Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müziğin M si ile dinlemek dıışında hiç alakası olmayan (flüt bile çalamayan) biri, sırf içindeki gitar çalma hevesi için (yanıp tutuşan) ps3 alsa ne olur ?
    Ve bu heves kaça patlar... Valla ps3 ü alırsam sırf guitar hero için alırım.
  • Rock ve metal müzik seviyorsan bağımlısı olursun. müzik çalmaya gerek yok, gitar çalma hevesin varsa delirirsin bu oyun için onu söyleyeyim. çok iyi bir karar olur kısaca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: sofinite

ghwt daki oyun mantığını yanlış anlamış olabilirim diye düşünüyorum.acaba oyun oynarken bir parçanın davulsuz partisyonumu çalıyor yoksa davula vursakta vurmasakta davul sesi geliyor ve biz sadece puanmı kaybediyoruz?

konsola sadece bateri bağlıysa, yani sadece bateri aktifse, bateri ile oynayacağınız için doğal olarak çalamadığınız zaman o çalamadığınız notaların sesi gelmez. ama sadece gitarla oynuyorsanız bateri sesi tamamen gelir orijinal olarak, yukarıdaki durum gitar sesi için geçerli olur bu sefer. ikisiyle de oynuyorsanız arkadaşınızla bir, aynı şey ikisi için geçerli olur.

yani oyun o kadar gerçekçi ki, çalmakta olduğunuz enstürmanda hata yaptığınız zamanlarda gerçekten o notanın sesi olmuyor.

özellikle practice de vokali kısıp gitar sesini öne çıkardığında o kadar harika oluyor ki bu durum. bildiğin gerçek gitar çalıyormuşsun hissi veriyor.

çok teşekkürler.
    birde opeth parçaları olsa :)))
    deliverance mesela!!!martin lopez neler yapmış öyle.

ps3 ü olan arkadaşlar çok şanslısınız.xbox360 için ankarada davullu set bulamıyorum malesef.
    kime sorduysam 1 hafta sonra gelir diyor,1 hafta sonra gidincede sadece ps3 için geldi diyorlar :)

• quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Müziğin M si ile dinlemek dıışında hiç alakası olmayan (flüt bile çalamayan) biri, sırf içindeki gitar çalma hevesi için (yanıp tutuşan) ps3 alsa ne olur ?
    Ve bu heves kaça patlar... Valla ps3 ü alırsam sırf guitar hero için alırım.

sırf guitar hero içinse bence daha ucuz alternatiflere yönel... Wii gibi :) ama grafik canavarı oyunlardan da faydalanırım dersen PS3 tabiki
  • sadece mikrafon bulabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogorock

sadece mikrafon bulabilirmiyiz acaba?

USB den çalışan mikrofonun varsa onunla da oynayabiliyorsun. Ama tavsiyem, Rock Band ile şarkı söylemeniz, WT da sens. ayarı bile yok.
  • arkadaşlar elinde fazladan world tour oyunu olan varsa sadece oyuna karşılık cod5 verebilirim
  • arkadaşlar guitar hero wt oyunumu gitarıyla beraber satıyorum. ilanını burada görebilirsiniz. ilgilenenlere duyurulur.

http://forum.donanimhaber.com/m_29380683/tm.htm
  • arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum. bir arkadaşımla beraber full bundle paketini ortaklaşa almak istiyoruz. sormak istediğim soru ise; arkadaş davulu, ben de gitarı almak istiyorum. set den 1 tane oyun çıkıyor, 1 tane sadece oyun alarak, bu aletleri tek olarak kendi evimizde oynayabilir miyiz? bazen de toplanıp set olarak çalmak istiyoruz. böyle birşey mümkün müdür? (buradan okuduğum kadarıyla olur gibime geliyor ama kesin olarak cevabo öğrenmek istedim)
    bir de metallica çıkmışken onu almak daha mı mantıklı olur? fakat nette metallica oyunu ile ilgili hiçbir full set bundle göremedim?
  • metallica seti daha cıkmadıki, 29 mart cıkıs tarihi.
  • Tabiki, hiç bi sorun olmaz.. Yani bende full set var ama gitar diğer odada duruyo açıyom davulla oynuyom kapatıyom, gamepad i bile elime almaz oldum bu oyun geldi geleli =) İşte sadece 1 oyun daha almanız lazım..

quote:

Orjinalden alıntı: Phibes

arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum. bir arkadaşımla beraber full bundle paketini ortaklaşa almak istiyoruz. sormak istediğim soru ise; arkadaş davulu, ben de gitarı almak istiyorum. set den 1 tane oyun çıkıyor, 1 tane sadece oyun alarak, bu aletleri tek olarak kendi evimizde oynayabilir miyiz? bazen de toplanıp set olarak çalmak istiyoruz. böyle birşey mümkün müdür? (buradan okuduğum kadarıyla olur gibime geliyor ama kesin olarak cevabo öğrenmek istedim)
    bir de metallica çıkmışken onu almak daha mı mantıklı olur? fakat nette metallica oyunu ile ilgili hiçbir full set bundle göremedim?

• 10 sayfayı ve mokinto nun özel mesajlarıma cevaplarını okuduktan sonra super bundle ı alma isteğim tavan yapmıştı.hatta bugün gg da aradığım paketin xbox360 için olanınıda buldum.tam ödeme şartlarını tartışırken,donanıma uğrayıp midi usb kablo ile ilgili yeni birşeyler varmı diye düşündüm ve birde ne göreyim:))

guitar hero:metallica

metallica bundle(tabi eğer kendine has bundle ı olcaksa) beklemek en mantıklısı gibi.
  • su an itibariyle bende bir guitar hero sahibiyim. uptade yapıyo suan bitsin hemen oyuna dalıcam:)
  • gogorock nerden aldın dostum?
  • Sarki listesi kötü bence.
  • Arkadaşlar burdada belirteyim ki kimse Metallica'nın bundle'larını beklemesin.

Metallica çıkarıcak tabii ki de Full Bundle ama World Tour oyununun aynısı, evet tamamen aynısı olan ensturmanları çıkarıcak. Sadece tek bir özellik olucak o da Bateride 2 adet Kick Pedal olması ve sadece Bateride Expert+ üst seviye olması.

Yani kimse onu beklemesin, sadece oyununu alıp oynayabilirsiniz. Burdan belirteyimde (:

Not: Aldığım bilgilere ve gördüğüm görüntülere göre konuştum burada, çıkış tarihi 29 Mart olarak belirlendi bu oyunun ama bu oyunu erteliyip yeni Ensturmanlar yapabilirler. Şimdilik yeni hiçbirşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Sarki listesi kötü bence.

Yok artık hacı.Bayhan mı koyalım
  • Arkadaşlar tavsiyem,oyun için ayrılmış paranız varsa metallicayı falan beklemeyin.Büyük olasılıkla aynı gitara faceplate koyup satarlar aerosmith'te yaptıkları gibi.ESP'den lisans alırlarsa James ve Kirk'ün gitarlarını da görebiliriz tabi.

Ama dediğim gibi,paranız varsa metallica bundle'ı beklemeyi gereksiz buluyorum :) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

gogorock nerden aldın dostum?

bimeksten aldım peşin 275 lira. gitar seti sadece
  • Sıfır aerosmith bundle aldım.Gitar+oyun 111 lira kargo dahil gelicek inşallah
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.