Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour PS3 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
47.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oynamak isteyen arkadaşlar için PSN:SuperYakupX
    Tek başına oynamaktan sıkıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

Bundan 2 hafta evvel aldım davul gitar mikfrofon setini.

sadece davul çalmayı sevdim ama davulun sarı zili bozuldu acaba bu internetten alacağım usb den bağlama kablosu taksam düzelirmi çünkü tutukluk yapıyor ne kadar sert veya hafif vursamda bazen algılıyor

bide mdia markt'tan aldım şimdi oraya götürüken koca bateriyi götürmek istemiyorum kutusunuda attım acaba sadece zili götürsem kabul ederlermi ümraniyedeki media markt olduğu için kolay kolay gidemiyorum

lütfen yardımlarınızı bekliyorum 600 milyon verdim aldım aleti öyle duruyor yazık günah

farrabi selam
    ya aslında bozuk olmayabilir. çünkü birçok guitar hero davulunun hassasiyet problemi vardı.
    zaten bu yüzden ps ye bağlama kablosunu çıkardılar. zaten oyunun ihtiyacı olan her şey kutunun içinden çıkmalıydı, ama davulların 1/3 ü hassasiyet konusunda problem çıkardığı için buna gereksinim duydular.

ama bu kablo olmadan çözüm mümkün.

youtube da "guitar hero world tour drum sensibility problem fix" falan gibi şeyler yazarsan çözümü video lu anlatım ile birlikte çıkıyor.

tek yapman gereken davulun plastiğini çıkarıp arkasında hassasiyeti algılayan yeri davula uzun bi bantla temas ettirmen. izleyince daha basit olduğunu anlarsın.

kolay gelsin.
    bence aldığın yere götürmeden bunu bi dene. eğer çözmesse bütün oyunu paketleyip götürmen gerekicektir.

• arkadaşlar gh3 gitarını worl tourda sorunsuz kullanabilirmiyiz? dokunmatik tuşlar olmadan nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

arkadaşlar gh3 gitarını worl tourda sorunsuz kullanabilirmiyiz? dokunmatik tuşlar olmadan nasıl olur?

Dokunmatik tuşlara dokunmuyorum ben çok zor oluyor. Normal tuşlarla daha rahat çalıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar mikrofonu konsola nasıl algılattınız ?

Ben USB'den bağladım ama maalesef görmedi konsol oyunda Vocal seçeneği açık olmuyor. Yapan arkadaşlar anlatabilirlermi ?

slm mikrofonu taktıktan sonra ana ekranda joypad ile kontrol ettikten sonra vocal açık oluyor.

Bu arada rock band aldım bundan çok daha iyi.
    Birinci olarak vokalde world tour çok berbat ve hassas medium dan öte gidemiyorsunuz. Rock band ise mikrofonu çok iyi ayarlanmış bir oyun olarak karşınıza çıkıyor.
    Ayrıca şarkıları saymama gerek bile yok.
    Ben ebayden kargo dahil 40 dolara buldum oyunu sizde arayın ve bulun gerçekten buna değer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Ben USB'den bağladım ama maalesef görmedi konsol oyunda Vocal seçeneği açık olmuyor. Yapan arkadaşlar anlatabilirlermi ?

slm mikrofonu taktıktan sonra ana ekranda joypad ile kontrol ettikten sonra vocal açık oluyor.

Birinci olarak vokalde world tour çok berbat ve hassas medium dan öte gidemiyorsunuz. Rock band ise mikrofonu çok iyi ayarlanmış bir oyun olarak karşınıza çıkıyor.
    Ben ebayden kargo dahil 40 dolara buldum oyunu sizde arayın ve bulun gerçekten buna değer.

Merhaba,

1) Elindeki Rock Band1 mi 2 mi?
    2) RB'yi hangi oyunun enstümanları ile oynuyosun?

Bende gh seti var ve rb almak istiyorum. ( rb2 ) Sanırım herhangi bir sorun olmaz. Gerçi gh3 de almak istiyorum ama uygun fiyata bulamadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

quote:

quote:

Merhaba,

Bende gh seti var ve rb almak istiyorum. ( rb2 ) Sanırım herhangi bir sorun olmaz. Gerçi gh3 de almak istiyorum ama uygun fiyata bulamadım..

WT gitarı ps3 için çıkan her oyun ile uyumluymuş deniyor.
    Elimdeki rb1, rb2 yi de çok yakın bir sürede sipariş edicem. RB2 de de çalışıyor WT gitarı.
    Bende kullandığım mikrofon ABBA Singstar ın mikrofonu(RB için herhangi bir usb den çalışan mikrofon olur deniyor)
    gitar olarakta WT gitarı var.
    Sanırım Playasia dan alıcam oyunu.
    Birde RB1 deki tüm şarkılar RB2 ye aktarılabiliniyor. Tabi türkiyede rb1 sahibi bulamayacağım(bulmak çok zor) için rb1 aldım önce.

http://xpertgame.com/VideoGames/searchID.php?key=rock+band+2&Submit=Go

burayı buldum ama güvenilirmi bilmiyorum açıkçası...

aynı yer burda da satıyor:
    http://cgi.ebay.co.uk/PS3-ROCK-BAND-2-II-ROCKBAND-2-II-BRAND-NEW-SEALED_W0QQitemZ220335583533QQcmdZViewItemQQptZUK_PC_Video_Games_Video_Games_JS?hash=item220335583533&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting
    sanırım ebay en güvenli yol(almak için)

sitesinden alınca 44.42£
    ebayden alınca 44.94£ tutuyor.
    Birde ebayde kargo seçenekleri var. 1£ daha fazla ödersek sanırım daha hızlı kargo ile yollatıyor. Royal mail dediğine göre ingiltereden yollatıyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 15 Ocak 2009; 0:25:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

quote:

quote:

Merhaba,

rb2 de sorun olmaz ama rb1 de ghwt in davulu ps3 için çalışmıyo bu siteye göre, haberin olsun...
    http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

• Orada evet o şekilde yazıyor ama bi deneyen duymak istedim.. Ben rb2 almak istiyorum ( us ) ama buralarda pek yok, varsa da pahalı.. rb1 in tüm şarkıları olmasa da ( 4-5 tanesi hariçmiş ve metallica da olmuyo :( ühüü ) çoğu 5 dolar gibi bişeye aktarılabiliyo muş.. Ama bunun için rb1 sahibi olmak da lazım sanırım.. Karışık işler bunlar.. :) Ben gh3 almak bile istiyom, güzel şarkılar vardı orda hatta gh1 e kadar gideyim ama olmuyo :) Adamlar bir eklenti yapsın uygun fiyata eski oyunlardakini de çalabilelim..Süper olur dimi :) Sanırım tüm dünyada aklına gelen bi tek ben varım :) Ne şahane bi düşünce ama :) asldadkdl :)
  • Birde, biz yılbaşı zamazingosu ile 5 tane şarkı sölemiştik.. Onları indirebilen veya cevap dönen var mı?

Türkiye hesabı ile Music Store'a girmiyo ama Uk hesabı ile giriyo. Bişey indirttmiyo mendebur fakat benim seçtiğim 5 şarkı tikli geliyo. Satın aldırtmyo ama indirtmiyo da :)
  • o kadar zevkli bi oyun ki yeni aldım gitarıyla beraber
    ne kadara aldın derseniz 199 ytl ye geldi

bide ayriyetten bende guitar hero aerosmith de var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_can15@hotmail.com

o kadar zevkli bi oyun ki yeni aldım gitarıyla beraber

nerden buldun o fiyata?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogorock

quote:

Orjinalden alıntı: b_can15@hotmail.com

o kadar zevkli bi oyun ki yeni aldım gitarıyla beraber

nerden buldun o fiyata?

avrupada heryerde 90€
    Amerikada ise 90$
    Amerikadan alan biri o fiyata satabilir...
  • Arkadaşlari Full set aldım fakat Davul'da sadece Playstation tuşları çalışıyor..
    Pedler kesinlikle bir kere bile ses vermedi! Ne yapmak gerekiyor?
    Davullu seti olan arkadaşlar yardım edebilir mi
    Balkondan aşagğı atacağım bu aleti neredeyse....

Davulda mı sıkıntı var, yoksa bi yerden açmamız gereken bir ayar mı var?
    Pedlerin hiç birisi tık demiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

Arkadaşlari Full set aldım fakat Davul'da sadece Playstation tuşları çalışıyor..
    Pedler kesinlikle bir kere bile ses vermedi! Ne yapmak gerekiyor?
    Davullu seti olan arkadaşlar yardım edebilir mi
    Balkondan aşagğı atacağım bu aleti neredeyse....

Davulda mı sıkıntı var, yoksa bi yerden açmamız gereken bir ayar mı var?
    Pedlerin hiç birisi tık demiyor.

çalışmadığını nerden anladın?
    Playstation tuşları derken neyi kastettin?
    Yani oyuna giriyorsun fakat oyundayken işlemiyor öyle mi?
    Eğer üstte dediğim gibiyse müzik yapma kısmına gir ve tüm padlere vur bak bakalım işliyor mu eğer işliyorsa sana tavsiyem expertten başlama mediumdan başla ve kalibre et mümkünse.

• Dostum en kolaydan başlıyorum;

Müzik yapma kısmına da giriyorum. Fakat Ps tuşları dediğim;
    davulun üzerinde ki (x) (o) (Üçgen) ve (kare) tuşları... bunlar çalışıyor.
    ps3 ile davul bağlı tamamen fakat pedlere vuruyorum tık yok...
    tüm pedlerin sanki fişi çekilmiş. yani hassasiyet problemi değil tamamen çalışmıyor.
    zilleri ve davul pedlerini kıracağım vurmaktan ama bir kere bile tık yapmıyor.

kalibre etmek derken neden bahsettiğini anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

Dostum en kolaydan başlıyorum;

Müzik yapma kısmına da giriyorum. Fakat Ps tuşları dediğim;
    davulun üzerinde ki (x) (o) (Üçgen) ve (kare) tuşları... bunlar çalışıyor.
    ps3 ile davul bağlı tamamen fakat pedlere vuruyorum tık yok...
    tüm pedlerin sanki fişi çekilmiş. yani hassasiyet problemi değil tamamen çalışmıyor.
    zilleri ve davul pedlerini kıracağım vurmaktan ama bir kere bile tık yapmıyor.

kalibre etmek derken neden bahsettiğini anlayamadım.

hiç çalışmıyorsa kalibre veya hassasiyet sorunu yoktur.
    malesef -eğer doğru bir şekilde kurulumunu yaptıysan- bütün padler çalışmadığına göre hepsinin bağlandığı hub bozuk demekki.
    sırtlanıp aldığın yere götürmenden başka çare yok gibi gözüküyor...

• Oyunda ayrıca Pedleri aktifleştirmek falan yok değil mi?
    Takar takmaz çalışması gerekirdi öyle mi durum?

Benim takıldığım nokta;
    oyun başlıyor, padlerden cevap yok ama Davul setinin üzerindeki (x) (o) (Üçgen) ve (kare) tuşları sanki sixaxsis'miş gibi oyunu oynatabiliyor.

Normal mi bu durum?
    Yani davul padleri çalışırken bir yandan da bu tuşlara bastığınızda oyun içinde aktifler mi pedler ile aynı anda?
  • ben de aldım full set + preorder hediyesi olan gh3 gitarı. ilk defa bu tarz bi oyun oynuyorum ama ps3 ü aldığımdan beri oynadığım en güzel oyun diyebilirim. bir de rockband alıp denicem bakalım o da güzel diyolar. yanlız davullar çok ses çıkarıyo buna bi çözüm bulmak lazım bi de gitarda mediumda çalarken omzum ve kolum çok ağırıyor ya size de oluyor mu? ya gitarı yanlış tutuyorum ya da kendimi çok kasıyorum. ayrıca gitarın bazı tuşları arada tutukluk yapıyor. çok kaliteli malzeme olduğunu söyleyemeyeceğim.
  • ozmotix shoptodan mı aldın acaba? bende shoptodan aldım ama bugun tnt kargoyla görüştüm o takılır dediler e dedim birisi davullusunu geçirmiş bilemeyiz dediler..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.