Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mediamarkt oyun artı gitar 150 ytl dedi nasıl fiyat sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rester

mediamarkt oyun artı gitar 150 ytl dedi nasıl fiyat sizce?

Süper fiyat
  • quote:

ben de alırım 150 liraya... 2. gitar olur...
    hangi mediamarkt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 11 Şubat 2009; 19:12:22 >
  • aerosmith, guitar hero 3 veya 4 olmadan çalışıyor mu? fiyatı shoptoda guitar bundle 32.99a düşmüş şimdilik bunda alışıp geldiğinde metallicayı almayı düşünüyorumda.
  • Arkadaşlar Ps2 için GH:WT almayı düşünüyorum(gitar seti).Völge sorunu falan olur mu acaba ps2 için?Ve ps2 GH gitarı pc ye falan bağlanabiliyo mu acaba?Ayrıca benim ps2 çipli.Bir sorun teşkil eder mi?Yurt dışından gelicieği için bi sorun olmasından korkuyorumda
  • Öyle bir şey yapacağına bir tane kablolu gitarını al oyna.Niye pakedi alıyosun ki

Oyunu zaten çipliyse malum yerlerden bulursun
  • selam arkadaşlar

Guitar hero complete band set Ps3 aldım ama music store u açamıyorum. Account amerikan account u bu yüzden olabilir mi. Daha önceki account ingiltereydi fakat orda da kredi kartı adrese dayalı olmazsa kabul etmiyor alışverişi. Bu sorunu çözen arkadaşlar varsa cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskuvit -- 13 Şubat 2009; 1:08:55 >
  • quote:

yok daha neler? nası yani? hangi mediamarktmıs bu?
  • eskişehirdekiydi adam test ediyordu teşhir ürünü olabilir.onlarda aşırı indirim yapıyorlar.bir daha gidince bakayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piskuvit

selam arkadaşlar

Guitar hero complete band set Ps3 aldım ama music store u açamıyorum. Account amerikan account u bu yüzden olabilir mi. Daha önceki account ingiltereydi fakat orda da kredi kartı adrese dayalı olmazsa kabul etmiyor alışverişi. Bu sorunu çözen arkadaşlar varsa cevap verirseniz sevinirim.

oyunun pal ise yapamassın alısveriş. psninde oyunun bolgeside 1. bolge olması sart.
  • quote:

Öyle birşey dedilerse, hiç durma koş git al bence. O fiyata Türkiye'de bu oyun şaka gibi resmen.
  • Ben dün Carrefour-Ümraniye'de gördüm; 300 TL
  • bir sorum olacak bilen varsa,

new slang şarkısını indirdim parasını ödeyip, kurdum. oyunda store'a girdiğimde inmiş gözüküyor, yine psn storeda da öyle. ama downloadable contentte, veya quickplayde göremiyorum. bir şey mi yapmam gerekiyor, şarkı indirip listede göremeyen var mı?

(hem amerikan hem avrupa hesabında denedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin

bir sorum olacak bilen varsa,

new slang şarkısını indirdim parasını ödeyip, kurdum. oyunda store'a girdiğimde inmiş gözüküyor, yine psn storeda da öyle. ama downloadable contentte, veya quickplayde göremiyorum. bir şey mi yapmam gerekiyor, şarkı indirip listede göremeyen var mı?

Downloaded content kısmında gözükmesi gerek quickplay kısmında sarı ve ya turunju tuşa basın(tam hatırlamıyorum hangisiydi)

Bu arada ilgilenen varsa Rock Band 2 Stratocaster gitar + oyun ile World tour oyun + WT gitarını takas edebilirim
    Yani bende WT var, takas etmek istediğim RB2 oyunu ve gitarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 14 Şubat 2009; 1:07:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paladin

bir sorum olacak bilen varsa,

oyunun ana menüsünde DOWNLOADS bölümünde UPDATE SETLIST var oraya girersen muhtemelen gelir. ben psn den ücretsiz şarkıları indirmiştim bu dediğimi yapmadan gözükmedi
  • Ben aerosmith ps3 bundle satın aldım ve gitarını ps2 de kullanıyorum fakat bu oyunun gitarı GH2 ve GH3 desteklemiyor, bence alıcaksanız GH3 Bundle yada worldtour bundle almanızı tavsiye ederim. paranızı boşuna harcamayın.

Merak ettigim ise şu, aerosmith gitarı olup bu gitar ile GHWT tour oynayabilen oldumu aranızda, eger çalışmıyosa boşuna heveslenmiyim bari.

NOT:
    ps2 kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -gudu-

Ben aerosmith ps3 bundle satın aldım ve gitarını ps2 de kullanıyorum fakat bu oyunun gitarı GH2 ve GH3 desteklemiyor, bence alıcaksanız GH3 Bundle yada worldtour bundle almanızı tavsiye ederim. paranızı boşuna harcamayın.

Merak ettigim ise şu, aerosmith gitarı olup bu gitar ile GHWT tour oynayabilen oldumu aranızda, eger çalışmıyosa boşuna heveslenmiyim bari.

NOT:
    ps2 kullanıyorum.

Guitar hero aerosmith bundle içinden çıkan Les Paul Guitar di mi? Bu gitar ise hepsini desteklemesi
    lazım.

http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

• quote:

Orjinalden alıntı: -gudu-

Ben aerosmith ps3 bundle satın aldım ve gitarını ps2 de kullanıyorum fakat bu oyunun gitarı GH2 ve GH3 desteklemiyor, bence alıcaksanız GH3 Bundle yada worldtour bundle almanızı tavsiye ederim. paranızı boşuna harcamayın.

NOT:
    ps2 kullanıyorum.

Destekliyor
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Guitar Hero World Tour Guitar Bundle sahibiyim. Müzik çeşitliliği olması açısından Rock Band oyununu da almak istiyorum. Guitar hero world tour gitarı ile rock band şarkılarını sorunsuz , tam uyumlu çalabilir miyim ? Eğer evetse , Rock Band'ın hangi versiyonunu almalıyım.

Cevaplayanlara sonsuz teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.