söylemesi. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berty

Daha önce USD-MİDİ kablomu gönderen firma, bu haftada davul için USB kablosunu ücretsiz olarak gönderdi.

Bazen davul ile çalarken aniden wireless bağlantı kesiliyor, bir dahada davulu oyundan çıkmadığın sürece tanımıyordu. Eski USB wireless kablosunu iade etmeden yenisini gönderdiler. Müşteri ilişkileri departmanı iyi çalışıyor. Benden söylemesi. :)

15.01.09 de kargolandığı mail geldi bana ama sonra nooldu bilmiyorum. Evde de olamııyorum gündüzleri, gelse noolur hiç bilmiyom.. Kağıt bırakan da olmamış henüz kargo gibi.. Hadi bakalım hayırlısı..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.